|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa mai fac!#1 2013-06-04 15:40:43
Nu stiu ce sa mai fac!Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar eu sunt in Londra si nu pot merge la medic speialist ca in Romania. De cand sunt cu prietenul meu, aproximativ un an de zile am tot facut infectii urinare. Cred ca pana acumam facut cam 6-7 si nu avem nici macar un an impreuna. Inainte de relatia asta nu am facut niciodata nicio infectie urinara, dar nu am avut nici relatii sexuale frecvenete. Ideea e ca prin octombrie cred sa fii facut vreo 3 infectii urinare consecutive intr-o luna, dupa ce am fost indopata cu trei feluri de antibiotice diferite am facut si candidoza dupa tura doi (alta tura de antibiotice), iar dupa ultimul set de antibiotice am facut vaginoza bacteriana, deci alt set. Apoi am avut asa cam o infectie la 1-2-3 luni depinde. Mereu mi-au luat mostre de urina, aici ma duc la asistenta, le dau urina, pun un fel de baston in urina si apoi conform acelui baston imi zic, ai celule albe in urina deci da infectie urinara si 7 zile de antibiotic. Am luat pana acum ciprofloxacin o singura data pentru ca am facut candidoza dupa el si nu mi l-au mai dat. Dupa doua infectii urinare intr-o luna, la a treia mi s-a dat nitrofurantoin dupa care mi-a trecut infectia, dar am facut vaginoza bacteriana. De obicei mi se da trimethoprim. Acum 2 luni am avut alta infectie si asistenta a zis, celule albe, sange si proteine in urina deci infectie urinara, din nou trmethoprim. Acum 3 zile am simtit din nou arsura, am inceput sa beau din nou multa apa si ceai verde, am luat pastile de merisor si am fost ok. Astazi iar simt discomfort. Chiar nu stiu ce e si nu vreau sa ajung in situatia in care trebuie sa iau o doza de antibiotic zilnic pentru ca si asa cred ca toate antibioticele pe care le-am luat pana acum mi-au slabit imunitatea foarte tare. Tocmai am facut analiza de secretie vaginala si au zis ca sunt ok cu totul. Am sa merg sa imi trimita urina la laborator de data asta, dar simt ca e inutil, nu vad pe nimeni interesat sau sa se intrebe de ce am facut asa de multe infectii urinare, sau un ecograf. Inainte sa facem sex neprotejat si eu si prietenul ne-am facut analizele pentru bolile cu transmitere sexuala si am fost ok amandoi, intotdeauna ne spalam inainte de sex iar eu mereu urinez dupa. Aveti sugestii? Multumesc mult Ultima oara a fost editat de andra1989 (2013-06-04 15:47:43) Offline #2 2013-06-04 15:56:10
Re: Nu stiu ce sa mai fac!Nu ai unde sa faci o urocultura acolo, ca sa nu mai iei antibiotic dupa ureche ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-06-04 15:58:54) Offline #3 2013-06-05 15:17:36
Re: Nu stiu ce sa mai fac!1. Ai putea lua probiotice o perioada de 3 luni pentru ca si flora intestinala iti e data peste cap. Nu ti-ar strica si niste ovule cu lactobacili pentru refacrea florei vaginale! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2013-06-06 22:55:12
Re: Nu stiu ce sa mai fac!Da, chiar e istovitor psihic. Iau deja pastile de merisor si incerc sa ma tin pe linia de plutire. O sa vad ce suplimente gasesc sa-mi intaresc imunitatea, insa am inteles ca probioticele sunt foarte bune luate 'alive' adica din iaurt nu din pastile. Am verificat a medic, urmatoarea zi de programare valabila e abia saptamana viitoare, la walk in centre (un fel de urgenta) nu mai merg ca sigur primesc iar antibiotic. Si oricum dureaza 10 zile pana primesc rezultatul analizelor. Miercuri oricum merg in Italia cu prietenul meu si cred ca o sa-mi fac ceva analize acolo. Am mai fost la doctor acolo (privat ce-i drept, dar nu asa de scump ca aici) si cred ca a fost cea mai buna experienta medicala pe care eu personal am avut-o. Am sa vad ce iese la urocultura acolo. Am citit si despre D-Mannose, nu stiu ce sa zic, probabil am sa iau sa le am in caz de ceva. Probleme cu lubrifierea nu am deloc si nicio durere la contact, de ex aseara am avut contact sexual pentru ca ma simteam deja revenita la normal, am urinat imediat dupa, totul in regula pana acum spre seara cand am inceput iar cu usturime, nu foarte intensa, dar exista. Cand aveam infectii urinare inainte le simteam chiar imediat dupa contact sau cel tarziu a doua zi dimineata, acum apare asa random. Cu igiena nu exista probleme, lenjerie intima port mereu de bumbac, caldura infernala in Londra nu exista sa zici ca transpiri de dai kilograme jos. Vreau sa merg pe homeopat si nu vreau antibiotic, de asta sper ca nu o sa vad sange. Multumesc de sfaturi, mai cercetez si eu. Ultima oara a fost editat de andra1989 (2013-06-06 23:01:59) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|