|
Nu esti logat.
Posibila sarcina#1 2013-06-18 08:37:49
Posibila sarcinaBuna tuturor. As vrea sa imi dati o parere, un sfat. Am o menstruatie ft neregulata, iar durata unui ciclu menstrual, este de peste 30 de zile .Ieri am avut un contact sexual neprotejat, scurt si rapid, fara sa ejaculeze in mine (doar 2 min a tinut,chiar mai putin,pt ca am fost intrerupti). Eu ma panichez din orice, si acum nu-mi sta gandul decat la a nu se fi intamplat ceva,si sa raman insarcinata. nu-mi doresc un copil acum. in urma cu ceva timp, am fost la un medic ginecolog care mi-a zis ca am o problema cu uterul si exista riscul sa nu pot face copii sau sa raman insarcinata ft greu.Nu mai stiu exact ce afectiune mi-a spus ca am. Credeti ca am motive intemeiata sa ma stresez? Pe 5 iunie a fost ultima menstra, deci ieri cand a avut loc contactul era in a 12a zi (numarand de pe 5 iunie). M-a tinut 7 zile menstruatia. Stiam ca 1 saptamana dupa, e considerata sigura. Am folosit un calculator de fertilitate de pe net, si a zis ca perioada de ovulatie, incepe de pe 18,dar e ft mica probabilitatea. As putea sa fac un test de sarcina, pe data de 29? 12 zile sunt suficiente pentru a se depista ?Va multumesc si sper sa primesc raspunsuri cat mai repede Offline #2 2013-06-18 09:38:39
Re: Posibila sarcinaEu nu cred ca esti insarcinata, mai ales ca nici nu ati terminat actul in sine. Pe de alta parte mai exista si lichidul preejaculator care contine o cantitate mica de spermatozoizi, dar care pot fecunda un ovul. Offline #3 2013-06-18 09:45:22
Re: Posibila sarcinaInainte de a incepe, prietenul meu a fost la baie, a urinat si s-a spalat. Stiu ca pot exista spermatozoizi daca mai ejaculase in acea zi si urina ii elimina. De aceea a mers la baie si a facut aceste doua lucruri, pentru a micsora probabilitatea existentei unor spermatozoizi. Dar daca fac un test de sarcina, dupa 10 zile, nu este ok? Rezultatul nu poate fi bun? Am citit pe net ca se pot face si dupa 10 zile Offline #4 2013-06-18 09:55:24
Re: Posibila sarcinaca rezultatul sa fie unul corect, trebuie sa treaca 3 saptamani de la actul sexual. Eu zic sa nu te ingrijorezi de pe acuma, ca mai mult ca sigur n-ai nimic si, daca te stresezi si vezi ca nu-ti vine menstruatia, iar o dai in alta, ca stresul infuenteaza menstra. Keep calm si ai rabdare! Offline #5 2013-06-18 10:02:16
Re: Posibila sarcinaMultumesc mult pinkyheels. Am o perioada ft dificila, bac,admitere si nu vreau ca aceasta prostioara sa-mi dea prea multe batai de cap, tinand cont ca sunt si asa ,sperioasa si panicoasa. Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-18 10:21:55
Re: Posibila sarcinaAtunci folositi prezervativul sau ia tu ac prescrise de medic. Nu te lasa in voia sortii, ca e cea mai esuabila optiune de "protejare". Offline #7 2013-06-18 10:59:59
Re: Posibila sarcinaMereu folosim prezervativul. Ac mi-e frica sa folosesc,am auzit ca pot avea multe efecte adverse. Doar ca ieri a fost o scapare de moment, stiu, mare greseala. Offline #8 2013-06-18 12:56:35
Re: Posibila sarcinaMare grija! Offline #9 2013-07-01 20:26:08
Re: Posibila sarcinabuna fetelor. am si eu o intrebare si tocmai pt ca sper de aceea intreb. astazi trebuia sa imi vina menstruatia dar nu a aparut. am facut un test de sarcina si e negativ. poate e prea devreme.... din jurul datei de 18 knd presupun ca am ovulat tb a inceput sa creasca pana la nivelul de 6.8 si sa se mentina acolo pana alaltaieri cand a fost 5.6 . ieri nu am luat-o ca am uitat, dar azi de dimineata am luat-o de 2 ori ca era 6.8 din nou. inainte de menstra nu trebuie sa scada si sa ramana asa? ametesc, ma doare burta putin si mi-a fost greata ieri dimineata.atat. sanii nu ma dor. in octombrie am mai avut o sarcina ce am pierdut-o in 5 sapt jumate(dar ma dureau sanii grozav). motivul? necunoscut. am stiut ca e problema joi de dimineata cand nu m-au mai durut deloc.. dar tinand cont ca inainte cu 2 zile am fost la eco (si a zis ca e ok nu s-a vazut numai la cel endovagina)nu mi-am facut mari griji. apoi la cateva ore am sangerat, m-am internat atunci si sambata a zis ca nu se mai poate face nik. decat quretaj... as vrea sa aflu cat mai repede ca sa pot merge la med sa imi dea ceva de sustinere.... cred mi-e frica de endo. am citit pe net ca poti sangera in urma acelui eco. e sarcina oare? multumesc o fi bine imbracata, da-i goala pe dinauntru.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|