|
Nu esti logat.
Urgenta contact sexual#1 2013-06-24 10:06:39
urgenta contact sexualBuna ziua, Ultima oara a fost editat de maria-ana (2013-06-24 10:08:17) Offline #2 2013-06-24 10:11:07
Re: urgenta contact sexualPe ce baza ti s-a spus ca esti la menopauza, ai facut analize hormonale ? Nu ti s-a propus tratament de substitutie hormonala ? Exista si suplimente naturiste din ce stiu care amelioreaza simptomele menopauzei, printre care si lipsa apetitului sexual Offline #3 2013-06-24 10:18:34
Re: urgenta contact sexualDa, analizele hormonale au aratat acest lucru> Mi s-a dat Aestrogel , atat. Offline #4 2013-06-25 12:40:32
Re: urgenta contact sexual
draga mea, exista tratamente locale pentru ameliorarea simptomatologiei vaginale de menopauza, foarte eficiente(de tipul Ovestin sau alte preparate estrogenice cu aplicare vaginala). Pe linga asta, cum cred ca deja stii, principalul organ sexual al omului e creierul, asa ca intr-o masura bunicica scaderea de libidou datorata menopauzei poate fi compensata cu puterea mintii, doar sa vrei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|