homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Toaletele publice cat sunt de periculoase????

#1 2013-05-31 22:47:49

mihaelaandreea
New member
Inregistrat: 2012-03-09

toaletele publice cat sunt de periculoase????

Nu stiam exact in ce sectiune sa postez mesajul meu ,dar poate va fi unul interesant ptr mai multe persoane ptr ca la un moment dat sau altul toti ne lovim de problema aceasta ...a toaletelor publice,din tren,din rest..etc curat2
Si cum traiam in Romania si daca suntem plecati din alta localitate si nu avem cum sa ajungem acasa in timp util ptr a ne face in conditii decente ,civilizate nevoile adesea suntem fortati de imprejurari sa apelam la toaletele publice...am s ava spun patania mea care mi-a dat ceva de gandit ....azi am fost plecata cu trenul intr-o alta localitate ..distanta fata de localitatea unde locuiesc este de aprox 3 ore cu trenul ,am luat in inter regio si normal  bang  ca in timpul calatoriei  am avut nevoie la wc ptr treaba mica smile ..trenul nu avea decat 3 vagoane iar toate toaletele erau la fel de murdare..dar cand natura te cheama...am ales sa fac in unul din ele..evident ca apa nu mergea sa ma spal pe maini ianite si dupa ,iar in vasul de wc erau si alte urma de urina (nici apa sa o trag nu mergea) ..cu toate acestea am ales sa fac si eu ..normal k femeie fiind cand faci din picioare te mai stropesti  skitarg si cred k ma-m stropit putin..m-am sters ,am iesit si cand am ajuns aks dupa 2 ore am inceput sa am niste mancarimi in zona genitala mai precis pe labiile mici ...m-am spalat cu bicarbonat alimentar bine si am dat cu crema de galbenele dupa...problema este ca si dupa 6 ore de la "pipi" cu pricina inca mai simt mancarimi ...mai putin ce-i drept dar mai este ceva...credeti ca am luat ceva???la ce pericole ne expunem knd folosim toaletle publice si ne mai si stropim cu urina care era in vasul de wc???? bang  bang  bang  bang  bang

#2 2013-06-01 14:37:26

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Re: toaletele publice cat sunt de periculoase????

scarbos subiect, nu cred sa-ti raspunda cineva/sa iti puna alte intrebari.
oricum da, e posibil sa fi luat ceva, la cati microbi exista acolo. depinde si cu ce te-ai sters, si cat de curat a fost acel "ceva".

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#3 2013-06-01 17:40:39

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Uite, eu sunt maniaca cu microbii. Atat de maniaca incat folosesc un servetel pentru a pune mana pe clante si pe lantul cu care tragi apa in toalete publice, chiar si pe robinet dupa ce ma spal. Dar in fiecare zi beau f multa apa si, prin forta imprejurarilor, merg la facultate la baie de 2-3 ori pe zi. Eu am zona genitala ff sensibila, tocmai de asta am mare grija mereu. Daca nu ai atins nimic, nu are ce sa ti se intample. Incearca pe viitor sa nu folosesti hartia de acolo, pune toata lumea mana pe ea si e plina de microbi. Foloseste un servetel, cu partea in care a fost impaturit si pe care nu ai atins-o cu mana cand l-ai scos din pachet.

#4 2013-06-02 18:51:16

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

teoretic, chiar si o asemenea reactie ar putea insemna ca sistemul imunitar lupta impotriva a ceva bacterii cu care ai fi putut sa intri in contact. nustiu cred ca o infectie vaginala nu ar da simptome in primele 2 ore de la "contaminare", ca ar fi prea repede nustiu (nici in cazul unui dezechilibru al florei normale, survenit indirect in urma unor "factori favorizanti", si nici in cazul infectarii cu o bts); dar nu sunt medic, asa ca e doar o parere si atat.
cu siguranta am patit toate sa ne sara stropi, chiar si minusculi.
nici eu nu stiu cum sa ne ferim eficient de mizeria de acolo, de fiecare data cand avem nevoie la o toaleta publica. sunt dati in care chiar nu putem sa ne tinem.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2013-06-04 03:29:51)

#5 2013-06-03 17:19:15

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Este intr-adevar un subiect bun, pentru ca sub nicio forma nu e voie sa ne asezam pe vasul de toaleta si sa folosim hartia pe care toata lumea a pus mana! Daca nu te poti tine, incearca sa nu atingi nici macar cu un deget vasul si sa nu pui mana pe clanta de la wc fara servetel. Dezinfecteaza-ti bine mainile inainte si nu atinge nimic. Se pot lua infectii daca te asezi pe toaleta publica, pentru ca fiecare are propriile-i probleme, bine, nu BTS uri, dar daca nu esti atenta te poti infecta cu cea mai banala infectie.
Pe viitor ai mare grija unde mergi la toaleta, cred ca mai bine e sa te tii, decat sa intri in locul ala infect, mai ales la ce curat e.
Am avut si eu o tentativa de a merge la wc-ul din tren, dar m-am razgandit cand am vazut ca erau urme de papuci pe vasul ala si mirosea ingrozitor, am iesit ca sageata albastra lol de atunci niciodata!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.