homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale Melleva 35

#1 2013-06-03 10:45:19

carroxy
Membru
Inregistrat: 2013-06-03

Anticonceptionale Melleva 35

Buna ziua!
Am o intrebare. I-au anticonceptionale Melleva 35 pentru tratarea acneei. Sun deja la a doua folie insa imi apar din ce in ce mai multe cosuri pe fata, gat si inainte aveam insa nu atat de multe. sad  Am citit in prospect ca contin lactoza monohidrat, iar eu cand beau lapte imi apar la fel de multe cosuri. Ce ar trebui sa fac? Sa incetez sa le i-au? Sunt in perioada cand doresc sa ma curat pe fata de cosuri avand in vedere ca am festivitatea de absolvire. Astept un raspuns. Multumesc!

#2 2013-06-12 19:45:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Anticonceptionale Melleva 35

Pai daca te stii alergica la lactoza, fie opresti contraceptivele fie(poate mai bine) iei un medicament antialergic, de tipul Telfast....ar putea sa ajute.
Totusi, pe termen lung, dat fiind faptul ca ai o hipersensibilitate la excipienti, cred c trebuie verificat daca nu cumva exista si alta solutie, in afara de Melleva

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.