|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92-72#1350 2013-08-09 09:41:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna dimineata dragele mele. Va invit sa luati cu mine. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1351 2013-08-09 13:43:36
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna ziua, dragelor! "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #1352 2013-08-09 14:49:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92
Binisor, azi am tensiunea scazuta, ieri am fost la echo de sindromul down si e totul ok si bebe statea cu mainile dupa cap nu i am vazut putza Offline #1353 2013-08-09 15:27:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Deja e smecher/a,eh??Imi pare bine ca e totul in regula cu bebe iar tensiunea poate fi si de la caldura asta nenorocita... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1354 2013-08-09 16:07:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92buna fetelor , sa aveti un wk placut un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline Publicitateloading...
#1355 2013-08-09 17:11:30
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Rave,Angel si voi sa aveti week-end placut si celorlalte fete week-end placut. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1356 2013-08-10 08:58:27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna dimineata dragelor! V-am pregatit micul dejun "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #1357 2013-08-10 09:37:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92neata fetelor Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #1358 2013-08-10 09:46:30
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Ales, ce bine ar fi daca ar fi mai racoros...dar deja a inceput canicula. Culmea ca eu fix azi am de umblat prin oras... "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #1359 2013-08-10 10:46:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92rave si eu la fel Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #1360 2013-08-10 11:32:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna dimineata fetele!!! Ce draguta esti Rave,multumim pentru micul dejun. DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1361 2013-08-10 17:19:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92
Offline #1362 2013-08-11 09:16:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Neata buna, dragelor! "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #1363 2013-08-11 09:40:07
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna dimineata fetele !! DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1364 2013-08-11 09:45:07
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Kristinika, pai am avut un pui intreg din care fac manzare de mazare cu pui si friptura de pui cu cartofi la cuptor. Sa vad daca mai rezist sa fac si ceva dulce. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #1365 2013-08-11 10:01:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Wau...cate bunataturi ...mazare cu pui.....ce gospodina esti....m-ai facut sa-mi plua in gura..vreau si eu... Uite aici un dulce bun tare si care se face fara efort mare si care merge tare mult vara..ilmenudiangela.wordpress.com/2010/06/01 … lo-yogurt/ DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1366 2013-08-11 10:20:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Multumesc pt reteta Kristinika. Pare interesant. Deocamdata am terminat cele 2 feluri de mancare. Fac o pauza cat merg sa ma tund...si dupa ce revin o sa vad ce chef mai exista si pt dulce... "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #1367 2013-08-11 10:43:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92O duminica placuta DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline #1368 2013-08-12 09:17:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 92Buna dimineata dragele mele,azi amfost eu prima la trezire asa ca sunt si prima la ..cine mai doreste.... DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|