|
Nu esti logat.
Cremele de fata#1 2013-06-22 22:38:52
cremele de fataBuna fetelor...am primit 2 creme cadou dar cred ca persoanele care mi le-au dat nu s-au informat tocmai bine asupra lor.Oricum fiind foarte scumpe as dori sa stiu daca le pot utiliza.Una e Nivea Q10 plus anti-rid coloranta si alta e Revitalift Total repair 10.Problema e ca pe cele 2 site-uri ale cremelor nu specifica varsta de la care pot fi ele utilizate.Eu am 25 de ani si am nevoie de un sfat....pe care o pot folosi ca nu as vrea sa renunt la ele...adica macar una sa o folosesc si cealalta i-o dau surorii mele care are 34 de ani.Care mi s-ar potrivi mie avand in vedere varsta si faptul ca am tenul deschis la culoare,sensibil la razele UV,mici riduri ale expresiei,cearcane destul de mari inca din copilarie.Deja folosesc lotiunea tonica de la L'oreal Revitalift..primita tot cadou...aia nu m-am putut abtine pentru ca am zis ca nu are ce sa-mi faca rau si imi place senzatia care i-o da tenului meu de elasticitate.Jos sunt linkurile cu cele 3: Offline #2 2013-06-24 11:04:12
Re: cremele de fataCremele fiind antirid, parerea mea este ca nu ti se potriveste nici una. De obicei cremele antirid se recomanda la 35+. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|