|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92-106Subiect inchis
#1996 2013-11-13 09:06:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92neatza, fetele pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1997 2013-11-13 09:24:54
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Neata fetele ! DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1998 2013-11-13 11:15:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92neatza, kris bine zis sa nu ma supar de pe acum chiar asa trebuie sa si fac, sa ma astept si la alte "surprize" pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline #1999 2013-11-13 11:28:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92neata! iulia l mine l nunta au tinut nasii lumanarile in biserica dar probabil difera de la oras l oras.eu mi-am organizat nunta singura si stiu kta bataie d cap este insa si satisfactia p masura knd realizezi k totul a iesit cum ai vrut.mult succes si stai linistita ca in final totul o sa iasa perfect. Offline #2000 2013-11-13 12:07:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92buna, pisi aici nasii nu tin lumanarile, ci d-rii de onoare, ma rog, inca o pereche... si noi tot singuri facem totul.. ai mei ne-au ajutat cu ceva bani, asa cat sa ne dea curaj, dar restul e pe capul nostru nu-mi pare rau pentru ca o vom face asa cum vrem noi pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline Publicitateloading...
#2001 2013-11-13 12:17:09
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Nici eu nu am vrut sa spun ca vor fi numai probleme,doar ca e inevitabil sa mearga totul ca pe roate atunci cand esti tu care iti organizezi nunta si esti o persoana normala,nu una plina de bani care sa poata face orice...cu siguranta la urma va fi totul bine,ai ales ca este nunta ta,unica zi din viata ta care iti va ramane in minte toata viata si sa nu lasi pe nimeni sa ti-o strice. Si eu am organizat singura nunta mea si fiind plecata in afara am avut la dispozitie doar 2 saptamani sa pun la punct totul si pana la urma am facut totul cum am vrut eu pentru ca oricat ai incerca sa multumesti pe toti nu ai sa reusesti niciodata,intotdeauna se va gasi cel ce va spune ca de ce ai facut asa si nu asa,important este ca fiind ziua ta si a sotului ta,voua sa va placa,apoi ceilalti cum vor. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #2002 2013-11-13 12:22:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Asa e, kris, nu am cum sa ii multumesc pe toti si stiu ca vor fi carcotasi si ca e posibil ca ceva sa nu fie chiar cum mi-am dorit, insa noi am plecat pe drmul asta fara prea mari asteptari, cel putin eu, asa ca nu o sa ma hazardez... Va fi o nunta simpla cu si pentru oameni simplii pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre! Offline Subiect inchis
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|