homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Granulom de fir

#1 2013-06-06 15:25:05

eX3nna
New member
Inregistrat: 2009-03-02

Granulom de fir

Buna ziua!

Am si eu nevoie de o parere de expert: am facut operatie de cezariana acum 3 ani si jumatate si de vreo 2 zile am simtit o durere de-a lungul acesteia. Am fost la urgente si in urma unei ecografii de parti moi mi s-a spus ca am granulom de fir, noduli de 9-10mm. Mi s-a mai spus ca acestia se pot opera, dar reapar, asa ca se recomanda mai bine tratamentul cu antiinflamatorii (mi s-a dat reteta de augumentin, ketonal - comprimate, omez - protector, fastum gel - aplicatii locale).
Medicul de familie mi-a zis ca si la operatia de apendicita (facuta acum vreo 16 ani) simte un granulom si ca asa reactioneaza organismul meu la corpurile straine.
Intrebarea mea este: cat de grave sunt acestea, trebuie neaparat operate? Ideea este ca ma jeneaza, ma doare, in interior simt o arsura si o usturime. Cum pot face sa scap de aceste dureri??

Multumesc anticipat.

#2 2013-06-08 13:06:40

eX3nna
New member
Inregistrat: 2009-03-02

Re: Granulom de fir

Nimeni?? Chiar nimeni?? sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.