|
Nu esti logat.
Ajutor va rog! Imi intarzie CM de 3 saptamani!#1 2013-06-30 03:23:04
Ajutor va rog! Imi intarzie CM de 3 saptamani!Buna seara... am intrat pe acest forum in speranta ca cineva sa ma ajute caci sunt disperata deja. In luna Aprilie am avut zilnic contact sexual neprotejat dar nu si-a dat drumul in mine. Ultimul contact sexual l-am avut pe 10 Mai iar pe 14 Mai mi-a venit ciclul... Luna aceasta trebuia sa imi vina pe data de 12-13 insa nici astazi nu a venit deci am o intarziere de aproape 3 saptamani. Am facut si 3 teste de sarcina la un interval de 5 zile fiecare insa fiecare a iesit negativ... Nu stiu ce sa cred si ce sa fac... oare este posibil sa fiu insarcinata? Nu stiu daca conteaza dar am observat ca am inceput sa urinez cam des (citisem pe un forum ca si aceasta este un simptom al sarcinii) Ultima oara a fost editat de DoarEu93 (2013-06-30 03:24:40) Offline #2 2013-06-30 16:21:05
Re: Ajutor va rog! Imi intarzie CM de 3 saptamani!In aceasta perioada stau chiar foarte prost cu banii... nu stiu ce sa zic poate e si pe baza psihica ca am avut unele ''deprimari'' sa spunem asa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|