Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-93
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24
hello
pas
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Mamici
Pass, dar de ce Doamne iarta-ma I-ai dat pampersu jos? Pai de regula, dimineata fac kk. Si eu il las fara pampers dar ii dau pant de bumbac ca sa nu aiba acces la toate cele, cum ii desfac pampersu se trage de puta non-stop.
Viata mea, desprinsa din povesti
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
m-a pocnit o durere de creier... STANG dar nu cred ca-i migrena, a raspuns foarte bine la 2 nurofen
n-ati fost prea vorbarete azi...
- cristinaV
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-03-26
Fetelor am si eu nevoie de niste idei , nepotelul meu face un an si nu prea ma pricep la cadouri pentru copilasi, ce sa-i iau in afara de jucarii si haine ca are foarte multe? Multumesc!
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
cel mai bine o poti intreba pe mama lui de ce are nevoie
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
cristinav eu i-as cumpara o tricicleta sau o motocicleta gen http://mercador.ro/oferta/motocicleta-f … vCri.html, a doua varianta sigur il v-a incanta, acum nu stiu cat de potrivita este pentru varsta lui.
sau cum a zis ginuta, e cel mai bine asa.
bai, urat e fara iannis acasa, nici azi-noapte nu prea am dormit si astazi nu am fost buna de nimic...nu il mai las sa plece niciodata
Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2013-07-13 21:57:41)
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- ginutza
- Hero member
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Mamici
Sunt rupta. Am fost la tara cu ai mei si l-am ajutat pe tata sa adune niste zarzare (din vreo 3 zarzari, asa), iar acum simt cum incepe febra musculara la pulpe si gambe. Inainte luam o aspirina si nu mai aveam nimic, dar acum, cu "sugativa" mica (a supt azi ca la 6 luni), parca n-as lua...
Ultima oara a fost editat de Katey (2013-07-13 23:51:27)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
:Mamici azi pitica mea a făcut primii paşi Katey trage-te cu ceva pe picioare
Ultima oara a fost editat de ioanagab85 (2013-07-14 00:00:29)
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Alexandra
O sa rog sotul sa-mi faca masaj, dar nu stiu cat o sa ajute...
Ultima oara a fost editat de Katey (2013-07-14 00:02:28)
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Pass, am inteles
Dupa 2 sapt de Puseu, la distanta de cate a zile, poate incepe iar? M-a terminat azi-noapte, daca in sec 2 cand s-a foit nu-I cu tzatza in gura urla de parca-l tai. N-am inchis un ochi, ma calareste, se agata cu manutele de pijamaua mea si nu ma pot departa ca vine dupa mine, ma dor toate cioantele la ce pozitie de somn am de 10 luni...aceeasi Prima data de cand s-a nascut si mi-a parut rau ca l-am invatat cu mine in pat, ca il alaptez la cerere. Ma si Musca intr-un mare fel, sunt rana toata, de ca d cu puseele lui fac crize de astm in fiecare noapte si nici pufurile nu mi le pot face ca urla de cum ma misc, in Toiul noptii asa si nu se linisteste decat daca dorm cu el in fund.
E greu
Viata mea, desprinsa din povesti
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Hello!
Cred ca raman la mama,ii fac si ei o bucurie,m-a luat sotul la sentiment si m-a convins
Am fost la botez,Rares pupa toate icoanele.tragea de mine sa-l ridic iar sa le pupe zicea : tai-tai inlic de Doamne Doamne dupa a alergat,a mancat doar pretzels..mama lor,dar doarme de la 9,din masina,transferat pe pat,iar adormit cat despre nasa,ce sa zic,m-am intristat enorm.cu alaptatul n-a mers,n-avea chef cred sa se chinuie(e al doilea copil,nici cu primu n-a putut) si cu biberonul...pfuu daca va zic..plm a tot stat in carut copilul(ahh la biserica i-a dat ceiutul cand plangea) si l-a luat la un mom dat sus in casa sa ii faca lapte ca plangea.zic ok urc sa-l schimb pe R. Il las in putza goala ca ea era la bucat si copilul urlaaaa.eu il iau in brate,deja se invinetea,era clar flamand.ahh ce l-as mai tzatziiii!(gandeam eu) ea cica: cobor ca n-am apa! (Ii face cu apa ppata,de care o fi cica).nu m-am abtinut ca urla monstruos.in viata mea n-am vazut asa ceva(daca il umple cu mult pt multe ore..mda..) si mi-am scos tzatza.rares parca ma aproba caci statea cu ochii pironiti in el si parca ma ruga sa-l fac sa taca. Nu stia sa ia tzatza,clar,asa ca am stors ce iesea asa in mic jet in gurita lui ..dar el nimic,era obisnuit cu lapteleee curgand din bibe. (O sa vedeti ca nu am nimic cu mamele care dau viveron,ci cu actiunile ei delasatoare...) Vine in final,incalzeste,face lapte,- ma asteptam sa il ia in brate cand ii da eu asa am vazut- dar...il pune in patut si ii pune o perna langa caput(copil de 2luni jumate) si bibe sprijinit de el. am zis ca numai la orfelinat exista asa ceva ( sa mor de mila lui,nu-l atingea mai deloc,inchipuiti-va sa explici de conceptuul cobtinuum la asa om.a mers la baie,a stat pe canapea,deloc cu el.daca a vazut ca ma uit la el cica sa coboare la invitati o secunda.Rares era in brate,il sorbea din priviri,facea: bebee.si eu il mangaiam cu o mana: ii ziceam ca nu e singur mi s-a rupt sufletul de mila lui,maica-sa venea rar sa ii potriveasca biberonul in gurita... Mentionez ca nu-i o femeie rea,e chuar blanda,dar e poate prea comoda,abia sta in picioare din cauza greutatii,plus ca a fost invatata prost..eu stiu...
in schimb matusa ei ,in varsta,m-a laudat mult cand l-a vazut pe tzatzist,mi-a zis ca ne face bine la amandoi,sa-i mai dau cel putin pana la 2ani,ca uite ce frumos creste,ca sa dea Dumnezeu sa te iubeasca asa cum il iubesti tu pe el...
Sa nu se simta nimeni jignit.eu zilnic mi-o iau: cat ii mai dai?pana la scoala? Esti mare!rusine! De la oricine asa ca pun mare pret pe ceva cuvinte incurajatoare...o data pe an...
6 ani de dragoste
- ginutza
- Hero member
neatza fetele,
m-am gandit sau mai bine zis am stat sa ma calmez inainte sa scriu,cu ........ Janis ,eu nu o pot numi mama pe femeia aia si nici nu merita sa fie,chestia cu dragostea,alintatul ,nevoile indeplinite de mama pt pruncul ei nu se invata,educa ci se simte.Dragostea o simti nu o inveti Cel mai bun exemplu sunt eu,un om rece, dp ce am nascut m-am schimbat de nici eu nu ma recunosc imi pare rau pt copilas,dar o astfel de mama merita impuscata,imi dau si lacrimile,Doamne cum poate exista un asa monstru,nu ii este frica ca se ineaca.Eu si pe Clara am supravegheat-o pana pe la 3 luni de frica sa nu se inece si vb aia era la al doilea copil,aveam experienta bunica mea,cu 4 clase,nu poti spune ca este un om cult ,educat la cele mai bune scoli,dar are o iubire de oferit nemarginita,mama mea este total opusa si ar fi avut de unde sa ia lectii asta cu iubirea,dragostea de mama nu se invata,se simte ma opresc aici,ca acu ma duc dp ea si ii dau vreo doua
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|