|
Nu esti logat.
Pastile uitate#1 2013-07-09 11:19:36
pastile uitateBuna ziua! ma numesc daniela! sunt noua pe forum! Offline #2 2013-07-09 11:20:39
Re: pastile uitatetrebuia sa te protejezi cu prezervativ 7 zile dupa ce ai uitat o pastila; daca n-ai facut-o, exista risc de sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-07-09 11:22:21
Re: pastile uitateasta mi-a fost folia buclucasa Offline #4 2013-07-26 02:35:12
Re: pastile uitateIau Diane 35 de peste un an. Contactele sexuale ?s protejate doar ?n acest mod. Nu mi s-a ?nt?mplat să uit vreo pastilă p?nă zilele trecute c?nd am ?nt?rziat una cu 18 ore. Menționez că era ?n săptăm?na a treia(a 5-a de la urmă). Prostepctul zice că ar trebui să ?ncep următoarea folie fără pauză, totuși sunt confuză.. Ce ar trebui să fac? Dacă le unesc, o să mai vină menstruația? Dacă nu le unesc, ce risc? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #5 2013-07-26 03:02:42
Re: pastile uitatein acest caz trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile. in cazul de fata ai 2 alegeri de facut: ori te protejezi suplimentar de acum incolo si pe durata pauzei+inca 7 zile dupa pauza ori (dupa parerea mea, cum am procedat si eu) in loc sa termin folia in ziua x, am mers inainte cu inca o saptamana, in felul acesta mi-am reinstalat protectia.practic mi-am amanat menstra cu o saptamana În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-26 12:37:54
Re: pastile uitateurmătoarea folie o iau numai o săptăm?nă sau integral? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #7 2013-07-26 12:40:29
Re: pastile uitateorange,mergi cu folia inainte pana faci acele 7 zile pana se reinstaleaza protectia,apoi faci pauza si apoi incepi normal cealalta folie fiind protejata Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|