homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bhcg la 6 saptamani 68439.3 mUI/mL, ce sa mai cred ???

#1 2013-07-21 20:58:51

ffflorina
New member
Inregistrat: 2013-07-10

bhcg la 6 saptamani 68439.3 mUI/mL, ce sa mai cred ???

buna, din nou
am fost la doctor si mi-a recomandat sa fac analiza bhcg, fiind suspecta de sarcina oprita din evolutie la 3-4 saptamani, acum ar fi trebuit sa am 6 saptamani, nu s-a inregistrat activitate cardiaca iar primul bhcg facut ieri a fost 68439.3 mUI/mL ceea ce corespunde unei sarcini de 6 saptamani. E posibil ca bhcg-ul sa corespunda unei sarcini de 6 saptamani ? (maine o sa mai fac unul)

#2 2013-07-22 20:35:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: bhcg la 6 saptamani 68439.3 mUI/mL, ce sa mai cred ???

la 3-4 saptamin de la ultima menstruatie abia de se pozitiveaza testul de sarcina...deci nu stiu cum ai putea suspecta sarcina oprita in evolutie cind abia iti pui problema daca exista sau nu.
Me rog, daca betaHCG e corespunzator virstei gestationale, foarte probabil sarcina e ok, cel putin pina una alta....probleme suspectezi daca e prea mic sau dimpotriva prea mare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.