|
Nu esti logat.
Nodul san#1 2013-06-16 01:57:09
Nodul sanBuna, Offline #2 2013-06-16 10:39:49
Re: Nodul sanOri e un nodul, ori un ganglion axilar care s-a inflamat tot din motive hormonale, se mai intampla. Vezi dupa ce trece menstruatia, s-ar putea sa dispara. Daca a aparut asa de la o luna la alta mai mult ca sigur e ceva hormonal, nu te stresa. Offline #3 2013-06-16 10:52:14
Re: Nodul sanDa, ar putea fi si un ganglion axilar, parca e si umflat ligamentul suspensor al axilei (in comparatie cu dreapta, desi sanul stang fiind putin mai dezvoltat ca dreptul s-ar putea sa fie doar vb de surplus de tesut). Offline #4 2013-06-16 22:34:03
Re: Nodul sanSustin si eu ce zice heimdal. Daca e sa fie ceva, aproape sigur e ceva hormonal. Nu cred ca ai de ce sa te stresezi. Asteapta sa treaca menstra si vezi apoi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2013-06-18 13:06:06
Re: Nodul sanAveti idee cam in cat timp ar trebui sa dispara daca e hormonal? Ca azi trebuie sa incep o noua foila de AC si inca il simt, parca sa zic ca e mai mic, dar nu sunt sigura daca asa e sau e doar autosugestia mea. Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-18 14:02:14
Re: Nodul sanpai poate sa dispara oricand sau poate sa ramana acolo... nu cred ca are cineva cum sa anticipeze Offline #7 2013-06-18 14:13:28
Re: Nodul sanAh, ok am inteles, credeam ca daca sunt hormonali au un ciclu de evolutie si involutie si de aia intrebam. Citisem de exemplu ca la mastoza fiborchistica apar in ziua a14-a de ovulatie si apoi simptomele se amelioreaza si dispar dupa menstruatie si m-am gandit ca o fi si aici vreo regula din asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|