Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-82
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
neatza fetele
fetelor dar de ce nu le dati voi seminte de dovleac ca sunt f bune pt viermisori sau alte chestii naturiste tot pt ei
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
M-am trezit la 4 ca statea cu picioarele pe mine si il simteam fierbinte, pe cand ii iau temperatura 39 De la ce face iar ca innebunesc? Acum doarme dar il simt ca s-a incalzit iar...
Kate? Te-a tinut anestezia mult pentru ca o faci foarte rar. Eu am facut doar vreo 6 anestezii dentare in toata viata mea si una ma tine 10-12 ore. Sotului tau I-a trecut mai repede, pentru ca chiar daca si el o face rar, ti l-am vazut pron poze, e inalt, si oamenii mari au o vascularizatie mai bogata decat cei scunzi. Prin urmare, sangele vine si spala anestezicul si efect trece.
Ca sa nu mai spun, ca depinde si timpul de anestezie, ce nerv se anesteziaza, de ex la molarii de jos se anesteziaza un nerv profund si anestezia trece cel mei greu. Urmeaza molarii de sus, si apoi progressive catre incisivi, efectul tine mai putin, pentru ca sunt Nervi mai mici, mai la suprafata, gingia mai subtire.
Asa ca e irrelevant ca sotului I-a trecut mai repede.
Si mai zic odata, cantitatea de anestezic is je tata este foarte mica, maxim maxim 2 fiole, care fiola, de ubistesin forte, cel mai uzual si puternic, zic producatorii ca nu trece in lapte deloc. Teoria: anestezicul trece in tesuturile locale si foarte putin in Sange, altfel, la cat de vascularizata este cavitatea bucala, n-ar ti e anestezia deloc, mereu ar fi spalat a de sangele care trece pe acolo. Asa ca foarte putin ajunge in Sange, extrem de putin si pana sa ajunga la San, este diluata foarte tare. Acum si daca ar ajunge a - Infinita parte, ce ar putea pati copilul ala?
E mai grav sa beti un pahar de cola decat anestezia dentara. Ala chiar ajunge prin lapte.
Viata mea, desprinsa din povesti
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neataaa
Happy o tipa tot stomatoloaga zicea ca i-a dat copilul de 3luni in brate sotul chiar pe scaunul de dentist,dupa ce i-a terminat acolo,ca plangea.i-a dat san chiar acolo,dwci nu se intampla nimic,trust me
Happy cand era micut asa nici eu n-am prajiturit..acum mai sta pe langa mine,se joaca,mai trage de piciorul meu dar e altfel cand are autonomie de miscare.
Ahh fete cu copii mai mari, de cand i-ati lasat sa urce/coboare scarile singuri? R de mana o face..in we sotul a fost cu el la cumparaturi(in scaunul de masina) eu eram acasa,m-a sunat sa-l iau de jos ca avea sacosi dar n-a mai asteptat si l-a pus sa se tina de bara si sa urce singur scarile si a facut-o...eu eram putin suparata ca l-am mai lasat si eu,dar eram cu mana pe el,sotul avea sacosi si in caz de ceva nu putea....in fine parca la coborare ar fi mai greu,nu stiu,isi arunca picioarele. Va amintiti de cand urca/coboara fara frica din partea voastra?
6 ani de dragoste
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
Janis eu si acum il tin pe Dami cand tre sa urce /coboare o scara mai lunga,tot asa se arunca inainte fara sa se asigure sau incearca sa urce mai multe decat poate . asa o scara ,2-3 max se descurca singur
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- JanisJoplin
- Platinum member
Merci ginuta
Si da,si eu stiam de seminte de dovleac ca-s f bune la viermisori...
6 ani de dragoste
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
janis, eu am lasat-o cand a vrut dar are momente, uneori singura, alteori de mana, alteori in brate
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- JanisJoplin
- Platinum member
Happy asculta si la deno,e studenta la stoma...
Merci dana
Deno imi pare rau,impacheteaza-l cu carpite cu apa calduta/la temp camerei
6 ani de dragoste
- be_happy
- Platinum member
Janis daca zice si Deno atunci am incredere.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Deno, of, de la ce iarasi? Stii ca eu nici acum nu stiu de la ce a facut Nati 39 acum vreo 2 saptamani. A facut 2 zile si gata. Nu i-am dat decat antitermic...
Da, imi mai spusesesi tu ca din cauza ca fac rar. De fapt, am facut 5 anestezii la viata mea: una cu xilina in nas ca sa-mi cauterizeze un neg la vreo 9 ani, 3 la stomato in ultimele 4 luni si generala de la ceza. Exact un molar de jos a fost. Ala care ma durea in martie, de atunci mi-l trateaza si spera sa salvam nervul dar n-a fost chip. Acum ma cam doare maxilarul acolo unde mi-a facut injectia...
Iar pe al meu, de ieri, de cand i-a trecut anestezia, il doare urechea. Are legatura cu extractia? Cica a stat si un pic in curent alaltaieri...
Happy, nu amana prea mult. Mie de la nastere mi s-au spart 3 masele.
Si viteaza mea vrea sa urce scarile singura, dar tinuta de manute.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Neata!
Mie imi creste o masea de minte in stanga si mi s a umflat gingia imprejur si putin obrazul.si nu pot sa merg la dentist deocamdata. oricum cred ca isi face loc si din cauza asta. Deno, ce zici sa fac? sa iau ceva antibiotic, mi este sa nu am infectie acolo ca ma si doare. Sa scada febra
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2013-07-10 09:54:38)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- be_happy
- Platinum member
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
hello! pup toate mamicile si toti bbii! deno, multa sanatate! smart, sper sa descoperi repede ce se intampla cu alex! janis, eu il las pe razvan sa incerce singur., stau in spatele lui, dar uneori mai urca si singur ca de...avem scarile in casa si mai apuca sa se catere. la inceput e normal sa fii stresata, dar cu timpul o sa capeti incredere in el, iar cand il vezi ca se descurca tot mai bine o sa stai linistita
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Happy, asa si eu. Maselele de care zic aveau cate-o problemuta dinainte de sarcina, dar parca dupa nastere au avansat foarte repede. Mai am si o chestie mai complicata, o masea de minte crescuta in gingie, perpendicular pe ceilalti dinti care cica va trebui operata la un moment dat.
Deno, eu zic sa percepi taxa pe consultatii online.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata deno, sanatate multa... albinutza , voi nu mai folositi nici la somn pampers? sau nu ii sunt buni? si eu o mai ajut uneori la scari, uneori se descurca singura, se tine sau nu de bara, nu mai retin cand a mers singura tinandu-se de bara, dar eu una nu prea am fost fff stresata, adica na eram cu ochii pe ea, dar am lasat-o destul de devreme, mai ales ca noi mergeam in parcul Moghiros si cine stie e un pod peste lac si ne cam faceam veacul acolo.
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|