homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce vrea/vreau de fapt?-2

#20 2013-07-18 01:20:32

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Ce vrea/vreau de fapt?

inceputul unei relatii frumoase ce poti spune mai mult smile

#21 2013-07-18 01:37:38

xthina
New member
Inregistrat: 2012-05-27

crezi tu asta Acidulass? smile in seara asta l-am intrebat de ce intreaba de fostul si mi-a zis ca vroia doar sa stie daca ma mai deranjeaza. si m-a intrebat daca mie imi e ok cum e intre noi, ca el se simte foarte bine cu mine fizic si psihic si se simte relaxat. dar se teme sa nu stie cat sunt de emotionala si sentimentala, pentru ca nu vrea sa ma raneasca, ca sunt o fata deosebita pentru el.
vorbele lui sunt cu 2 intelesuri, nu vreau sa le interpretez subiectiv... ultimele lui vorbe.. "chiar nu as vrea sa pierd o prietenie" smile la care i-am raspuns sa traiasca clipa si sa nu se mai teama de ce ar putea sa imi faca mie.

#22 2013-07-18 08:29:27

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Poate a zis prietenie in sensul de relatie, nu amicitie.. dar poti sa-l intrebi next time. Oricum, din moment ce ai incheiat rel. trecuta, cred ca ar trebui sa fii ready pentru ce va urma... mai asteapta si tu putin, si daca el da semne clare ca vrea sa fiti impreuna, go on smile

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#23 2013-07-18 10:25:21

xthina
New member

da, ar trebui sa trec mai departe smile ma gandeam ca poate ajungem ca in friends with benefits, dar iti dai seama ca viata bate intotdeauna filmul.
sincer, imi asum responsabilitatea. ne simtitm bine unul cu altul si asta se vede tot timpul, iar faptul ca el ma cauta mereu, nu eu, e un factor important sa cred ca poate oricand sa fie mai bine.  iar faptul ca nu aminteste de sex si nu e insistent in privinta asta (cum ar face altii), ma face sa ma simt fericita lol adica, este chimia aceea, atractia sexuala ca un foc mistuitor, dar prefera sa fiu eu cea care hotaraste daca se va intampla sau nu

si ca sa adaug, nu ca ar conta, eu sunt rac, iar el fecioara. peste tot unde am citit, se zice ca ar fi cea mai buna combinatie intre o zodie de apa si una de pamant. poate poate va fi bine intr-un final, nu ma grabesc. (va rog, dati-mi una daca visez prea multe  disperat )

Ultima oara a fost editat de xthina (2013-07-18 10:33:34)

#24 2013-07-18 13:18:04

AciDulaSs
Banat

eu  ti`am zis in prima postare ca nu esti obisnuita cu ce ti se intampla smile big_smile

si ca sa iti raspund la postul #21: eu cred ca te intreaba de fotul/actualul prieten al tau ca sa poata sa faca miscarea decisiva smile si anumite sa deveniti iubiti ( nu ca nu ati fi big_smile tongue ) , ma gandesc ca asta e motivul pentru care intreaba smile

PS: da`ti tu una si spui ca ti`am dat`o noi tongue

Publicitate

loading...

#25 2013-07-18 15:29:57

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

inceputul unei relatii frumoase as spune  hjarta ,fa exact ce simti ca trebuie sa faci ,traieste clipa daca asa trebuie ,fii fericita !

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

#26 2013-07-18 16:35:52

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

xthina a scris:

crezi tu asta Acidulass? smile in seara asta l-am intrebat de ce intreaba de fostul si mi-a zis ca vroia doar sa stie daca ma mai deranjeaza. si m-a intrebat daca mie imi e ok cum e intre noi, ca el se simte foarte bine cu mine fizic si psihic si se simte relaxat. dar se teme sa nu stie cat sunt de emotionala si sentimentala, pentru ca nu vrea sa ma raneasca, ca sunt o fata deosebita pentru el.
vorbele lui sunt cu 2 intelesuri, nu vreau sa le interpretez subiectiv... ultimele lui vorbe.. "chiar nu as vrea sa pierd o prietenie" smile la care i-am raspuns sa traiasca clipa si sa nu se mai teama de ce ar putea sa imi faca mie.

Mie asta-mi suna a: imi place sa stau cu tine & co insa mi-e frica sa nu iei lucrurrile prea in serios si sa suferi apoi hmm Era un moment bun sa ii spui temerile tale sau sa incerci sa lamuresti lucrurile , sa vezi cum se pozititioneaza el in situatia de fata. Nu mi se pare vreo dovada pozitiva faptul ca te-a intrebat de fostul...daca eram in locul tau nu-i raspundeam nimic...si faceam trimitere la ce a spus el initial...ca nu vrea ceva serios deci nu am de ce sa dau detalii legate de relatiile mele anterioare sau altceva atata timp cat nu e ceva "oficial" intre noi etc. Sfatul meu este sa fii in continuare rezervata ! smile Ai grija sa nu faci si tu ca si o alta fata de pe forum, sa ii dai de inteles ca de fapt si pentru tine e perfecta situatia asta si cand colo tu sa vrei ceva mai mult de la el pentru ca mie mi se pare ca asta i-ai transmis cand i-ai spus sa traiasca clipa si sa nu-si mai faca griji. Daca e sa-ti zica pa asa pe neasteptate o sa-ti spuna: pai iubita, nu tu mi-ai zis sa traiesc clipa ? lol Exagerez acu dar ai grija ce iti doresti si ce ii comunici ca sa nu ai mari surprize mai apoi smile

#27 2013-07-20 22:16:56

xthina
New member

sa stii Summer ca imi place cum gandesti. adica esti realista si apreciez asta la persoane.
aleg sa povestesc in continuare situatia de zilele astea. ne-am vazut in continuare in fiecare seara. am stat ca 2 indragostiti in parc, sub clar de luna, el mangaindu-mi parul si sarutandu-mi crestetul. aseara am facut seara de filme si am ramaspeste noapte la el si printre vorbe si imbratisari, am reusit sa vorbim si dealte lucruri, precum situatia asta dintre noi. din ce mi-a spus, el ma vede o fata speciala, desteapta, ordonata (blabla, nu imi place sa fiu laudata lol ) si ca simte o foarte mare atractie fata de mine. se simte bine langa mine, ii pasa de mine, e afectuos si tandru cu mine pentru ca asa simte, fara sa aiba un motiv anume intemeiat. atractia din partea mea este reciproca, insa am mai aflat ca dintr-o relatie anterioara si-a pierdut respectul fata de sine si el ca barbat a fost injosit si cu greu si-a recapatat pana si increderea ca face ceva bine dpdv sexual (ofera placere). era trist, l-am vazut si parea afectat intrucat mi-a spus ca nu vrea sa ma piarda, pentru ca nu e vina lui ca momentan se simte gol si fara "sentimente" profunde, ca si cum ar fi de piatra.
bine, l-am inteles, i-am zis sa nu se grabeasca si m-a pus sa promit ca ii voi fi alaturi si ii voi spune daca apar sentimente intre noi, ca si el va face asta, "s-ar putea sa iasa ceva frumos, fara sa facem prea multe".
Cred ca daca nu i-ar pasa de mine, nu s-ar comporta asa. L-am simtit doar putin pierdut si trebuie sa il fac sa isi regaseasca increderea in sine. Azi dupa-masa am facut putin pe inabordabila, suparandu-ma ca nu vroia sa ramana maine peste noapte la mine, pe motiv ca va fi obosit pe urma la lucru, cu toate ca si eu am fost in aceeasi situatie si totusi am mers la el. Nu i-am raspuns un timp la mesaje, nici la telefon. In 30 minute m-am trezit cu el la mine la usa, cerandu-mi scuze si imbratisandu-ma. de cateva ore ma intreaba intr-una daca mai sunt suparata pe el smile

#28 2013-09-07 00:18:58

xthina
New member

Am nevoie de un sfat.. ce as putea sa ii iau de ziua lui?
Asta avand in vedere sa nu suntem iubiti oficial... dar totusi nu suntem doar simpli amici... smile
Nu e genul care citeste sau care ar muri dupa lucruri luxoase. Inca nu il cunosc asa bine, tocmai de asta va cer sfatul.

#29 2013-09-07 08:51:26

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

campania aia oricum s-a terminat.

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#30 2013-09-07 09:45:31

xthina
New member

ce gluma proasta, in orice caz... smile

#31 2013-09-07 10:03:58

ancaaa21
Full member
Inregistrat: 2013-07-20

Cadoul lui ar putea sa fie o iubita. Il anunti ca sunteti iubiti oficiali si ii faci o cina romantica

#32 2013-09-08 08:42:03

AciDulaSs
Banat

na bine hai ca retrag postul respectiv daca gluma nu a fost inteleasa smile ... scuze.

PS: da vezi ca si ancaaaaaa21 ti`a sugerat acelasi lucru dar mai voalat smile

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2013-09-08 09:12:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.