homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cate ori e normal pe saptamana?

#1 2013-07-09 15:17:35

genny25
New member
Inregistrat: 2013-02-25

de cate ori e normal pe saptamana?

De cate ori e normal sa faci sex pe saptamana?Noi locuim impreuna din decembrie,ne cunoastem de 8 ani dar nu am avut o relatie continua.A fost o incercare prin liceu dar apoi drumurile noastre s-au despartit...el a fost primul baiat cu care am facut dragoste si dupa 8 ani ne-am regasit si am decis sa fim impreuna si chiar m-a cerut de sotie.In cei 8 ani ne-am mai reintalnit...am calatorit impreuna dar el fiind in alta tara si eu acasa nu am mentinut relatia.Ne vom casatori in august...el e foarte deschis subiectului "sex"..adica daca am putea sa o facem zilnic ar fi perfect pentru el...eu in schimb nu pot zilnic..parca mi-a pierit cheful cand il vad ca mi se ofera asa pe tava desi e normal sa faca asta dat fiind faptul ca o sa devenim sot si sotie.Recunosc ca el a luptat cel mai mult pentru noi si asta mi-a si placut la el...ca stie sa ma tina langa el si ca e stabil,barbat in casa,muncitor,serios,pentru mine sotul ideal dar la partea cu sexul cred ca la mine a intervenit monotonia..poate e de la ac-uri...ca le iau de multi ani si mi-a scazut libido-ul.Il iubesc dar nu-mi explic de ce nu am aceeasi pofta ca si el.Voua de cate ori vi se pare normal sa se intample intr-o saptamana?

#2 2013-07-09 15:25:08

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Re: de cate ori e normal pe saptamana?

Buna,
Nici eu nu am chef zilnic. Cred ca depinde de fiecare femeie. Eu uneori nu am chef deloc timp de 7 zile cesafac

Deci "normal" este ceea ce pentru fiecare e normal. Pentru el normal e zilnic, pentru tine normal nu e zilnic, pentru voi ca si cuplu normal e sa nu apara frustrari pe nicio parte, adica nici zilnic, nici o data pe luna, astfel incat fiecare din parteneri sa fie multumit de relatie. Cel mai important este sa comunicati.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#3 2013-07-09 15:33:33

genny25
New member

cred ca toate fetele au chestia asta la un moment dat..nu am auzit nici o femeie intr-o relatie de ceva timp si care mai si locuieste cu iubitul/sotul/logodnicul sa fie non-stop apta pentru sex..noi femeile tinem cont si de alte circumstante si suntem poate mai responsabile...ei cauta mai mult aventura din "a face sex" si traiesc altfel clipa.Asta nu inseamna ca nu ne iubesc..din contra..cred ca e semn bun cand vezi ca vrea zilnic si te vrea pe tine.

#4 2013-07-09 18:05:00

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Si un barbat matur tine cont si de alte circumstante si e responsabil, nu e cazul sa generalizam; sunt si femei aventuriere.. destule! (cred ca mai multe decat barbati).
Poate e el in niste toane mai bune si ceva il excita, de vrea atat de des. Noi o facem odata la cateva zile (inca nu locuim impreuna), si chiar de-am sta impreuna nu as avea nici eu chef in fiecare zi. Asta nu inseamna ca nu sunt zile cand am facut-o de 2-3 ori

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#5 2013-07-09 18:53:16

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Nu exista un standard de cate ori/saptamana sa faci sex. Eu cu prietenul meu o faceam cam rar ca nu stateam impreuna si cand dormea la mine o faceam si de 3-4 ori intr-o zi rodnar
Poate ca prietenul tau simte asta ca pe ceva romantic, ca pe o apropiere (care de fapt, asta este intr-un cuplu) sau simte el nevoia, cum a zis subsum, e intr-o perioada inca care are chef mai des. Si la mine se intampla asta. Nu vad un lucru rau din asta.
Daca tu nu ai dorinta de a face sex cu el, ai putea face o pauza de ac, un timp, sa vezi daca e din cauza lor (asta tu decizi) sau incearca sa iti impui tu sa o faci mai des cu el din placere...
Va doresc numai fericire! puss

Publicitate

loading...

#6 2013-07-10 02:00:58

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

nu exista o normal smile faci de cate ori vrei tu , de cate ori simtiti nevoia amandoi smile

#7 2013-07-10 08:57:26

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

pai de cate ori simti nevoia,nu  exista un standard,nu esti mereu in dispozitie ,alta data e dispozitia prea mare ,iar sa se intample ca o descarcare ....nu ,merci .

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

#8 2013-07-10 12:56:44

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

genny25,nu iti fa griji. nici eu nu sunt o "aventuriera",uneori trece si o saptamana fara sa simt nevoia de a face sex,desi partenerul meu e mereu disponibil la orice ora.cateodata vrea des,cateodata mai rar.eu nu am chef mereu asa cum are el si i-am explicat. totul e sa comunicati,sa va intelegeti.poate te face sa te simti "anormala" prin faptul ca el vrea oricand si tu nu. e totul ok,depinde de fiecare persoana smile

#9 2013-07-10 15:28:24

genny25
New member

chiar am stat de vorba si i-am explicat de ce eu ma simt asa si ca nu are legatura cu dragostea mea fata de el dar daca trec 3-4 zile lui i se pare ca a trecut o vesnicie si se gandeste ca poate nu ma mai atrage ca barbat...incerc sa-i spun mereu ca astea-s niste tampenii si ca eu il iubesc numai ca pur si simplu libido-ul meu nu mai e la fel ca atunci cand aveam 18 ani si descopeream aceasta noua activitate..eram mai dornica atunci si mai jucausa recunosc.Asta nu inseamna ca acum cand o facem nu dau totul din mine si sunt activa sexual numai ca nu in fiecare zi.De exemplu s-a intamplat joi si apoi s-a mai intamplat marti....e  chiar asa o vesnicie?Mereu e cu mana pe sanii mei si cand stam prin casa ma atinge asa din senin si parca e un catelus in calduri...a ajuns sa ma deranjeze chestia asta parca e obsedat.Am incercat sa-i explic ca ma deranjeaza mereu sa ma atinga ba cand spal vasele ba cand gatesc ba cand stau la laptop ba cand ma uit la tv ba cand ma spal pe dinti...ce naiba?am luat-o eu razna sau el?si daca ma vede ca reactionez asa retrage mainile si il vad cum ii pica rau ca il resping dar nu zice nimic doar se izoleaza asa si crede ca nu il doresc...ca poate am pe altul sau nu ma mai atrage.Mai imi zice ca sexul e atat de frumos cu mine incat nu se mai satura.....ce boala o mai fi si asta fratilor ca eu simt ca innebunesc.

#10 2013-07-10 15:49:37

pinkyutza
Hero member

Nu inteleg de ce o vezi asta ca pe o boala, doar se stie ca barbatii sunt mai ''nesatui'' cand vine vorba de sex. Lor le-ar placea s-o faca toata ziua, cred, si tot nu s-ar satura rotfl Gandeste-te ca el te vrea pentru ca te iubeste si are nevoie de apropierea asta, iar tu, respingandu-l, nu faci decat sa racesti relatia, pentru ca el se simte prost dupa. Ca si cum ar fi facut ceva rau.
Eu zic ca e bine ca vrea s-o faca cu tine, si nu cu alta, atunci era mai grav. Am mai citit tot pe ceva forum ca el nu vroia s-o faca cu fata respectiva; asta chiar mi se pare o problema, fiind ciudat pentru un barbat sa respinga sexul.
Intr-adevar, femeile nu au nevoie in fiecare zi de sex si nu se gandesc tot acolo, dar la barbati tine de anatomie mai mult.
Propuneti-va sa faceti sex in fiecare zi si daca aveti chef si daca nu; cred ca dupa un timp va veti obisnui asa si poate vei simti si tu nevoia mai des. Lipsa sexului, de multe ori, aduce monotonie. Si fara apropierea asta se raceste relatia incetul cu incetul.
Daca as fi stat eu cu al meu, mi s-ar parea putin sa facem sex doar joi si marti.
Lucrati la asta, vorbiti. N-are rost sa o privesti ca pe o boala si nu este nici vreun obsedat sexual, pur si simplu are nevoia de iubita lui, sa se simta iubit...

Ultima oara a fost editat de pinkyheels (2013-07-10 15:51:31)

#11 2013-07-10 15:58:35

genny25
New member

eu nu corelez sexul sau nevoia fizica cu iubirea..e normal sa exista si partea asta intr-o relatie..e chiar vitala unei relatii dar nu in fiecare zi nu e ca si cum ai nevoie de imbratisarea lui sau de a sta efectiv impreuna sa-l simti aproape..astea sunt mult mai importante parerea mea si am nevoie mai mult de lucrurile astea decat sa o fac non-stop plus ca nici nu mai ai ce inventa la un moment dat ca devine la fel..pe cand daca se intampla la 3-4 zile pasiunea si energia cresc iar sexul e mai de calitate.Nu ai cum sa-ti propui sa o faci in fiecare zi..asta nu trebuie planificat trebuie sa vina de la sine.

#12 2013-07-10 16:09:51

pinkyutza
Hero member

Se pare ca fiecare are punctul lui de vedere. De ce nu vorbesti cu el, sa-i explici ceea ce iti doresti de la el? Nu puteti fi frustrati tot timpul pentru ca el vrea si tu nu si daca contunuati asa, nu veti fi amandoi prea fericiti.
Da, intr-adevar daca o faci mai des, e mai intens, dar nici prea rar ca va distantati.
Cat despre partea cu programatul sexului, asa e, insa citeam mai demult ceva legat de psihologie unde zicea ca, pentru a mentine relatia intacta, trebuie sa fie si factorul asta intre voi. Era un fel de provocare, pentru cuplurile distante, sa faca sex zilnic indiferent de situatie, pentru ca astfel se vor apropia.

#13 2013-07-10 16:19:35

genny25
New member

Am vorbit de mai multe ori..mereu vorbim..comunicare exista si asta e super bine..stiu ca o sa trecem si peste asta cumva pentru ca ne iubim si cand facem dragoste e atat de intens si frumos asa ca asta nu are cum sa dispara pur si simplu.

#14 2013-07-10 21:43:15

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

dar daca te atinge asa din senin nu inseamna ca si gata, trebuie sex atunci. e un semn de afectiune.. iubitul meu mereu cand ma vede concentrata la altceva (spal vase, calc, stau pe net) vine si ma ia in brate, ma pupa pe gat, ma apuca de un san, de o buca, etc... poate fi un preludiu, poate fi un moment simplu si frumos de drag, dupa care fiecare isi vede de ale lui.
in alta ordine de idei, nu stiu cum e asta cu cheful... eu uneori ma pun in pat rupta de oboseala, sa zicem ca nu am chef, adica nu as lua eu initiativa..dar e de ajuns sa ma pupe mai apasat si sa ma mangaie putin si cheful vine..uneori ramanem doar la stadiul de pupat si mangaiat,daca suntem amandoi obositi, adoarme cu mana pe sanii mei.   mi-e greu sa inteleg cum poti sa respingi pers de langa tine, cum sa ti se para un obsedat? Da, am respins si nu suportam sa ma atinga un om la care nu mai tineam, care ma indepartase de el.
mie mi se pare mult de joi pana marti in conditiile in care stati in aceeasi casa. macar daca nu ai chef de sex, nu il respinge. daca vine si te mangaie si te atinge, intoarce-te si tu si pupa-l, strange-l tare in brate, aveti momentele voastre de alintatura, de intimitate, ca sa nu se simta respins, sa nu fie frustrari .. smile

Dragostea nu se stă, se face.

#15 2013-07-11 00:19:23

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

tummenupp

Zeyna a scris:

dar daca te atinge asa din senin nu inseamna ca si gata, trebuie sex atunci. e un semn de afectiune.. iubitul meu mereu cand ma vede concentrata la altceva (spal vase, calc, stau pe net) vine si ma ia in brate, ma pupa pe gat, ma apuca de un san, de o buca, etc... poate fi un preludiu, poate fi un moment simplu si frumos de drag, dupa care fiecare isi vede de ale lui.
in alta ordine de idei, nu stiu cum e asta cu cheful... eu uneori ma pun in pat rupta de oboseala, sa zicem ca nu am chef, adica nu as lua eu initiativa..dar e de ajuns sa ma pupe mai apasat si sa ma mangaie putin si cheful vine..uneori ramanem doar la stadiul de pupat si mangaiat,daca suntem amandoi obositi, adoarme cu mana pe sanii mei.   mi-e greu sa inteleg cum poti sa respingi pers de langa tine, cum sa ti se para un obsedat? Da, am respins si nu suportam sa ma atinga un om la care nu mai tineam, care ma indepartase de el.
mie mi se pare mult de joi pana marti in conditiile in care stati in aceeasi casa. macar daca nu ai chef de sex, nu il respinge. daca vine si te mangaie si te atinge, intoarce-te si tu si pupa-l, strange-l tare in brate, aveti momentele voastre de alintatura, de intimitate, ca sa nu se simta respins, sa nu fie frustrari .. smile

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.