|
Nu esti logat.
Motive de ingrijorare#1 2013-05-28 20:31:19
motive de ingrijorarebuna seara ! ultima menstruatie am avut-o pe data de 13 mai.Pe 21 mai am avut contact sexual neprotejat,iar pe 22 mai am luat pastila de a doua zi,escapelle.pe 24 si 25 mai am avut din nou contact neprotejat,fara ejaculare,in conditiile in care pe 26 mai a fost ziua ovulatiei.pe 28 mai au aparut niste sangerari usoare. exista semne cum ca as fi ramas insarcinata? sunt sanse mari sa fi ramas insarcinata? am nevoie sa ma linistesc si sa nu ma mai gandesc la ce este cel mai rau. o seara frumoasa sa aveti ! Offline #2 2013-06-04 11:12:36
Re: motive de ingrijorareNu, nu cred ca e vorba de sarcina, cu toate ca ai facut in ziua dinaintea ovulatiei, dar ai grija ca si in lichidul spermatic se gasesc spermatozoizi si, intr-adevar, mai rar, dar poti ramane insarcinata si de la el... Ai mare grija cu pastila de a doua zi!! nu-i joaca. te deregleaza foarte tare si de aici cred ca au aparut si sangerarile acela usoare. Daca vrei sa fii linistita pe deplin, fa-ti un test de sarcina, dar nu cred ca e cazul! Offline #3 2013-06-22 08:37:21
Re: motive de ingrijorareBuna...m-am gandit sa postez aici, negasind un topic la intrebarea mea. Ultima oara a fost editat de Ioana-Monica (2013-06-22 08:41:12) Offline #4 2013-06-22 09:45:55
Re: motive de ingrijorareIn mod normal ar trebui sa-ti vina in pauza, da Offline #5 2013-06-22 09:46:48
Re: motive de ingrijorareNu este nici o problema daca ai luat 2 cu conditia sa fi luat in ultima zi o pastila de pe alta folie pentru a completa numarul de 21 de zile. Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-22 09:52:26
Re: motive de ingrijorareAsa am facut...am cumparat o alta folie din care voi lua o alta pastila. Offline #7 2013-06-22 11:58:16
Re: motive de ingrijorareda, probabil sunt simptome premenstruale Offline #8 2013-06-22 12:44:11
Re: motive de ingrijorareMultumesc Offline #9 2013-06-22 15:00:31
Re: motive de ingrijorarebuna ziua!. am o mare mare problema. Iau anticonceptionale de vreo 2 ani si jumatate. luna asta pe timpul pauzei am facut cistita si mi s-a dat ca si tratament nolicin si flamexin tratament pentru 5 zile, si deci am prin si prima zi din pastile. am folosit prezervativ pe timpul tratamentului si dupa. dar am avut un accident. in timpul actului sexual a iesit prezervativil (actul sexual a avut loc luni) si astazi cand am fost la tualeta am observat cu stupefiere ca prezervativul ramasese in mine. el sustine ca nu a ejaculat atunci. credeti ca exista posibilitatea sa fi ramas.stiu k un test de sarcina m-ar ajuta dar mai am de asteptat 2 saptamani si nu stiu ce sa cred. va rog ajutati-ma Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #10 2013-06-22 15:30:52
Re: motive de ingrijorarepai daca nu a ejaculat sansele sa fi ramas sunt aproape nule Offline #11 2013-06-22 15:33:33
Re: motive de ingrijorareel spune ca nu si eu sunt destul de sigura.pt ca atunci cand a observat k nu mai are prezervativul s-a oprit si nu am mai continuat. si ultima ejaculare fusese sambata deci nu cred k lichidul pre-ejaculator continea spermatozoizi.sau este posibil sa fi continut? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #12 2013-06-22 15:36:33
Re: motive de ingrijorareeu nu inteleg cum naiba de a observat ca nu mai are prezervativul si nu ti-a spus unde credea ca a disparut ? si tu cum de nu ai vazut ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-06-22 15:37:33) Offline #13 2013-06-22 15:38:21
Re: motive de ingrijorarepoi mi-a spus cand i-a iesit.si l-am cautat si nu l-am gasit si ne,.am gandit ca poate a cazut pe undeva si il va gasi mai incolo.eu atunci am fost la baie si am incercat sa vad dak e in mine dar nu am gasit nimik pana astazi cand a iesit singur. Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2013-06-22 15:41:45) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #14 2013-06-22 15:41:24
Re: motive de ingrijoraremare risc oricum nu cred ca e, nu te stresa Offline #15 2013-06-22 15:42:35
Re: motive de ingrijorareda spune-mi putin ca mereu am avut o nelamurire in chestia asta ...in ce conditii lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #16 2013-06-22 16:03:38
Re: motive de ingrijoraresa stii ca nici eu nu sunt lamurita, unii zic ca daca a existat o ejaculare anterioara, altii zic ca ar contine oricum Offline #17 2013-06-22 16:08:27
Re: motive de ingrijoraresper sa fie ok. ca innebunesc.asta imi lipseste. Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #18 2013-06-23 10:01:25
Re: motive de ingrijorareHei! Revin cu o intrebare. Dupa vreo 2 luni de pauza am inceput sa iau iar Ac,prima pastiluta am luat-o luni, ora 22:00. Aseara insa am uitat s-o iau la aceasta ora si am luat-o mai tarziu cu vreo 2-3 ore maxim. De dimineata acum am avut un scaun mai moale, mentionez ca zi zilele trecute am mai avut unul, e ok? Aseara am gustat si un pic dintr-un fresh mixt (portocala + gref) credeti ca s-a pierdut efectul AC? Am motiv de ingrijotare? Ce pot face in situatia asta?Multumesc! Offline #19 2013-06-23 10:31:50
Re: motive de ingrijorareNu e niciun motiv de ingrijorare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|