homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgenta contact sexual

#1 2013-06-24 10:06:39

maria-ana
Membru
Inregistrat: 2013-06-24

urgenta contact sexual

Buna ziua,
Am o urgenta si nu stiu exact incotro s-o iau. In urma cu 5 ani am suferit o histerectomie , avand varsta de 38 de ani, datorita unui fibrom. In urma acestei operatii mi-a ramas doar un ovar , restul fiind scos in totalitate. De vreo 2 ani acel ovar nu mai functioneaza deci sunt la menopauza. grater
Ideea este ca viata mea sexuala e un dezastru/ nu exista.
Pe langa faptul ca muncim amandoi ca nebunii si picam lati, atunci cand avem putin timp pentru noi....nu am chef, eu sunt cea defecta,clar. De ce nu am chef? In timpul contactului nu simt...mai nimic. Local ma refer. Exista un gen de...amorteala la nivelul vaginului, nu simt( local) NIMIC. Mai mult decat atat , totul e foarte uscat si toata distractia se lasa cu rani la sotul meu, parca ar fi ars acolo. E foarte frustrant !!!! Ne iubim mult si viata noastra sexuala a fost foarte buna in trecut....Avem nevoie de ajutor !! par

Ultima oara a fost editat de maria-ana (2013-06-24 10:08:17)

#2 2013-06-24 10:11:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: urgenta contact sexual

Pe ce baza ti s-a spus ca esti la menopauza, ai facut analize hormonale ? Nu ti s-a propus tratament de substitutie hormonala ? Exista si suplimente naturiste din ce stiu care amelioreaza simptomele menopauzei, printre care si lipsa apetitului sexual
Pentru problemele locale puteti folosi un lubrifiant

#3 2013-06-24 10:18:34

maria-ana
Membru
Inregistrat: 2013-06-24

Da, analizele hormonale au aratat acest lucru> Mi s-a dat Aestrogel , atat.

#4 2013-06-25 12:40:32

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

maria-ana a scris:

Buna ziua,
Am o urgenta si nu stiu exact incotro s-o iau. In urma cu 5 ani am suferit o histerectomie , avand varsta de 38 de ani, datorita unui fibrom. In urma acestei operatii mi-a ramas doar un ovar , restul fiind scos in totalitate. De vreo 2 ani acel ovar nu mai functioneaza deci sunt la menopauza. grater
Ideea este ca viata mea sexuala e un dezastru/ nu exista.
Pe langa faptul ca muncim amandoi ca nebunii si picam lati, atunci cand avem putin timp pentru noi....nu am chef, eu sunt cea defecta,clar. De ce nu am chef? In timpul contactului nu simt...mai nimic. Local ma refer. Exista un gen de...amorteala la nivelul vaginului, nu simt( local) NIMIC. Mai mult decat atat , totul e foarte uscat si toata distractia se lasa cu rani la sotul meu, parca ar fi ars acolo. E foarte frustrant !!!! Ne iubim mult si viata noastra sexuala a fost foarte buna in trecut....Avem nevoie de ajutor !! par

draga mea, exista tratamente locale pentru ameliorarea simptomatologiei vaginale de menopauza, foarte eficiente(de tipul Ovestin sau alte preparate estrogenice cu aplicare vaginala). Pe linga asta, cum cred ca deja stii, principalul organ sexual al omului e creierul, asa ca intr-o masura bunicica scaderea de libidou datorata menopauzei poate fi compensata cu puterea mintii, doar sa vrei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.