|
Nu esti logat.
Dureri de glezne#1 2013-07-19 11:28:55
Dureri de glezneAm si eu o problema... Am facut pauza la anticonceptionale, de o luna nu le mai iau. De-acum trebuie sa se aproprie menstruatia asa ca am fost si mi-am facut analizele. Analizele la profilul lipidic toate sunt bune, timpul quick 13.2 secunde, 85% procente protrombina, si INR 1.13. Problema e ca de vreo 3 zile simt gleznele un pic dureroase, numai cand ma pun in pat. In special o sensibilitate in spatele genunchiului. Are vreo legatura cu AC-urile, sau cu pauza? Eu as vrea sa merg si la un doctor, dar nu stiu la ce tip de doctor. Adica nu am vene pronuntate la picioare sau alte chestii, doar ca e o senzatie mica de durere combinata cu una de greutate. Si nu am stat foarte mult in picioare in ultima vreme. Mama mea a avut o operatie de varice dar asta dupa 2 sarcini, deci nu e anormal... La tromboza ma refer... Si am mai auzit ca durerea in glezne ar putea fi de la tensiune, eu o am in general normala, sau micuta fie 10 cu 6, fie 9 cu 6. Offline #2 2013-07-19 12:19:56
Re: Dureri de gleznelya, de obicei tensiunea arteriala e undeva la 120/80, deci oricum ai lua-o, este putin mica... daca nu consumi cafea, incearca sa bei una pe zi (e recomandat de medic) si nu doar ca iti va creste putin tensiunea, dar cafeaua la fel de bine si scade tensiunea. Offline #3 2013-07-19 12:28:20
Re: Dureri de gleznesi eu zic ca nu-ti pot face rau niste AC pe care nu le mai iei, iar daca analizele sunt in regula, nu e asta... mergi pentru incpeut la medicul de familie si vezi ce zice, poate sunt dureri articulare, fara legatura cu circulatia Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-07-19 12:28:28) Offline #4 2013-07-19 12:33:08
Re: Dureri de gleznepentru tensiune, heim! decat sa ia medicamente mie un medic mi-a recomandat asta cand aveam tensiunea mica Offline #5 2013-07-19 12:35:58
Re: Dureri de gleznedar nu e nevoie de niciun medicament, ca doar nu lesina pe strada din cauza tensiunii... cu ce o deranjeaza niste cifre ? Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-19 12:36:53
Re: Dureri de glezneVa multumesc mult pentru raspunsurile atat de rapide, deci daca nu mai iau ac de o luna, nu sunt ele de vina... Ok, o sa incep cu medicul de familie, cred ca nu e grav oricum, la 24 de ani ce poate fi? Multam inca o data Offline #7 2013-07-19 12:42:04
Re: Dureri de gleznesi totusi, majoritatea persoanelor consuma cafea si/sau fumeaza (chiar daca nu e sanatos) insa cafeaua este sanatoasa in doze moderate, deoarece contine antioxidanti. E parerea mea, lya poate sa nu bea cafea, n-am fortat-o. Ii ziceam din ce mi-au recomandat si mie doctorii si personal mi se pare putin mica T.A. Nu-i cazul sa cada pe strada, e destul doar sa o doara capul Offline #8 2013-07-19 12:56:09
Re: Dureri de glezneDaca se poate sa mai primesc si eu cateva raspunsuri de la voi, v-as fi tare recunoscatoare. Deci nu sunt fumatoare, am luat anticonceptionale yasmin 7 ani, nu am avut probleme de la ele, analizele le-am facut mereu la timp si au iesit mereu bune. Cu toate acestea mi-am facut programare la o clinica specializata pe probleme de varice (stiind-o pe mama cu probleme), si am obtinut programarea abia luni. E prea tarziu? Ceea ce am nu sunt neaparat dureri, mai degraba un discomfort pe care-l resimt cand ma intind, dar dat fiind faptul ca nu am stat mult timp in picioare mi se pare anormal. In schimb port tocuri mai mereu, asa ca si ele ar putea fi o cauza, nu? Cat despre medicul de familie, din pacate nu am mare incredere, cu siguranta o sa ma trimita acasa sa-mi pun comprese cu apa rece. PS. beau cafea de mica (o ceasca mica, nu exagerez), iar tensiunea e asa cu ea sau fara ea de cand ma stiu. Deci cand te mai pot durea picioarele, cand tensiunea e mica sau mare ? Ultima oara a fost editat de lya06 (2013-07-19 12:57:26) Offline #9 2013-07-19 13:33:08
Re: Dureri de gleznePicioarele nu te dor daca ai tensiunea mica/mare. Eu cred ca este de la statul mult timp in picioare si mai ales pe tocuri. Arata frumos piciorul in pantofi cu toc, dar nu este si foarte sanatos. De aceea, eu te sfatuiesc sa mai porti si pantofi josi, balerini sau ceva, ca sa nu iti afecteze piciorul... Ai putea sa iti faci masaj la picioare si sa speli picioarele cu apa calduta si apoi putin mai rece, asta ajuta la circulatie. In rest, vezi ce rezolvi cu programarea la medic pup Offline #10 2013-07-19 13:42:12
Re: Dureri de glezneOk. Mersi mult, o sa revin luni seara cu ce-am facut la doctor, pupici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|