homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-94

#1768 2013-07-14 10:06:43

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24

neata smile

janis...sad tare ma doare sufletul pentru astfel de copii, nu ca nu sunt alaptati ci ptr ca nu are cine le oferi dragostea meritata desi au mama sad

flow ai fost in buc ???? De ce nu ai dat nici un semn?

janis si noi plecam marti la mama la tara smile ma ruga sa il las pe iannis cateva zile la ei si eu dupa experienta asta nu mai stau fara el lol

Ioana, felicitari pentru primii pasi hjarta

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2013-07-14 10:09:09)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1769 2013-07-14 10:16:54

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!

janis, sad

deno, ce pusee frate? asa-s unii, urlatori. si al sora-mii e la fel, cica mereu intr-un puseu, ba colici, ba dinti. nu, nene, asa-i e naravu'. lol
si B. e mai agitat in ultima vreme. a se citi crizat rau de tot lol ieri avea o jucarie in fiecare mana si Sebi a venit si i-a luat una./... nu va spun cum a putut sa faca yikes am ramas cu gura cascata si eu si taxu. A aruncat-o cu nervi si pe cealalta, a dat un urlet, a racnit asa cu nervi, si s-a trantit pe spate si s=a rostogolit ca o roata pana la capatul patului cu vitezaaaa unde a dat cu capul de tablie.  neutral  woooow. copilut, ce-a fost asta? eu si tat'su si Sebi ne uitam la el si nu ne venea sa credem.

Ultima oara a fost editat de passenger (2013-07-14 10:20:31)

#1770 2013-07-14 10:37:26

passenger
Addicted member

Mamici, beam cafea decofeinizata eu cu Sebi ( sta langa mine si soarbe si el din ceasca mea) smile si ma intreaba
Mami, de ce mi-ai cumparat bluza asta? (avea pe el o bluza cu mickey mouse)
si ii zic, pt ca te iubesc.
de ce, mami?
pentru ca tu esti sufletul meu.
-Ba nu, mami, sunt sufletul lui tati!
sad ii zic ca sufar daca spune asa si imi spune
-Hai, "sufera-te"!
rotfl2)

cele mai faine discutii le avem noi la cafea lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2013-07-14 10:39:10)

#1771 2013-07-14 10:41:05

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Mulţumesc fetelor puss

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#1772 2013-07-14 10:42:59

passenger
Addicted member

ioana, de-acum sa te tii lol

am fugit sa iau lapte si oua de la o tanti, va pup!!  puss

Publicitate

loading...

#1773 2013-07-14 10:58:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

neatza
vai janis ce ma intristeaza povestile astea sad Unele se chinuie ani de zile pentru un copil si altele isi bat joc. Saracul copil grater Si la noi la munca a avenit de curand o colega care e in CCC cu bebe si noi eram toate topite dupa el si ea foarte mandra "l-am obisnuit sa doarma in patut. A urlat vreo saptamana da s-a invatat pana la urma acuma asa de bine doarmeeeeee" Imi venea sa o strang de gat. Si cica "Barbati-miu il mai ia in brate da ne certam de fiecare data sa il lase sa stea in carut dom'le sa nu se invete in brate ca eu n-am timp toata ziua sa stau sa il car pe el" Pai ce plm ai de facut frate ca de asta iti da statul 2 ani de concediu sa stai dupa copil. Mor cand le aud pe astea cu "Nu il invat in brate ca eu cand imi mai fac treaba?"  Am impresia ca multe privesc CCC ca fiind o perioada de relax in care bebe le incurca ca e si el pe acolo si trebuie sa il faca cat mai invizibil posibil ...
Dup-aia vorbeam cu colega de birou si cica "Asa imi spuneau si mie cand era fiu-miu mic da nu i-am luat in seama, pai daca nu il tin in brate acum cand e mic, cand sa il tin, la 20 de ani?"
In general suntem pe aceeasi lungime de unda referitor la educatia copiilor, mai nou la ei in familie e discutia sa il dezvete de biberon (3 ani si jumatate) ca e baiat mare si e rusiiiiiineeee .... Da pana la urma, lasa-l sa bea din biberon, e bine ca se hidrateaza ce conteaza din ce bea, o sa lase el biberonul la un moment dat

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1774 2013-07-14 12:03:15

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Pass, ce copil destept ai hjarta

#1775 2013-07-14 12:15:17

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

am vazut ieri o manduca in cartier hjarta !! sarbatoare !
si tot ieri seara, o gramada de familii cu bebei la plimbare. unul plimba  carutul gol, celalalt pe bebe in brate. de ce nu-si iau carriere oare ? bine.macar ca nu plimbau caruturi cu bebei urland in ele.

flower hjarta
eu cu ana aveam alta discutie aseara afara: ii spun "te iubesc. ea: ba nuuuu, eu te iubesc. ba nu, eu. ba nuuu, eeeu ! si tot asa, mergand cu ea in brate. si ma pupaceste, si ma strange in brate hjarta

Ultima oara a fost editat de albinuta_vesela (2013-07-14 12:17:58)

#1776 2013-07-14 12:20:09

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Bravo Alexandra! applause  Ioana puss

Mamici par

vroiam sa va intreb , Anastasia doarme de la 10 noaptea pana la 6 dimineata fara sa se trezeasca si fara sa manance. de la 2 luni. eu am trezit o o data si n a vrut nici lapte nici ceai. e ceva in neregula ca doarme toata noaptea? 
si ziua mananca la 4 ore.caye 150-200ml, asta nu cred ca e o problema. dar noaptea, atatea ore?

Mai bine ca n am citit ce ai scris despre acel copilas, Janis sad

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1777 2013-07-14 12:24:11

albinuta_vesela
Insomniac member

eu nu as numi-o chiar monstru pe femeia aia. poate si ea asa a fost crescuta, fara atasament, rece. nu stiu ce face in rest cu copilul, dar cred ca tine la el, ca e copilul ei asa vede ea lucrurile.. sad

#1778 2013-07-14 12:50:39

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Hello  wave
Am revenit si noi dintr-o mica vacanta la mare, in care bebe a invatat sa arate cu degetul in sus  big_smile , sa se catere pe sezlong si a inceput sa mearga tinut de manute  hjarta - pana acum nu vroia decat singur pe langa mobila, a bagat pentru prima data jucarii in galetusa, a degustat nisipul rotfl2, i-a dat si al-4-lea dintisor... o gramada de noutati in cateva zile  hjarta Am carat jumate de casa dupa noi...  forgetit si de abia am terminat de desfacut bagajele. S-a cam obisnuit sa se trezeasca cu noaptea in cap  spranceana si au aparut si niste mici-mari tantrumuri  roll (deja?!?)
Like, a avut si Alex o perioada pe la cateva luni in care dormea mult peste noapte. Si eu ma intrebam daca e ok, dar -au linistit fetele. Bucura-te de perioada asta... acum se trezeste si de 2 ori cateodata  tongue
Albi, si noi avem manduca... dar cand plecam cu carutul nu o caram (sau invers), si se mai intampla uneori sa plecam cu carutul si sa vrea in brate.. deci il luam  tongue ( cu manduca acasa)
Janis, ce povestesti...  sad (si copilul meu papa din biberon, dar in bratele meu, totdeauna in brate, el nu accepta sa il mai tii ca pe bebelusi pe spate decat cand vede bibe, stie dinainte). Despre dormitul cu mine in patut ... cainii latra, ursul merge  rotfl2 (mi-au tot batut apropos multi ca il invat prost pana s-au saturat... sa fie sanatosi, sa isi faca copii si sa ii creasca cum vor.. asa bine doarme puiul cu mine in pat  hjarta La fel si cu tinutul in brate... atatia binevoitori dau sfaturi sa il lasi sa planga ca altfel se invata copilul in brate  bang (pai si cum sa se invete altfel decat in brate la mama lui?!? roll singur? neutral ).
Ioana, felicitari!!!  majoreta
Katey, o baie cu apa calda mai ajuta la febra musculara.
Pass, m-ai amuzat teribil  rotfl2

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2013-07-14 13:09:51)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1779 2013-07-14 13:18:28

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici  wave

Eu fac sauna in bucatarie printre oale.
Bineinteles ca am o febra nmusculara de nu ma pot apleca sau lasa pe vine, ma doare si spatele si am si un usor disconfort de CM. N-am crezut ca o spun vreodata in viata mea "usor disconfort" referitor la CM, dar se pare ca in fiecare luna e altfel.  nustiu
Hai, ca m-am plans ca o baba de toate cele. tongue

Nu-mi pot inchipui cum gandeste mamica aia. Nu pot si nu vreau sa incerc s-o inteleg. Iar asta cu "asa a fost invatata" nu e scuza, nici macar circumstanta atenuanta n-o numesc. Cum a mai zis cineva, "mamicia" se simte nu se invata. sad
Eu ma simt vinovata ca azi, duminica, stau in bucatarie si nu petrec timpul asta cu Natalia (care e cu G si cred ca s-au bagat la somnic). Oi fi si eu un pic exagerata, nu stiu, dar asa simt.  cesafac

Bunny, sa va fie de bine vacanta! Stai sa vezi acum ce va alearga Alex. chicot

Deno, si Natalia sta de 2 zile numai cu tzitzi in gurita, azi-noapte m-a rupt, nu puteam sa ma misc un centimetru ca era calare pe mine si urla daca n-o gasea. Ma gandesc ca o fi din cauza ca mi-a venit, nu stiu.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1780 2013-07-14 13:50:21

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Neata

Ioana..felicitari fetitei!hjarta
Si tie bunny! Ca nu mai e mult si face pasii singurei..

Femeia asta s-a chinuit ff mult sa-l aiba pe fisu cel mare-are 5ani acum.e lesinata dupa el si foarte pupacioas cu el,si el dupa ea.ah,si n-a dat niciodata in el,si taica-au se lauda ca nu a dat,ca incearca sa-i explice daca e ceva hjarta
Dar cu asta mic m-a frapat,nu credeam asa ceva..ohh Doamne....

6 ani de dragoste  hjarta

#1781 2013-07-14 15:06:16

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Nici nucitesc despre ceevorba neutral

Eu mananc pepene  la calculator si langa mine este Ana care isi baga manutelein gurita.

Bunny,are 2luni si cateva zile..da , poate e doar o perioada. oricum e bine ca dorm sieu bine par

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1782 2013-07-14 15:11:03

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

LikeIt a scris:

Bravo Alexandra! applause  Ioana puss

Mamici par

vroiam sa va intreb , Anastasia doarme de la 10 noaptea pana la 6 dimineata fara sa se trezeasca si fara sa manance. de la 2 luni. eu am trezit o o data si n a vrut nici lapte nici ceai. e ceva in neregula ca doarme toata noaptea? 
si ziua mananca la 4 ore.caye 150-200ml, asta nu cred ca e o problema. dar noaptea, atatea ore?

Mai bine ca n am citit ce ai scris despre acel copilas, Janis sad

Like, si Chitaila doarme de la ora 20.00 la 4 dimineata. Ii dai ceai? Mie mi-a zis doctorul sa nu-i dau nimic, nici macar apa, sau doar daca este ffff cald apa...

Albinuta, si eu am manduca, si Bebe nu sta in ea - poate nu il pun eu bine. Si in sling la fel...

Ultima oara a fost editat de Rose (2013-07-14 15:12:12)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1783 2013-07-14 16:27:28

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

hello

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1784 2013-07-14 16:44:28

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Hello
Kike si alex a avut perioada asta, apoi a mai introdus cate o masa,doua . Inca mai are una noaptea.

Janis nu vreau sa comentez ca m-a busit plansul.

Ioana felicitari

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1785 2013-07-14 19:03:16

albinuta_vesela
Insomniac member

fetele, e posibil sa ai egg inainte de menstra ? am secretie ca la ovulatie. am intrerupt pastilele pe 29.06 si urma sa-mi vina dar inca nu mi-a venit. am o sapt intarziere si semne de ovulatie.. sad

#1786 2013-07-14 19:07:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

buna fetelor  puss
albi, nu ti-a venit deloc dupa ce ai intrerupt pastilele (la cateva zile) ? dupa pastile cateva luni te cam poti astepta la orice, inclusiv la ovulatii haotice sau multiple... deci nu e exclus nici sa ovulezi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.