|
Nu esti logat.
Pilula uitata 36 de ore#1 2013-06-15 11:07:51
Pilula uitata 36 de oreHeeeeeelp ! Am uitat pilula 36 de ore. Nu stiu cum s-a intamplat. Pur si simplu am uitat. Iau yasmin, de 7 ani. Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa o uit mai mult de 12 ore. Ce fac ? Sunt in prima saptamana, am luat 3 pilule atat. Vroiam sa fac oricum o pauza, dar am zis sa mai iau si luna asta. Acum daca le opresc ce riscri sunt? Va rog mult mult sa ma ajutati. Acum sunt 36 de ore de cand am uitat. Offline #2 2013-06-15 11:13:12
Re: Pilula uitata 36 de oreDaca intrerupi folia acum iti va veni menstruatia. Alte probleme nu ar trebui sa ai. Daca decizi sa continui, sa stii ca sapte zile de acum in colo nu vei fi protejata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2013-06-15 11:17:47
Re: Pilula uitata 36 de oreMultumesc din suflet ! Dar nu o sa am hemoragii si alte minuni despre care am citit pe internet, nu ? Pe prospect scrie ca le pot intrerupe oricand. Eu as vrea sa le las acum totusi si de-aia intreb. Offline #4 2013-06-15 11:25:41
Re: Pilula uitata 36 de oreHemoragiile apar in cazuri rare. Nu cred sa fie cazul tau. Daca vrei sa le intrerupi, fa-o. Dar dupa 7 ani, pot aparea anumite dereglari hormonale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2013-06-15 11:35:36
Re: Pilula uitata 36 de oreDa, multumesc frumos. Am mai facut o pauza acum 3 ani si nu am intampinat mari dereglari hormonale. Sper ca va fi la fel. Am grija de organismul meu, si el la randul lui ma rasplateste . La pauza asta parca m-a influentat si tam-tam-ul facut in presa cu fetele din Canada. Desi nu sunt fumatoare si imi fac analizele la 6 luni... M-am gandit ca nu strica o pauza. Multa sanatate pentru tine si bebe si Doamne ajuta. Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-15 12:25:29
Re: Pilula uitata 36 de oreLya ... scandalul ala mie mi se pare o facatura. Femeile alea sigur aveau o alta afectiune care s-a agravat sub anticonceptionale... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2013-06-15 17:02:57
Re: Pilula uitata 36 de oreOff offf. Ce fac eu acum, Doamne in ce prostie m-am bagat. Eu sunt cam sperioasa, si acum numai la prostiile alea de hemoragii ma gandesc. Oricum nu pot sa-mi dau seama cum am reusit sa uit de pilule, am fost super ocupata asta e... Pe prospect nu scrie nimic de ele... Scuza-ma ca te stresez, tu ai fost foarte draguta cu mine, dar menstruatia cum ar trebui sa fie cantitativ ? Si apare la cateva zile, ca si cum as fi terminat folia ? Nici la doctor nu mai pot suna, abia luni. Multumesc mult Offline #8 2013-06-15 17:30:14
Re: Pilula uitata 36 de oreNu ai de ce sa iti faci griji. Eu zic sa te linistesti. Menstruatia e posibil sa fie mai redusa cantitativ decat normal, din cauza perioadei scurte care a trecut de la ultima menstruatie. Si da, menstra ar trebui sa apara la cateva zile de la intrerupere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2013-06-15 22:14:40
Re: Pilula uitata 36 de oreMultumesc mult! Iar durerile de burtica au inceput sa apara deja, deci cred ca era prea tarziu azi dimineata sa mai iau pilula, poate ma dadeam mai rau peste cap. Ca miercuri am luat ultima pilula, asa ca au trecut cateva zile... Oricum e cam bulversant sa stiu ca imi vine iar ciclul, dar asta este, acum trag ponoasele. Revin sigur cu alte intrebari Offline #10 2013-06-16 22:35:06
Re: Pilula uitata 36 de oreMulta bafta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2013-06-17 18:54:38
Re: Pilula uitata 36 de oreBuna ! Multumesc mult pentru incurajare . Ieri dupa amiaza mi-a venit si menstruatia mea cea minunata. Intradevar nu curge mult sange, e totul ok, iar durerile de burtica sunt suportabile. Ieri a curs sangele mai inchis la culoare, iar azi nu e nici inchis nici deschis. Cantitativ e tot putin, desi e a 2-a zi, iar la mine a doua zi e cea mai rea. Apropo cantitatea e asa micuta, ca am folosit doar protej-slip-uri... Scuze pentru detaliile mai putin dragute . Dar... Asta inseamna ca am scapat de hemoragii si alte minuni? Sau trebuie sa treaca menstruatia de tot pana sa zic si eu "hop" ? Pupici Ultima oara a fost editat de lya06 (2013-06-17 18:57:07) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|