|
Nu esti logat.
O parere va rog ! Posibila sarcina ?#1 2013-05-27 16:56:19
O parere va rog ! Posibila sarcina ?Buna ! Nu stiu daca am facut tocmai bine ca am deschis un nou subiect, insa nu am foarte mult timp la dispozitie sa rasfoiesc prin forum, pentru a vedea daca s-a mai pus intrebarea. Bun. Revenind la intrebarea mea: in momentul de fata folosesc ac (de vreo 2 ani). ciclul menstrual este regulat, intotdeauna ultima pastiluta era in ziua de marti iar menstruatia venea intotdeauna duminica (a 5 a zi de pauza). Luna aceasta, am luat ultima pastila marti, pe 21, am avut contact sexual a doua zi seara (miercuri) cu sotul meu, fara ca el sa ejaculeze in interior. Duminica, menstratia nu a venit, asa cum trebuia. Azi de dimineata, am observat in schimb scurgeri rosii - maronii (mai mult maronii) si am tins sa cred ca este menstruatia. Credeti ca am de ce sa ma ingrijorez ? Nu inteleg de ce mi-a intarziat chiar si o zi, pentru ca intotdeauna mi-a venit la timp. Offline #2 2013-05-27 16:57:32
Re: O parere va rog ! Posibila sarcina ?Nu e nimic anormal, menstruatia poate veni in oricare zi din pauza, uneori se mai schimba ziua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|