|
Nu esti logat.
As putea fi insarcinata?#1 2013-06-29 00:27:09
As putea fi insarcinata?Stiu ca intrebarea poate parea stupida, dar sunt speriata. Mi-am atins prietenul in zona intima cand penisul parea totusi destul de uscat. Dupa cateva minute m-am dus la baie, am luat apa in pumni si m-am clatit un pic in zona genitala, atingandu-mi un pic intrarea in vagin si uitand ca il atinsesem pe el inainte. E posibil sa raman insarcinata in felul asta, in caz ca aveam totusi ceva lichid preejaculator pe degete? Eram in perioada de fertilitate maxima. Offline #2 2013-06-29 00:48:35
Re: As putea fi insarcinata?
off: În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2013-06-29 00:50:23
Re: As putea fi insarcinata?Spermatozoizii mor in contact cu apa si chiar tu ai zis ca penisul era uscat. In plus, nu se ramane asa usor insarcinata, n-a avut loc penetrarea si implicit n-a avut loc ejacularea intruntru. Nu te supara, dar cati ani ai? Offline #4 2013-06-29 01:46:50
Re: As putea fi insarcinata?Multumesc frumos pentru raspunsuri. Sunt o panicata Offline #5 2013-06-29 12:38:43
asta mi se pare cea mai tare Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline Publicitateloading...
#6 2013-06-29 15:30:27
Ultima oara a fost editat de dragongirl (2013-06-29 15:42:29) este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|