homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna ziua

#1 2013-07-11 15:14:43

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

Buna ziua

as vrea si eu niste raspunsuri daca se poate nu sfaturi si jigniri... am facut un avort luni... si astazi fiind joi .. din pacate si din nefericire pentru mine ... a trebuit sa intretin relatii sexuale... baiatul nu s-a terminat in mine am avut o mica scurgere de sange care s-a oprit... e posibil sa raman insarcinata sa iau pastila de a 2 zi astazi ... ? as avea nevoie de un raspuns va rog ...

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#2 2013-07-11 16:02:21

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: Buna ziua

cum adica a trebuit? esti obligata sau cum? dupa avort nu se intretin relatii sexuale in jur de 6 saptamani, tu la nici 4 zile te-ai pus pe treaba? in fine, fiecare face ce vrea cu, corpul lui dar daca esti iresponsabila n-ai decat sa suporti consecintele.
si da, este mare pericol de sarcina  dupa avort.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2013-07-11 18:11:01

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

dia, dupa comentariile anterioare mie nu imi suna a bine ce faci tu, dar ma rog, nu sunt aici sa te judec.
Are dreptate mary! si nu vad cine te-ar obliga sa faci sex, mai ales dupa avort....

#4 2013-07-11 18:20:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

sunt mici sansele de sarcina dar sa zicem ca sunt. tu hotarasti daca iei postinor.

#5 2013-07-11 18:55:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

diiiiaaaa a scris:

as vrea si eu niste raspunsuri daca se poate nu sfaturi si jigniri... am facut un avort luni... si astazi fiind joi .. din pacate si din nefericire pentru mine ... a trebuit sa intretin relatii sexuale... baiatul nu s-a terminat in mine am avut o mica scurgere de sange care s-a oprit... e posibil sa raman insarcinata sa iau pastila de a 2 zi astazi ... ? as avea nevoie de un raspuns va rog ...

Indiferent de motivul pentru care a  trebuit sa faci sex la 4 zile d la intreruperea de sarcina, eu te rog din suflet sa faci tot ce e omeneste posibil ca motivul asta sa nu mai existe! Intreruperea de sarcina conteaza menstruatie...deci poti considera ca ai facut sex in a 4-a zi a ciclului...protejat cu coit intrerupt...eu nu va drisc de sarcina.
Vad insa risc de infectie uterina si nu numai....cauta sa nu mai faci sex macar 2 saptamini de la avort, daca nu se poate o luna.
Si te rog eu mult deasemenea, iarta-le pe fete pentru ca, desi le-ai rugat sa nu te judece si sa nu te jigneasca ele au facut-o totusi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2013-07-12 14:50:56

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

Multumesc oricum tuturor smile

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#7 2013-07-12 16:34:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu acum am vazut ca nu a existat ejaculare, scuze.  raspunsul meu anterior luase in calcul doar posibilitatea sa fi fost in perioada fertila. in cazul asta sansele sunt probabil spre zero.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-07-12 16:36:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.