homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vi s-a intamplat?

#1 2013-06-13 23:22:07

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

vi s-a intamplat?

vi s-a intamplat sa simtiti ca comunicati cu cineva din priviri? mai ales cu un tip? a insemnat ceva sau pur si simplu s-a demonstrat ca v-ati inselat?

My Tears Dry On Their Own

#2 2013-06-13 23:27:02

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Re: vi s-a intamplat?

eu am avut cateva priviri mai deosebite, prin care am vrut sa "spun" ceva.. dar m-am inselat. poate daca era alta persoana intelegea esenta.
nu prea cred in comunicare non-verbala, ca sa se inteleaga mesajul amandoi tre sa fie pe aceeasi lungime de unda. mai greu

Ultima oara a fost editat de sub (2013-06-13 23:29:54)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#3 2013-06-14 04:23:29

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

da. eu o mai patesc cu prietenul meu in discutiile cu alte persoane. cand avem aceiasi parere de un subiect ne aruncam niste priviri si de dam seama imediat ca si celalalt gandeste acelasi lucru vizavi de ce se discuta sau parerea care ne-o face persoana ce relateaza.

Ultima oara a fost editat de Melita (2013-06-14 04:24:36)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#4 2013-06-14 10:59:20

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Mi s-a intamplat, dar doar cu persoanele pe care le cunosc f bine. Cu un strain de pe strada nu sunt sigura ca exista aceleasi sanse.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#5 2013-06-14 11:25:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

E destul de vaga intrebarea, dar banuiesc ca tu vrei sa ti se spuna ca asta inseamna ceva smile
Exista posibilitatea sa comunici astfel si cu o persoana necunoscuta si sa fie... o coincidenta sa zicem, exista cazul in care ti se intampla asta cu cineva pe care-l stii de mult si stiti reciproc cum ganditi (si aveti si ceva din chimia prezenta in primul caz), exista si cazul in care simti o atractie pentru cineva si proiectia ei sa-ti dea impresia asta cum ca exista o comunicare "altfel" intre voi (nu zic ca nu e neaparat ceva real, ci ca sursa fenomenului sunt propriile tale emotii, pe care le proiectezi asupra lui si au acest efect... magic). Ma gandesc ca e vorba despre cazul al treilea smile si daca e asa, va insemna ceva numai intr-un anumit context (daca e persoana potrivita din alte puncte de vedere vei simti si ca va intelegeti din priviri; daca nu e, privirile astea singure n-o vor face sa devina acea persoana)

Publicitate

loading...

#6 2013-06-14 11:44:33

old_soul
Insomniac member

da,heim.e a 3 a situatie lol
problema este ca simteam asta si inainte.si pana la urma,am ajuns sa ne sarutam.doar ca, eu sunt intr-o "relatie" si el incepuse una de vreo 2 saptamani.si ne-am intalnit la o petrecere unde ne-am pilit amandoi.si m-a intrebat ca de ce a trebuit sa vin...si a "sarit" pe mine lol a fost un sarut fain.acum il evit,dar de fiecare data cand ii intalnesc privirea e ceva...chimie big_smile si nu stiu daca nu cumva e vorba de propriile mele emotii sau si de ale lui.  dumbom

#7 2013-06-14 11:51:52

heimdall
Diamond member

pai atunci nu e nimic supranatural aici, se cheama atractie sexuala, si nu poate ghici nimeni daca se poate transforma in mai mult sau nu... tu trebuie sa vezi smile

#8 2013-06-14 12:01:04

old_soul
Insomniac member

e supranatural pt mine big_smile e ceva cu totul nou...pai asta se intampla demult.eu am ramas in relatia mea, el intr-a lui....l-am intrebat atunci daca e sa fie ceva...si a zis ca eu am treburi neterminate si ca nu si nu( eventualitatea a ceva mai mult).
de-atunci chiar n-am treaba cu el.doar ca suntem colegi si zilele trecute cand s-a uitat fix iar in ochii mei,iar am simtit ceva...si ma debusoleaza complet.ahaaa,deci asta e atractia sexuala lol deci comunicam prin priviri,nu mi se pare.... big_smile

#9 2013-06-14 12:20:01

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

ca sa comunici cu cineva din priviri eu zic ca trebuie sa cunosti persoana foarte bine...
Cand eram pe la inceputul liceului aveam impresia ca orice privire mi-ar fi tras fostul coleg reprezinta ceva si vrea sa transmita un anume mesaj, ca sa aflu mai apoi ca de fapt n-a fost vorba de nimic, ci asa se uita el...rotfl2
poate sa ti se para si sa te inseli in privinta asta, mai bine il intrebi personal lol

#10 2013-06-14 12:26:09

old_soul
Insomniac member

tare,pinky rotfl asa o fi si la mine lol
nuuu pooot sa intreb lol imi place mai mult suspansul lol

#11 2013-06-14 12:55:22

pinkyutza
Hero member

ce masochista esti lol vezi sa nu te indragostesti de el asa, mai ales daca el nu simte nimic pentru tine...si ai prieten

#12 2013-06-14 12:58:01

old_soul
Insomniac member

n-am cum sa ma indragostesc, ca ne-am tot evitat de cand cu sarutul.m-a sters si din lista de prieteni de pe feisbuc imediat dupa lol n-am inteles de ce,dar nici n-am intrebat

#13 2013-06-14 13:18:50

pinkyutza
Hero member

poate se simte vinovat ca te-a sarutat lol

#14 2013-06-14 13:29:08

old_soul
Insomniac member

probabil....
asta mi-aduce aminte de filmul ala: he's just not that into you lol

Ultima oara a fost editat de old_soul (2013-06-14 13:29:59)

#15 2013-06-14 13:37:17

pinkyutza
Hero member

rotfl2

#16 2013-06-14 14:19:14

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ooo da, mie mi s-a intamplat..la mine s-a soldat cu o relatie lunga lol
bine, nu numai de la asta, dar asa a inceput

#17 2013-06-14 14:56:52

heimdall
Diamond member

eu cred ca daca te roade atat si dupa atata timp ceva-ceva e acolo si poate ar trebui sa-ti satisfaci curiozitatea smile
nu vreau sa o dam acum in dezbateri morale cu inselat si ne-inselat, dar : daca tu lasi lucrurile in stadiul asta vei ava intotdeauna impresia ca era sansa vietii si ai ratat-o, si e posibil sa nu fie deloc asa
adica genul asta de atractie mie mi s-a intamplat sa o simt si pentru tipi cu care nu aveam ce vorbi, cand deschideau gura imi venea s-o iau la fuga lol deci macar lamureste-te si inchide capitolul intr-un fel sau altul

#18 2013-06-14 15:32:07

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

concluzia: in situatii de-astea e bine sa "stai pe fundul tau" si sa apreciezi ce ai langa tine smile oricata atractie ar exista in jur

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#19 2013-06-14 16:17:58

old_soul
Insomniac member

sub, am facut-o pt ca relatia mea mergea prost atunci,merge prost si acum.nu stiu exact,adica stiu.ne e greu sa renuntam unul la celalalt,dar stie ca o sa se cam ajunga la despartire.acum nu prea vorbim despre asta pentru ca avem mult de invatat, dar apoi, o sa se lamureasca.
si cand am sarutat pe altul, recunosc ca am facut-o mai mult din razbunare.m-au mai atras de-a lungul timpului alti tipi,dar am stat in banca mea.acum n-am mai avut nicio retinere,pentru ca el m-a ranit foarte tare inainte.stiu ca nu e sanatos,dar am facut-o.si as mai face-o din nou.de-asta e o relatie tampita asta a mea.nu apreciez ce am langa mine,pentru ca nici el la timpul potrivit n-a apreciat.acum pune presiuni asupra mea,dupa 2 ani de minciuni si inca 2 de chin,sa ne mutam impreuna si sa ne construim un viitor.eu langa un om in care n=am incredere,nu-mi construiesc niciun viitor.nu stau deloc pe fundul meu. tongue

heim, il cunosc binisor pe individ.stiu ca are suflet bun si frumos,dar e cam imatur.l-am vrut pentru o relatie,recunosc.acum nu stiu daca il mai vreau.acum sincer,l-as folosi mai mullt pt alte scopuri rodnar  nu stiu daca o fi sansa vietii sau nu,dar iau lucrurile la rand.inchei ce am de incheiat, ma linistesc o perioada,apoi mai vad eu.astea mi se par copilarii,doar ca m-au debusolat rotfl de-aia am deschis topicul, ca eram curioasa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.