homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajung la limita rabdarii, va rog, un sfat !!!

#1 2013-07-09 19:14:26

geniest
Membru
Inregistrat: 2013-07-09

Ajung la limita rabdarii, va rog, un sfat !!!

Acum 2 ani mi s-a descoperit o rana pe col. Explicatia a fost ca din cauza unor Cocobacili si bacili gram negativi scurti care apareau ca fiind relativ frecventi. Am tratat-o pana la disperare, dupa care am facut ERAD. Am pus tot soiul de ovule: Cervugid de nenumarate ori, poligynax, plus lactobacili cam tot ce exista pe piata.
Cert este ca PAP-ul a iesit ok la 6 luni de la ERAD insa acei coci gram negativi sunt acolo si dau flora microbiana moderata sau chiar abundenta. Ce naiba sa le fac ? Cu ce sa le dau in cap ? Din explicatiile medicului am inteles ca acesti coci sunt cei care fac pe nebunii si-mi ies microbiologicul mereu nasol.

Multumiri anticipate !!!

Ultima oara a fost editat de geniest (2013-07-09 19:16:22)

#2 2013-07-10 08:39:28

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Re: Ajung la limita rabdarii, va rog, un sfat !!!

dute la homeopat...sunt remedii pentru astea...cauta un homeopat bun din zona ta si fa o programare...

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#3 2013-07-10 09:51:12

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

Re: Ajung la limita rabdarii, va rog, un sfat !!!

consulta un alt dr ginecolog ,poate are o parare diferita ,un tratament care e nou si ajuta

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.