Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24-96
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 24
mi lady solid chiar si invizibil imi lasa urme pe haine. dar poate il incerc iar.
- daenarys
- Vizitator
albinuta 75 de lei
- albinuta_vesela
- Insomniac member
woooow !
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Mda, si mie uneori. De multe ori ma imbrac si apoi ma chinui sa bag mana pe sub bluza / tricou ca sa ma dau. Asa macar evit urmele "vizibile" (stii, alea care mai raman pe exterior cand tragi bluza pe tine ). Eu n-am gasit inca ceva care sa nu lase urme deloc, deloc.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Albi eu am rexona deo 24 ... Body responsive, clear ceva de genu. Ma impac ff bine si nu are miros deloc. E spray
Eu la job
- daenarys
- Vizitator
albunuta da f scump
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
da, albi, am inceput lucru de mai bine de 2 luni deja parintii mei stau cu Anastasia
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata am revenit si noi dintr-un super week-end, intalnire cu familia, rasete, stat la discutii pana la 2 noaptea (eu, ceilalti pana la 4 ), frumos ce sa mai, dar mi-a lipsit un lucru : copilul meu ( e pt prima data in cei 3 ani , cand merg la fieni fara ana) , sotul zicea la un moment dat :,, ne doare la basca, fara copil,, dar apoi tot el :,, dar e nasol, ma gandesc numai la ea,,... trebuia sa ajung la ea aseara , dar s-u schimbat planurile... e ok la mama, am vb chiar acum cu ea, imi povesteste cate in luna si in stele, tot ce face, sambata a fost la circ cu taica-meu ca a venit circul la noi, desi a fost la 8 seara si a durat 2h a stat nemiscata si a fost ffff fascinata.... mai avem 4zile pana o vad si plecam la mare.
garga ti-am trimis ceva pe mail : poate te ajuta., m-am gandit la tine cand am citit. lore : bravo pt mersul pe bicileta a lui iannis, noi inca nu , a primit bicicleta de ziua ei si inca nu pedaleaza, eu nu am vazut-o , daca ii vine la inaltime , etc...dar o sa invatam noi. janis, am citit si nu-mi vine a crede, dar stiu ca mai exista si astfel de cazuri, din pacate sunt multe, si la tara vad si aud , dar macar la femeile alea ( la unele) nu ai pretentii, ca nu le duc capul,desi pt dragostea de mama nu-ti trebuie scoala. albi, eu folosesc roll-on de la avon, pt mine e ok, intr-o perioada foloseam deodorant, ca ma citit ca e mai ok ca roll-on, stiu ca are toate prostiile in el, dar na , nu-mi permit unul mai scump si mai bio, incerc sa iau ce e bio pt copil. va mai intreb si eu odata : trebuie sa iau crema de plaja pt ana, cu protectie 50 nu este, as vrea sa o iau pe asta cu 35 http://sbio.ro/produse-bio-pentru-mama- … -87ml.html , dar mai e si asta http://sbio.ro/produse-bio-pentru-mama- … -87ml.html de copil, care vi se pare mai ok? e scumpa ,dar macar nu e plina de toate cele cat de cat....eu nu o dau pe ana cu nimic pe piele, in afara de sapunul cu care o spal ( din ala manual, acum cu scortisoara) si in afara de o crema preparata homeopata pt bubitele de la tantari( se scarpina si se fac buboaie).
9 ani de copilarie ....
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Hello
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Adina, scortisoara este un element foarte iritant, care nu ar trebui sa se foloseasca in produsele aplicate pe piele...
http://takingcharge.csh.umn.edu/explore … -oils-safe Eu am tot zis pe aici, nu tot ce suna bine e si sigur, si mai ales niciodata nu tb cumparat un produs doar dupa miros. Sa torni o sticluta de ulei esential in compozitie este extrem de facil si ieftin ( uleiul esential este relativ ieftin in comparatie cu celelalte ingrediente).
Orice produs cosmetic tb sa aiba un safety report. Unele uleiuri esentiale sunt periculoase ( vezi mentolul), altele sunt fotosensibilizante, altele sunt chiar cancerigene...
Cele doua creme sunt amandoua bune. Eu as zice ca mai buna e cea sport, deoarece rezista mai mult si are mai putine ingrediente. Dar nu inteleg de ce la ingrediente nu apare oxidul de zinc...Ar tb sa apara...Poate e o scapare a textului de pe site. Daca nu apare nici pe tub nu-i in regula...
Ultima oara a fost editat de Rose (2013-07-15 11:14:04)
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
azi ii tinem pumnii Andreei
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
Rose a scris:Adina, scortisoara este un element foarte iritant, care nu ar trebui sa se foloseasca in produsele aplicate pe piele...
http://takingcharge.csh.umn.edu/explore … -oils-safe Eu am tot zis pe aici, nu tot ce suna bine e si sigur, si mai ales niciodata nu tb cumparat un produs doar dupa miros. Sa torni o sticluta de ulei esential in compozitie este extrem de facil si ieftin ( uleiul esential este relativ ieftin in comparatie cu celelalte ingrediente).
Orice produs cosmetic tb sa aiba un safety report. Unele uleiuri esentiale sunt periculoase ( vezi mentolul), altele sunt fotosensibilizante, altele sunt chiar cancerigene...
Cele doua creme sunt amandoua bune. Eu as zice ca mai buna e cea sport, deoarece rezista mai mult si are mai putine ingrediente. Dar nu inteleg de ce la ingrediente nu apare oxidul de zinc...Ar tb sa apara...Poate e o scapare a textului de pe site. Daca nu apare nici pe tub nu-i in regula...
pai scrie mare pe tube :,, oxid zinc,, ...ma gandesc ca e o scapare, sau mai e o chestie : aici sunt trecute doar ingredientlee naturale, si pe ambalaj or fi si restul ( ..exact ce nu-mi doresc, sa fie parabeni &co). mersi de sfatul cu scortisoara, e un sapun natural, care intr-o parte are scortisoara, in rest e galben, imi pare asa rau ca acum cateva zile am aruncat ambalajul, in fine nu mai conteaza de produsul asta ce parere ai , mi-ai fi de mare ajutor caci vreau sa dau azi sau cel mult maine comanda, fetita mea e la tara, si au cam mancat-o tantarii, se scarpina, maica-mea i-a luat autan cu care eu nu sunt de acord deloc : http://sbio.ro/produse-bio-pentru-mama- … -30ml.html
felicitari andreea, bine ai venit pe lume puiut micut, v-am vazut pe fb, inca nu a pus detalii, doar 2 poze superbe cu ea si bebele.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2013-07-15 12:21:15)
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
felicitari andreea
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
nu zice nimic detaliat, doar ca a trecut prin travaliu si ca bebe si-a hotarat singur ora venirii pe lume
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Fete, Multumesc de complimente.
Daaa, a nascut o minune de baietel Andreea! Felicitaaaaari
Viata mea, desprinsa din povesti
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|