|
Nu esti logat.
Posibil ganglioni inflamati#1 2013-06-19 18:51:12
posibil ganglioni inflamatiBuna ziua!Dupa ce am fost piscata de o albina de pielea capului ,am observat o umflatura mica (bob de mazare) dupa urechea dreapta si o alta pe gat.Nu stiu sigur daca de la piscatura au aparut,dar nu le-am mai observat si asa am facut legatura.De asemenea am avut ceva probleme cu dantura in ultima vreme si am fost la stomatolog sa ma tratez.O doamna asistenta care m-a vazut mi-a recomandat Ibuprofen si a spus ca ar putea dura chiar si mai mult de 2 sapt pana sa "se traga".Mentionez ca nu ma dor,mai mult ma obsedeaza.Ce ar putea fi si ce as putea face ca sa dorm mai linistita?Multumesc! Offline #2 2013-06-19 20:33:48
Re: posibil ganglioni inflamatiAr fi trebuit sa te duci si la un dermatolog sa va spuna cu exactitate. Ibuprofenul e anti-inflamator,prima data ma gandeam ca sunteti alergica dar nu va mananca si alte simptome nu ai. Ultima oara a fost editat de Johanne12 (2013-06-19 20:34:09) Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-06-19 20:47:14
Re: posibil ganglioni inflamatistai linistita si da-le pace ganglionilor, nu mai sta toata ziua cu mana pe ei. cel mai probabil au iesit din cauza problemei cu dantura (mai ales daca a fost vorba de infectie) o sa se retraga in timp, nu dispar imediat. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2013-06-20 05:15:28
Re: posibil ganglioni inflamatiMultumesc pt raspunsuri fetelor!Voi merge si la medicul de familie!Am fost la dentist si doctorita mi-a zis ca mi-ar fi iesit in obraz daca era de la infectia de la masea... Offline #5 2013-06-22 07:20:00
Re: posibil ganglioni inflamatiAm fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau o plasa de pastile:Aerius,Prednison,Omeprazol si Aflamil.Pe acesta din urma nu l-am luat inca.Dupa o zi si jumatate de medicatie,observ ca cel de pe gat nu mai e asa tare...Nu stiu,poate e doar autosugestie... Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-22 09:29:29
Re: posibil ganglioni inflamativai de mine, cum sa iei cortizon asa ca pe bomboane ? eu as schimba medicul de familie Offline #7 2013-06-22 10:02:53
Re: posibil ganglioni inflamatipai daca nu ia mai mult de o saptamana nu e asa grav... pt cat timp ti-a zis sa iei prednisonul? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #8 2013-06-23 08:18:41
Re: posibil ganglioni inflamatiPrednison mi-a zis sa iau timp de 5 zile cate 3 comprimate,apoi 2 si una.Am 20 de comprimate. Offline #9 2013-06-23 08:34:08
Re: posibil ganglioni inflamatikiko,eu zic sa stai linistita pt moment si sa nu iei nimic #10 2013-06-23 08:57:23
Re: posibil ganglioni inflamatiAm inceput deja sa iau pastilele.De vineri.Cel care era pe gat si mai mare,un pachet ganglionar cum s-a exprimat dr,parca s-a mai inmuiat sa zic asa.Acum mi se pare ca am ceva si in spatele urechii stangi,total diferit ,pt ca e mult mai mic si ma gandesc ca poate fi de la un fir de par. Offline #11 2013-06-23 10:39:39
Re: posibil ganglioni inflamatiCe trebuie sa intelegi e ca "tratamentul" asta nu trateaza nimic, ganglionii s-au inflamat fiindca sistemul tau imunitar lupta cu ceva, iar tu ce faci, in loc sa gasesti cauza ? Ii dai shut down sistemului imunitar (asta fac corticosteroizii). E ca si cum te-ar durea un picior si il tai, ca sa nu te mai doara. Offline #12 2013-06-23 18:44:20
Re: posibil ganglioni inflamatiSi ce ar trebui sa fac?Din ce am citit nici nu pot sa intrerup brusc.Maine nici nu pot sa vb cu alt doctor ca e sarbatoare si nu se lucreaza.Sunt chiar speriata.Ma gandesc sa sar peste pastila din seara asta si sa iau 2 maine si poimaine si apoi doar una.Dar Aerius-ul ala sa-l mai iau? Ultima oara a fost editat de Kiko07 (2013-06-23 18:46:43) Offline #13 2013-06-23 20:35:34
Re: posibil ganglioni inflamatiAerius e pentru alergii, nu inteleg de ce ti l-a dat... eu nu pot sa-ti spun ce sa faci, pana la urma nu sunt medic, insa se vede treaba ca pentru orce trebuie sa ceri mai multe pareri sau sa te documentezi singur in tara asta ca sa nu ai surprize Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-06-23 20:51:21) Offline #14 2013-06-24 08:35:52
Re: posibil ganglioni inflamatiMultumesc!Sa stii ca ai dreptate cu cerutul de pareri.Poate sunt si putin ipohondra si chiar daca nu sunt medic simt ca unele lucruri nu sunt cum ar trebui.In cat timp s-au tras la tine ganglionii?Eu sunt asa de 9 zile... Offline #15 2013-06-24 09:01:14
Re: posibil ganglioni inflamaticred ca vreo 2 saptamani, eu am facut si analize si nu a iesit nimic, s-a concluzionat ca a fost un virus Offline #16 2013-06-24 09:39:00
Re: posibil ganglioni inflamatiDin mai tot lucrez la 2 masele.Dr mi-a facut obturare de canal la amandoua si mai are sa le plombeze.Cred ca e ok.Doar ca din cand in cand,mai simt cate caeva.Nu stiu cum sa ma exprim.Am probleme cu gingiile si mai simt cate o durere mica.Cred ca singura solutie ar fi sa-mi scot toti dintii.In plus ,de la caldura si de la stresul din ultima perioada,mai am dureri de cap,dar nu mari.Sincer,nici nu mai stiu.... Offline #17 2013-07-04 06:47:05
Re: posibil ganglioni inflamatiAu trecut cam 19 zile si nu s-au retras.E drept ca nu am mai luat Prednison-ul recomandat de medic pt ca ma durea stomacul de la el,chiar daca luam si Omeprazol.Am mai luat Ibuprofen,dar nu constant.Doar Aerius am luat in fiecare zi.Am niste dureri in gat si de urechi,dar nu foarte mari si nu in mod constant. Offline #18 2013-07-04 13:53:13
Re: posibil ganglioni inflamatidaca ai ganglioni mawriti, nedurerosi mergi la hematologie si investigheaza-i ca nu e de glumit! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2013-07-04 15:23:28
Re: posibil ganglioni inflamatiBuna ziua, as avea si eu o intrebare...am 44 ani si am facut mamografie si echo mamar unde mi-au fost depistate niste chisturi cu diametru intre 3-8 mm. Dupa depistarea acestor chisturi am mai facut 2 controale de echo mamar la intervale de 6 luni, aspectul lor e acelasi nemodificat insa de fiecare data mi-a gasit limfonoduli axilari cu aspect inflamator bilateral.Nu ma dor si nu ma deranjeeaza, ce poate fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|