homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-20

#362 2013-07-11 16:11:17

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Stiu Happy ce ai vrut sa spui...si clear ca alaptand-o e mai usor in pat; acum vreo 2-3 sapt vroiam sa scot si eu patutul afara sa eliberez spatiaul; fix asa facea si Ariana, se uita putin si urla, iar seara avea para senzori, cum o puneam acolo se trezea. Acum si ziua sta, se uita la jucarioare, asculta muzica, dar nu mai mult de 15 min, se plictiseste.
Ioana, mi se pare ok cosuletul, nu are dc sa fie incomod, dar si cosul landou poti sa-l detasezi de pe carut si sa-l folosesti ziua in casa.
Maje, daaaa, dintzocii stau sa pocneasca; nu e de mirare, si eu si taty la 4 luni jum aveam dinti.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#363 2013-07-11 16:15:13

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

fetelor am fost la control hjarta totul este bine am auzit inimioara, bebe are 4 mm, colul este inchis si lung big_smile yuhuu sunt foarte fericita happydance

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#364 2013-07-11 16:16:06

ochii_mei
Sr. member

allle a scris:

fetelor am fost la control hjarta totul este bine am auzit inimioara, bebe are 4 mm, colul este inchis si lung big_smile yuhuu sunt foarte fericita happydance

Alle, ma bucur, felicitari!!

#365 2013-07-11 16:17:32

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

applause Alle...felicitari si tie si la bebe puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#366 2013-07-11 16:22:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ioana puss

andre, a avut vreun argument medical doctorul (impotriva cezarianei la cald), sau nu-i convine lui sa il poti solicita la orice ora din zi?

am inteles, jasmina. e bine ca ai scapat de o cheltuiala.

happy, multumim pt sfaturi puss. referitor la body-uri, am auzit pareri impartite: unele mamici recomanda ca tine si ochii, altele spun ca cele ce se trag pe cap ar fi mai usor de imbracat, in special pt tatici, care n-au rabdare cu capsele nustiu
eu n-as cumpara nimic inainte de nastere (poate body-uri, ca asta recomanda toate mamicile, dar si aici e problematica marimea, ca nu toti bebeii se nasc la fel), as astepta sa vad de ce am nevoie. si bine, am si o strangere de inima ca daca se intampla ceva rau, n-as suporta sa vad lucrurile cumparate.

si eu eram impotriva dormitului in pat cu parintii, dar vazand ca sunt mai odihnite mamele ce adopta metoda asta si nici copiii nu au in vreun fel de suferit, ba dimpotriva, cred ca voi recurge si eu la ea in primele luni. pe urma, patut. apoi, camera separata smile.

bravo, alle, felicitari! applause

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-11 16:22:57)

Publicitate

loading...

#367 2013-07-11 16:23:47

PiciMC
Full member
Inregistrat: 2013-03-26

Super Alle, sarcina usoara si la termen sa ai!puss

Bine ai venit minune mica, te iubim mult!

#368 2013-07-11 16:31:54

ochii_mei
Sr. member

Vai de mine, noi ce "distractie" aveam pana acum vreo 2 saptamani la body-urile care se trag pe cap....de mica a urlat cand era vorba de imbracat cu de alea; si toti copiii pe care ii cunosc "au avut alergie" la cele care se trag pe cap...si mie mi se parea ca o chinui, dar nah, nu toate le avem cu capse.

#369 2013-07-11 16:36:21

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Alle felicitari!

Anca majoritatea bebelusilor devin agitati cand se insista cu imbracatul in zona capului sau cand dai cu bluzita/body pe la nas. rabdarea tatilor se formeaza. POate depinde de stilul fiecarei persoane dar ptr noi calr mult mai comod cu capsew in fata!

Daca vei gasi metoda sa-l obisnuiesti dupa cateva luni in aptut sa-mizici si mie!

Apropo de hainute, eram sigura ca nu vei vrea sa cumperi nimic inainte smile intr-un fel e ok asa. Vezi exact si de ce dimensiuni are nevoie bebe si ce vi se potriveste mai bine. Numai timp sa ai sa umbli atunci, mai ales ca nu poti merge cu bebe mic prin magazine

Ochisori si cum s-a invatat Ariana sa doarma in patut?

#370 2013-07-11 16:41:49

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ioana dar nu trebuie sa iti fie frica ca i se intampla cea. E ok si ce mi-ai aratat tu, dar in patut bebe are locul lui. Si eu o luam cu mine in patul mare de exemplu, dimineata de la 6 si mai dormeam impreuna. Dar locul ei a fost mereu in patut. Cand plangea o luam in brate, adormea tot in brate deci nu o lasam acolo singurica.

Anca a zis ca fiind a doua ceza e de preferat sa nu il lase mai mult de 39, nici eu nu pot sa zic ca mi-am manifestat dorinta sa stea mai mult, nu cred ca m-ar fi refuzat dr. Oricum si daca e sa se intample mai repede tot il deranjez, dar din punctul asta de vedere nu au fost probleme. L-am sunat si la 10 noaptea.

Eu majoritatea body-urilor care le am se trag peste cap, Maria nu a avut nici o problema cu imbracatul lor. Ei de obicei nu au rabdare la imbracat.

Alle felicitari  applause

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#371 2013-07-11 16:44:18

Getaway
Hero member
Inregistrat: 2013-02-25

Mai fetelor, cu ce bucurie vorbiti voi, asa demult imi place, abia astep si eu hjarta
Emi, nu imi vine sa cred, deja ai controlul, maine intri in 12+. Felicitari, fetita, bravo, ce ma bucur!
Va citesc, dar nu retin tot ce am citit.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#372 2013-07-11 17:20:44

kristinika
Sr. member

Geta tu cand ai controlul?
Si eu schimb saptamana vinerea....si sa vezi Emily coincidenta si em am controlul vinerea viitoare chiar cand trec in saptamana 12 chicot
puss  la toate

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#373 2013-07-11 17:28:51

Getaway
Hero member
Inregistrat: 2013-02-25

Ce coincidenta, Kristinika smile Dar Emi nu era in 11+ acum? Tu vad ca esti in 10+
Eu am control joia viitoare pe 18. Eu schimb miercuri saptamana.

Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena  hjarta
19 februarie 2014

Doamne ajuta rugaciune

#374 2013-07-11 17:33:06

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Bre, Ioana, iuti http://www.mercamania.es/hamacas_bebes_.htm
un de asta si ai terminat treaba, eu vreau sa i iau, o prietena a avut, il punea acolo si ii baga vibratiile si muzicuta si ii tacea capu rotfl

#375 2013-07-11 17:33:30

kristinika
Sr. member

maine trec in 11+ iar vinerea viitoare in 12+
Ai control cu o zi inainte ,eu pe 19 vineri puss

#376 2013-07-11 17:37:54

be_happy
Platinum member

Jacqui presupun ca e o gluma asta cu "il punea acolo si ii tacea capul"...

#377 2013-07-11 17:43:21

ochii_mei
Sr. member

Happy, nu am facut nimic special sa doarma din nou in patut, pur si simplu tot incercam seara sa o pun sa doarma, si la un momenta dat nu s-a mai trezit cand am pus-o acolo, si a dormit acolo; intai primul somn, de pe la 11 pana pe la 3-4...dupa ramanea si la al doilea, si o luam cu mine cand pleca sotul... singurica.

#378 2013-07-11 17:46:47

be_happy
Platinum member

Am inteles Ochisori, a fost ceva natural practic.
Am mai auzit practici de genul sa nu-ti fie mila chiar daca plnage ca se obisnuieste neutral

Poate o sa mai incerc si eu, seara n-am pus-o deloc ( decat in prima saptamana). In rest, doar ziua. Si o singura data a adormit, dar doar 30 de minute. In rest, se distreaza vreo 10 minute si gata

#379 2013-07-11 17:56:06

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Ale, felicitari!

Eduard face fix invers: cand l.am pus in doua dimineti langa mine in pat s.a trezit imediat speriat lol

Eu va recomand body.urile care see baga pe caput. Cele cu capse lasa mereu gatutul gol..Dar la cele cu maneca lunga. De ce? Pentru ca va veni vremea rece, va trebui sa ii dati un body si o salpeta si cu siguranta ca veti alege pe cel inchis la gatut inaintea celui cu anchior de la capse.

Ioana, eu am un carucior de afara si unul de casa. Si stau la casa, deci nu e vorba de scari, ca doar nu mi.e greu sa urc cele 3 scari de pe terasa, iar noi stam doar la parter. Insa atunci cand am avut 1 imi era greu toata-ziua-buna-ziua sa spal carutul pe roti.

Anca, nu stiu daca te va lasa inima sa iti iei copilul adormit si sa te duci prin magazine sa.i cumperi. Daca te lasa inima, atunci sa ai grija la cei din jur, tu o sa nasti cand e vremea inselatoare, deci multa lume cu viroze. Nici vizite la bebelus nu sunt indicate dar macar sa pleci in magazine? Daca ai noroc sa fie cum a fost la mine, la fix 3 ore sa se trezeasca sa manance atunci da, cred ca poti da singura o fuga sa iei, dar daca o sa fie ca la Be, cu siguranta nu. Si.apoi spalate, calcate. Vezi tu cum e mai bine.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#380 2013-07-11 18:01:53

be_happy
Platinum member

E clar ca e vb de indemanare. Eu sunt mai stangace si poate de asta prefer body-urile de se incheie in capse. Si acum, cand Sara are 2 luni jumatate le cam ocolesc pe cele de se baga pe cap, mai ales dupa baita! Dar eu sunt fricoasa sa n-o lovesc, nu am indemnare etc.
E drept ca unele body-uri in capse sunt cam decoltate. Dar nu toate. Trebuie sa vedeti cum pica parte peste parte. Bine, nici unul nu e pana in gat, dar eu nici n-as fi vrut asta.

Ei, oricum fioecare vede la momentele alea ce i se potriveste mai bine.

Apropo...Maje, Ochisori, voi mai calcati hainutele copiilor?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.