homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot pierde a doua oara..va rog un raspuns

#1 2013-06-28 13:08:30

denyysaa
New member
Inregistrat: 2013-04-20

pot pierde a doua oara..va rog un raspuns

in luna aprilie..am avut un avort spontan....complet...acu cateva zile am aflat ca sunt din nou insarcinata....facandu-mi doua teste de urina..pozitive..si acu trei zile trestul beta hcg...care are valoarea de 713...unde ciclu l.am avut pe 22 mai....am mers la doctor...fara sa.mi faca analize...doar deducand ca pot face iar avort ca valoarea este mica....si sa repet...din nou..ajutati.ma ce pot face

#2 2013-07-03 17:28:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: pot pierde a doua oara..va rog un raspuns

stiu ca nu suna cel mai bine insa de mare regula, sarcinile care se pierd la virsta asa de mica e mai bine sa le lasi sa se duca...si asta e unul din motivele pentru care eu repet intr-una ca testul de sarcina se face la o sapt de intirziere a menstruatiei.
Acuma, util e sa faci niste investigatii care sa ne spuna daca nu e vreun deficit de coagulare sau vreo boala genetica de vina pentru situatia asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2013-07-13 22:21:39

anagrecu
New member
Inregistrat: 2013-07-10

Buna si eu am pierdut o sarcina in iunie si acuma cand m-am dus la control sa aflu d c eram iar gravida primul beta hcg 34 al doilea 91 (le-am facut la 2 zile dif) , doctora dupa al doilea rezultat mi-a dat tratment de mentinere cu lutinus de 3 ori pe zi si magne b 6 la alte doua zile beta era 298 si dupa alte 2- 753 eu in locul tau as repeta beta la 2 zile sa vad daca cel putin se dubleaza si daca da as lua tratament de sustinere.

#4 2013-07-17 10:41:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

tratamentul de sustinere nu trebuie facut din oficiu. numai daca progesteronul e mic sau exista sangerari.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.