|
Nu esti logat.
Buna ziua#1 2013-07-11 15:14:43
Buna ziuaas vrea si eu niste raspunsuri daca se poate nu sfaturi si jigniri... am facut un avort luni... si astazi fiind joi .. din pacate si din nefericire pentru mine ... a trebuit sa intretin relatii sexuale... baiatul nu s-a terminat in mine am avut o mica scurgere de sange care s-a oprit... e posibil sa raman insarcinata sa iau pastila de a 2 zi astazi ... ? as avea nevoie de un raspuns va rog ... Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #2 2013-07-11 16:02:21
Re: Buna ziuacum adica a trebuit? esti obligata sau cum? dupa avort nu se intretin relatii sexuale in jur de 6 saptamani, tu la nici 4 zile te-ai pus pe treaba? in fine, fiecare face ce vrea cu, corpul lui dar daca esti iresponsabila n-ai decat sa suporti consecintele. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2013-07-11 18:11:01
Re: Buna ziuadia, dupa comentariile anterioare mie nu imi suna a bine ce faci tu, dar ma rog, nu sunt aici sa te judec. Offline #4 2013-07-11 18:20:32
Re: Buna ziuasunt mici sansele de sarcina dar sa zicem ca sunt. tu hotarasti daca iei postinor. Offline #5 2013-07-11 18:55:07
Re: Buna ziua
Indiferent de motivul pentru care a trebuit sa faci sex la 4 zile d la intreruperea de sarcina, eu te rog din suflet sa faci tot ce e omeneste posibil ca motivul asta sa nu mai existe! Intreruperea de sarcina conteaza menstruatie...deci poti considera ca ai facut sex in a 4-a zi a ciclului...protejat cu coit intrerupt...eu nu va drisc de sarcina. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-12 14:50:56
Re: Buna ziuaMultumesc oricum tuturor Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #7 2013-07-12 16:34:05
Re: Buna ziuaeu acum am vazut ca nu a existat ejaculare, scuze. raspunsul meu anterior luase in calcul doar posibilitatea sa fi fost in perioada fertila. in cazul asta sansele sunt probabil spre zero. Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-07-12 16:36:21) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|