Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-104
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24
Maje nu ai acnee,nu te prosti.e o crema cu antibiotic. se da asa: pe fata curata(nu mai pot folosi niciun demachiant mi-a zis doc,deci minimizez folositul fonduluu de ten-ma spal cu apa) dai o pelicula ff subtire-citeste prosoectul) de isotrexin seara dar nu in fiecare seara ci: 2zile da 2zile nu 3zile da 3zile nu 2zile da 2zile nu iar cu 3 si tot asa timp de 3luni. Dimineata dupa ce dai seara cu isotrexin dai cu clean AC de la avene caci se descuameaza pielea
Repet daca nu ai acnee nu face prostii caci usuca rau fata
Neata!
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Am auzit de aloe vera ca ar fi fff bun pt pete si acnee. Eu mi-am luat acum o crema de la plafar pe baza de aloe si acid hialuronic (stie cineva daca e vreo problema cu el?) Si ma dau de ieri, imi ace dar nu ma pot pronunta inca. Tot asa mi-a spuc cineva ca ar fi buna. Si eu am accneic, zici ca am 17 ani, partea proasta e ca mai umblu cu mainile pe fata. Cred ca tine si de stres si de alimentatie nu doar de creme.
Als, La Multi Ani ! Ericai
Ce mai stiti de andreea?
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata
als la multi ani ericai, sa fie sanatoasa si baftoasa.
mie parca imi suna cunoscut obiceiul, cred ca si la noi se tinea intr-o perioada, eu sunt din olt, imi suna cunoscut, cred ca, cand eram micuta la mamaie am auzit de el.
eu ieri dupa amiaza, dupa ce am iesit de la serv, m-am intalnit cu taica-meu, ca a venit la niste cursuri in buc cu un coleg si mi-a adus o parte din bagajul anei( ea vine cu maica-mea maine cu trenul) si cu trollerul dupa mine ma gandesc eu sa bag o tura prin cora, ca tot eram prin zona, cand ies incepuse sa picure, ajung la parc la mine si o iau pe jos, incepea din ce in ce mai tare, dar pe sub copaci era cat de cat ok, in final s-a pus bine, am ajuns destul de uda(par, haine, troller)..dupa ce am intrat in casa s-a pus is mai si, apoi am pus la spalat, am fugit la epilat, si cand m-am intors acasa m-am pus pe calcat(doar hainele noastre , azi urmeaza ale anei care erau pe sarma) de mi s-a luat, pana la 23 si am calcat.
janis de ce nu folosesti tampoane interne si poti intra linistita in apa, bine mai e disconfortul dar na iei si tu un calmant...eu una am folosit cativa ani buni numai interne, pana am depistat o rana pe col cam nasoala , dupa ce am cauterizat-o nu am mai folosit deloc, doar absorbante, daca va fi sa-mi vina spre sfarsitul sejurului, o sa folosesc interne, odata la n-spe mii de ani nu cred ca e vreo problema.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2013-07-18 08:34:16)
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Janis, si eu am vrut sa-ti zic de tampoane interne. Stiu ca la unele (ca mine) nu fac fata la balaceala decat in ultimele zile, dar poate la tine e ok...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- Katey
- Addicted member
Mamici, o intrebare. Cumnata mea are termenul pe 30 iulie (deci are acum 38+), ieri a fost la doc. dupa ce a vomitat toata ziua, si i-a zis ca i-a scazut lichidul si sa mearga la spital. Nu s-a dus pt. ca dupa ce a stat putin linistita s-a simtit mai bine. Si cica i-a scazut lichidul din cauza ca a vomitat. E o mare aberatie, asa-i? Bine, toate astea ni le-a spus socrul si e foarte posibil sa le fi inflorit si sa fi tras propriile concluzii. Ma gandesc ca daca ar fi de mers la spital n-ar lasa-o doc asa, nu?
- gargarita
- Moderator
nu prea vad legatura... eventual in caz de deshidratare majora sa scada si lichidul :? si ma foarte indoiesc ca ar fi trimis-o inapoi acasa foarte deshidratata fiind. pe de alta parte, voma poate fi semn de inceput al travaliului (daca nu e in contextul unei enteroviroze sau ceva de gen).
- Katey
- Addicted member
M-am gandit si eu la deshidratare, dar ar insemna sa fie grava ca sa ajunga sa scada lichidul. Mai degraba cred ca se apropie momentul pt. ca de vreo cateva zile are contractii razlete.
Ultima oara a fost editat de Katey (2013-07-18 09:37:34)
- gargarita
- Moderator
foarte probabil. sa aiba nastere usoara!
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
janis, eram sigura ca iti vei dori bb2 la un moment dat. mai stii cand vorbeam, nu ?
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- JanisJoplin
- Platinum member
Neata!
M-am gandit la interne,dar merge din a 4a zi cand nu mai am asa flux...acum sunt varza...
Albi sincer nu-l doresc pt mine,n-am niciun chef dar il vreau pt Rares,sa nu fie singur
6 ani de dragoste
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Neata! Iar multe treziri iar acum spre dimi, la 09.00, muncitorii in curte,, facem un foisor si turnam niste alei.. Asa de obosit e Eduard, si eu o data cu el..
Janis, am acnee. De aceea fondul de ten e parte din mine, de dimineata pana seara, zi de zi. Eu aveam aloe in casa, rupeam din frunza si dadeam local in fiecare zi. Nimic spectaculos. Ce mi.a facut mie bine au fost 2 produse de la Body Shop, care sunt pe baza de tee tree. Alea din Afganist, de la US, ca astea din Ro sunt apa de ploaie.
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- majestik
- Addicted member
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
- majestik
- Addicted member
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
maje, din trimestrul al doilea poate sa se vopseasca. eu recomand o vopsea fara amoniac, din farmacii (prind ft bine si astea). felicitari, sarcina usoara si la termen!
happy, nu retin, tu ai fost operata la san sau doar aveai noduli inainte de sarcina?
mamici, vreau sa fac un sondaj, daca vreti sa raspundeti. am citit ca daca esti mare consumatoare de lactate, sunt sanse mai mari sa nu ai lapte dupa nastere, sa nu poti alapta. eu sunt o "lactovora" inraita si ma tem sa nu am probleme cu alaptatul din cauza asta. asadar, cum a fost la voi? consumati multe lactate? ati putut alapta?
- JanisJoplin
- Platinum member
Anca eu rup branza si iaurt.alaptez la greu. Mare prostie,n-am mai auzit,n-are nicio baza stiintifica..sau are?ne explica cineva competent?
6 ani de dragoste
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|