homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Paranoică doar?

#1 2013-07-14 15:25:15

Faithe
New member
Inregistrat: 2013-07-14

Paranoică doar?

Bună ziua!Sunt cu cineva de 2 luni si umpic ,problema este fosta lui prietena cu care a stat 2 ani si care a plecat in străinatate fara ca macar să zica(a plecat la insistentele tatălui ei care ii găsise si un loc de muncă acolo,el nu era de acord cu relatia lor,desi ea are era majora av?nd 20 de ani).Asta s a int?mplat anul trecut in noiembrie si ea după plecare,nu s a deranjat dec?t sa i dea dec?t 2 sms uri in care ii zicea că e bine,fară să i dea vreo explicatie sau ceva de genul.De atunci nu au mai pastrat legatura.?nsa acum vreo saptamana el a primit un mail de ea(de care mi a zis abia aseara) in care spune el ca i ar fi spus ca vrea sa se intoarca de ziua ei,adică in toamna ,că ii pare rau ca vrea s o ierte şi să se impace cu el.Pe mine chestia asta ma macină pentru ca el mi a spus mie ca nu vrea să se mai impace cu ea si ca nu ia raspuns la mailul respectiv...insă nici nu stiu ce să mai cred( mentionez faptul ca el mi a recunoscut ca incă mai are momente in care se gandeste la ea).Eu nu vreau să l oblig sa stea cu mine dacă nu asta işi doreste,nu vreau să i rapesc dreptul de a fi fericit cu ea..dăca asta şi ar dori.Insa el imi zice să am incredere in el,mi e frică ca poate u o să aibă tupeu să mi zica ce vrea cu adevarat si să vină momentul in care să mi zică "m am impăcat cu ea".Am vorbit cu el mai devreme şi si a dat seama ca am ceva,ca sunt distanta cu el..insă nu vreau sa deschid subiectul ca mi e sa nu zica ca  incep aiurea.Acum el se duce cu un prieten la o terasă,mi e si frică de ce sfat o să i dea si respectivul in cazul in care ii povesteste(plus ca faptul ca o sa stea cam mult din ce mi a zis) si da poate sunt exagerată,insa am ajuns să tin la el..si nu vreau ca după ce ea l a lasat efectiv să se intoarca tot la ea supa .Multumesc celor care au avut rabdare să citească si astept păreri obiective smile

#2 2013-07-14 15:55:21

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Paranoică doar?

Nu prea putem sa ghicim ce decizii o sa ia el pe viitor , daca o sa ramana cu tine sau o sa se intoarca la ea tot ce poti tu face e sa crezi ceea ce spune el , ca nu o sa se mai impace cu ea .Eu doresc spre binele tau sa nu se impace cu ea deoarece a parasit relatie , cum ai spus si tu,  doar cu 2 sms-uri .Decizia ii apartine .Bafta.

Eu zic ca nu esti paranoica , ci doar putin speriata de ce s`ar putea intampla cu relatia ta si ai tot dreptul sa fii pentru ca tii la el si nu vrei sa`l pierzi.

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2013-07-14 15:56:45)

#3 2013-07-14 15:56:02

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Pe el cum il simti? Distant? S-a schimbat fata de tine de cand a primit mail-ul respectiv?

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#4 2013-07-14 16:20:40

Faithe
New member

Multumesc pentru raspunsuri!
Diana,pe el nu pot sa l zic ca l simt schimbat...dar m a deranjat ca mi a zis abia aseara de mail ul respectiv in conditiile in care a fost trimis pe data de 8..si mi a zis sec ca  a evitat să mi zica ,crez?nd că m ar deranja.Ce să zic el oricum săptamana acesta e la munca după amiază si nu vom putea comunica at?t de mult..Si mi e să nu l tenteze să i răspunda la mail.

#5 2013-07-14 16:46:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Tu de ce iti faci aceste probleme? Ce anume te face sa crezi ca ar fi posibil sa se intoarce la ea?

E posibil sa o faca, la fel cum e posibil sa ramana cu tine. Daca el o va alege pe ea inseamna ca nu te vrea cu adevarat pe tine si in cazul asta tu de ce l-ai mai vrea pe el?

Iar in legatura cu atitudinea ta mai rece si distanta fata de el nu cred ca e cea mai  potrivita  avand in vedere ca tu vrei sa ramai cu el. Nu astfel o sa il convingi ca tu esti cea mai buna alegere.

Bucura-te de relatia ta, fi sigura pe tine si pana la urma adevarul va iesi la suprafata. Iar acum, daca el ti-a spus de mail si ca nu mai vrea sa se intoarca la ea nu ai decat sa il crezi, poate omu` spune adevarul... TI-ai pus problema asta? smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2013-07-14 18:12:07

Faithe
New member

My_aa ai perfecta dreptate,şi stiu ca atitudinea nu e bună,insă incerc pe cat posibil sa evit să deschid subiectul de ea..pentru ca oricum mi ar spune doar sa am incredere in el si at?t.
Pe mine ma face sa cred ca ar posibil să se intoarcă la ea si influenţa mamei lui,eu pe mama lui nu am cunoscut o insă el mi a zis la un moment dat ca ea avea o relatie foarte buna cu fosta lui iubita,tin?nd la ea ca la propriul copil.Şi ma g?ndesc si invers din moment ce mi a zis acum ceva timp că inca se g?ndeste la ea,ce i ar mai comod să sa se intoarcă la ea..pe care o cunoaste foarte bine,si au avut o relatie de 2 ani sau sa răm?na cu mine asta poate ma măcina si mai mult.Ca am impresia ca eu deşi in astea 2 luni l am apreciat şi m am comportat după spusele lui net superior ei...tot parca la ea trage.
Eu incerc pe c?t posibil să l cred,să nu i mai zic nimic,insă de exemplu si azi..aseară mi a zis de mail si azi e p?na diseară t?rziu cu un prieten,in condiitile in care p?nă acum ma rugam eu de el să mai iasă cu pritenii să se distreze si asa.

#7 2013-07-14 19:01:03

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Parerea mea este ca ar trebui sa ai incredere in el. Cine ma cunoaste de pe aici de pe forum stie ca si eu sunt un pic paranoia si imediat cum se intampla ceva intru la banuieli (care se dovedesc neadevarate pana la urma, fiind totul doar in mintea mea). Daca ti-a zis sa ai incredere in el, ar trebui sa-i dai si lui crezare si sa vezi ce are de gand. In plus, ar trebui sa vorbesti cu el pe aceasta tema, nu sa eviti subiectul. Iti zic din proprie experienta ca asta nu duce la nimic bun; pur si simplu spune-i care sunt temerile tale si ca nu vrei sa-l pierzi, discutati despre asta si sunt sigura ca se va gasi o rezolvare.
N-are rost sa stai cu frica in tine ca poate cine stie ce face acum si alte lucruri de genul.

#8 2013-07-14 19:23:25

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

In primul rand e de apreciat ca ti-a spus, daca era sa aiba ganduri ascunse putea sa nu-ti spuna nimic. In al doilea rand gandeste-te ca in sufletul lui se da o lupta si trebuie sa-i lasi spatiu sa ia o decizie (poate isi va dori niste momente singur ca sa se gandeasca sau sa se consulte cu prietenii - e normal). Sunt putine lucruri pe care le poti face ca sa-i influentezi decizia in favoarea ta, dar multe ca sa o influentezi in sens invers (facand ce ai tendinta sa faci : sa fii suspicioasa, posesiva, sa-i faci scene, sau sa fii rece si indiferenta)... oricat de greu ar fi nu ai decat sa astepti, sa vorbesti cu el normal, sa fii dragastoasa si zambitoare ca de obicei, si atunci vei sti ca ai facut tot ce depinde de tine. E o perioada grea pentru amandoi si, indiferent ca vei sta cu frica sau nu, decizia e a lui... asta e viata.

Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-07-14 19:23:47)

#9 2013-07-14 22:05:20

Faithe
New member

M a sunat dupa 6 ore si ceva de c?nd a iesit cu prietenul.Ca să mi povesteasca ca a visat o pe ea aseara x(.Deci efectiv am rămas proastă c?nd a inceput să mi povestească şi i am zis ca vorbim maine de dimineata.

#10 2013-07-14 22:55:37

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

eu zic sa te astepti la neprevazut din partea lui daca tot asa o tine smile

#11 2013-07-14 23:17:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eu zic sa stai linistita ca poate chiar se merita unul pe altul. Adica e evident ce relatie buna aveau din moment ce ea a plecat asa si e evident ce fel de om e el daca ar ierta-o si ar primi-o cu bratele deschise dupa faza facuta. Cel mai bine pentru tine ar fi sa dai putin inapoi pentru ca din ce spui sansele sunt destul de mari ca el sa se intoarca la eapentru ca e evident ca nu a trecut peste aceasta poveste si tu nu trebuie sa fii pansamentul lui, ai nevoie de cineva pentru care esti pe primul loc smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.