homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-53

#989 2013-07-01 14:12:42

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24

Als, Deno puss

Deno,multumesc ca mi-ai dezvoltat subiectul in cazul vostru! MAajuta sa-mi fac o idee despre cum sa procedez.

Eduard a inceput sa se uite la ce tinem in mana, ce  mancam, urmareste cu privirea de cand e in mana mea si pana ajunge in gura lol Dar e mic, 4 luni si aproape 2 saptamani, nu cred ca 'va cere' foarte devreme,plus ca in greutate mi-a luat 60g saptamana asta.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#990 2013-07-01 14:25:59

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

La momentul respective mai scri la diversificare si o sa primesti sfaturi.
Si yannick de pe la 4 luni ne urmareste asa, dar se vedea ca vede mancatul ca pe orice alta activitate, umbracatul de ex.
Sti cum face acum lol ? Si daca beau apa de ex, incepe "papa-papa", mesteca a pofta, incepe si tremura tot pana iei ce mananci tu si ii bagi in gurita si lui, si cand simte orice I-ai dat, face "mmmmm-mmm-mmm" intruna, si ne priveste disperat pana ii dam iar, chit ca nu apuca sa inghita ce Mai are in gurita rotfl

Iti vei da seama cand il cotropeste pofta si cand e doar curiozitate.
Pofta e dupa ce face cunostinta cu gusturile cat de cat, pentru ca la inceput iti va lasa impresia ca nu ii place mai nimic.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#991 2013-07-01 14:26:57

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Deno ai dreptate, mai bine nu zic de ce ma gandesc s-o alaptez pana pe la 7-8 luni.

Reina, da, calr va primi si lapte mult dupa ce incepem diversificarea. Depinde de la copil la copil cum accepta mancarea, voi vedea atunci.

Als puss exact, nu stiu cum voi gandi atunci. eu am zis ca asa mi-am propus, voi vedea pe parcurs.

acum la noi problema e ca ea inca mananca la o ora, 1h30 in cele mai multe zile. si practic sunt legata acasa ca sa zic asa. De scos cu pompa nu reusesc sa scot nici mica parte din cat ii trebuie ei. am nevoie musai sa merg sa-mi fac un consult si raza la plamani dar nu pot, ptr ca dureaza mai mult de 2 ore toata treaba iar cu ea n-am cum sa merg. asta doar un exemplu.
ptr moment, asta e. dar inca 1 an in felul asta nu stiu sincer daca as rezista.

Deno, te-am mai intrebat, dar sincer am uitat raspunsul. yannick mai are si acum probleme cu refluxul?

Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-07-01 14:28:11)

#992 2013-07-01 14:41:48

denorah00
Insomniac member

Be, pana la 7 luni a vomitat zilnic, pana la 6 luni dupa fiecare masa de lapte.
Dupa diversificare doar dupa unele mese de lapte. Dupa 7 luni s-au rarit bine de tot. Acum vomita o data la cateva zile. De ex, ieri a vomat.

Ziceai ca Sara are semne de esofagita. Care-s alea?

De ce nu poti sa mergi cu ea la raze? Eu am fost prin spitale, peste tot cu el.

Eu sunt foarte alergica si am printre altele o dishidroza palm ara si plantara, care imi distruge o mana si am ele picioare. Din pacate nu trece decat cu doze foarte mari de cortizon, acum e recidiva...
Nu pot sa fac trayamentul din cauza alaptatului, dar prefer sa ma "sacrific" pentru laptele lui yannick.

Dar astea sunt alegeri personale, eu INCERC sa inteleg si alte alegeri, chiar de nu-mi iese mereu si cum asta am incheiat cu sfaturile si exemplele ca stiu ca sunt deranjante dupa ce s-a luat decizia. puss

#993 2013-07-01 14:51:32

be_happy
Platinum member

Am inteles Deno. Si Sara vomita si de 6-7 ori dupa o singura masa. creed ca de asta si mananca atat de des.

eu nu vreau s-o iau in spitale. cu atat mai putin intr-un loc unde lumea vine ptr afectiuni respiratorii..

imi pare rau de pb tale sad

nu stui exact care-s simptomele de esofagita, dar medicul a reactionat cand i-am zis ca tuseste ( si n-are rosu in gat sau ceva) si ca o vad clar ca o jeneaza pe gat sau la stomac de fiecare data cand vomita ( nu-ti spun ce suntete scoate din gat inainte sa vomite uneori)
ii balteste voma in gura/gat ( ptr ca n-o scoate pe toata- de aici are si un miros neplacut in gura. Sughite de cateva ori pe zi. respira cu un suierat de cele mai multe ori; are secretii multe; uneori respiratia ei e de parca ar sforai ( cand e treaza)

Publicitate

loading...

#994 2013-07-01 14:56:11

denorah00
Insomniac member

Be, exact asa a fost si yannick. Fix aceleasi simptome.
Dar acum e bine smile si asta e important.

Nici eu nu l-am bagat in spital in miezul problemei. Statea sotul cu el si il plimba afara.

#995 2013-07-01 15:01:24

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello  wave

#996 2013-07-01 15:02:48

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

hello

eu am mancat si acum nu mai am chef de nimic, asa m-as baga langa alex dar trb sa ma pregatesc pt job si am  si bulion pe foc, am capiat  de azi dimineata.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#997 2013-07-01 15:08:59

be_happy
Platinum member

Deno pe mine pe langa simpotmele astea ma dispera faptul ca nu pot face nimic cu ea ptr ca vomita. Daca o ridic in brate vomita de cateva ori consecutiv, daca ii ridic putin picioarele vomita; daca ii schimb pampersul vomita; daca o imbrac vomita, daca ma joc cu ea vomita, etc etc. Copilul meu miroase zilnic a voma, in loc sa miroase a bebelus! eu stau cu pompa si aspiratorul langa mine sa-i aspir repede nasul daca e cazul, sa nu insipire fereasca Dumnezeu.

eu nu mai am covoare in casa lol iar eu schimb cateva tricouri pe zi - dar asta nu conteaza. important e sa nu mai sufere ea. Mor de mila ei cand o vad ca se chinuie. Cand o vad ca se trzeste din somn, se strange toata, se stramba si hop vomita.

Cmin, garga puss

#998 2013-07-01 15:52:52

majestik
Addicted member

Deno, am inteles. Stiu ca atunci cand vom introduce solidele topicul de 'Diversificare' o sa fie primul accesat, insa azi zisei sa intreb aici.

Be sad eu daca as fi in locul tau i-as zice dr ca nu a mers tratamentul cu lp, chiar daca ar merge, sa iti dea odata tratament ca lumea, nu lp care posibil sa atenueze..

Cmin, deja bulion? Rosiile de la noi din curte au inca flori rotfl L-a pus soacra mea prea tarziu tongue

#999 2013-07-01 16:03:03

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Happy,eu n-am sa iti zic nimic sa te conving,sunt sigura ca te vri indragosti pe parcurs de alaptat si beneficiile lui..
Si de stat cu bebe de asemenea,stai sa ii mai treaca refluxul,sa zambeasca,sa gangureasca si n-o sa mai vrei sa te desparti de ea nicio secunda! Toate trecem prin asta la inceput,viata ni se schimba dar uite ca,cel putin pt mine,l-am indragit atat ca pana la 1an n-a stat fara mine decat maxim 2ore.
Nu cred ca o sa vrei tu sa o intarci pt 2ore la medic din cand in cand..pt asta sunt solutii,iar mai ales ca are refluxul asta nu cred ca vei vrea sa ii bagi lp care e clar ca nu ii face mai bine decat lm..
Vei vedea singura ce bine-i cu sanul...sunt sigura.

6 ani de dragoste  hjarta

#1000 2013-07-01 16:03:47

denorah00
Insomniac member

Happy, cunosc prea bine situatia. Diferenta dintre noi 2 este ca eu am luat-o ca atare si m-am resemnat, iar tu nu te bucuri de copil din cauza refluxului.
Eu pana pe la 4 luni asa credeam ca e mirosul de bebelus, acru rotfl
Pana am intalnit alti bebelusi care nu miroseau asa.
Si pe mine ma ucidea incetgandul ca sufera, dar eu am invatat din sarcina sa ma bucur de fiecare zi care trece pentru ca ducea spre mai bine, spre momentul cand se va termina. Si se termina cu bine, doar fi mai optimista.
Si pana la bunici daca mergeam Luam cate 4-5 schimbari complete, nu mai zic daca mergeam in alt oras, parca ma mutam lol

Uneori ma ajungea si pe mine, plangeam stergand vomele de pe el, dar de cele mai multe ori eram zen, pentru ca stiam ca mai mult de atat nu pot sa-I fac, si starea mea de grija si nemultumire nu ii aduce nimic bun, ba din contra.

#1001 2013-07-01 16:30:59

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

eu sunt tare suparata...am ramas amandoi fara sevici si cu copil de crescut grater

rog mamicile din bucuresti, daca stiti pe cineva care angajeaza, ca orice nu ma deranjeaza, bona, menajera, vanzatoare, ORICE! spuneti-mi si mie

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1002 2013-07-01 16:59:23

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf lore imi pare rau, succes in cautari....e perioada nasoala, dar nu e imposibil.

9 ani de copilarie ....

#1003 2013-07-01 17:13:08

majestik
Addicted member

Lore sad multa bafta! Sa gasiti ceva!

#1004 2013-07-01 17:33:24

be_happy
Platinum member

Ei, Janis iti dai seama ca nu as intarca-o ptr cele 2 ore de cae ziceam. cu asta mi-e greu acum, ptr ca papa des, sper ca mai incolo sa manance si ea la 3 ore

Deno eu ma bucur din toata inima de Sara, dar ma afecteaza sa vad ca nu-i e bine.

Maje, eu n-as vrea sa-i dau medicamwente. acu suntem inainte de salarii, iar eu luna viitoare nu iau nimic, sotul luna asta e penalizat la munca si nu-si ia bonusul, si luna urmatoarea trebuie sa ne descurcam cu salariul lui. dar cat de curand pot as vrea s-o vada un homeopat.

Lore sad imi pare f rau

#1005 2013-07-01 17:43:13

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

happy, de ce nu iei nimic luna viitoare? ai intrat in cic sau acum inchei concediul maternal?

#1006 2013-07-01 17:49:01

be_happy
Platinum member

Anca am terminat acum la sf lui iunie postnatalul. In iulie iau inca ptr el, dar iau mai putin ptr ca am doar 20 de zile. Si in august nu iau niciun ban ptr ca abia mi-am depus dosarul si abia in septembrie voi primi.
Ma rog, in august iau alocatia Sarei din urma, dar numai vreo 6 milioane sad Si oricum indemnizatia mea va fi cea ptr 2 ani, adica 12 mil sad
f greu ne va fi

#1007 2013-07-01 20:12:53

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

ne-am intors si noi de la control.. la plamani nu se mai aude nimic, insa mai avem insa gatul rosu. continuam inca 5 zile cu antibiotic pe gurita, i-am cumparat colostrum si vitamine sa ne punem pe picioare. intr-o sapt a slabit aproape 500 de grame. sapt viitoare avem programare si la homeopat.

adina, multumesc de ideea cu salina. avem si noi in arad. o sa ma interesez sa vad cum putem ajunge.

lore, imi pare tare rau pt situatia voastra. mult succes sa iti gasesti. stiu ce inseamna si sunt alaturi de voi. va fi bine!  puss

Daria Ioana - 06.08.2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.