|
Nu esti logat.
Sarcina sau dereglare hormonala?#1 2013-07-01 02:28:15
Sarcina sau dereglare hormonala?Buna! Am luat timp de 3 luni anticonceptionale , la recomandarea medicului,pt. reglarea menstruatiei.Dupa ce am renuntat, luna aceasta mentruatia nu a mai aparut, insa de aproximativ o saptamana am dureri de burta si spate,iar in ultimele zile m-am simtit foarte fierbinte si am sfarcurile inflamate si dureroase la atingere. Am facut 2 teste de sarcina acum cateva zile, ambele negative. Credeti ca e vorba totusi de o sarcina? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc. Offline #2 2013-07-01 02:38:44
Re: Sarcina sau dereglare hormonala?pai ai avut contacte neprotejate ca sa fie vorba despre o sarcina?testele sunt concludente daca sunt facute la 3 saptamani de la contactul cu risc. Ultima oara a fost editat de maryu (2013-07-01 02:41:51) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2013-07-01 02:40:42
Re: Sarcina sau dereglare hormonala?Da, am avut 2 contacte neprotejate. Pe 2 si pe 22 luna aceasta Offline #4 2013-07-01 02:43:49
Re: Sarcina sau dereglare hormonala?pai da si tu mai multe detalii daca vrei o parere mai exacta În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2013-07-01 02:52:52
Re: Sarcina sau dereglare hormonala?Finalizarea sa zicem ca a fost...partial inauntru..si ultima menstra am avut-o pe 20 mai, cand inca luam anticonceptionale Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|