homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cos in zona vaginala sau ceva mai serios?

#1 2013-07-25 20:14:32

szanit
New member
Inregistrat: 2012-08-20

Cos in zona vaginala sau ceva mai serios?

Buna,

De ceva vreme ma confrunt sporadic cu o problema. Pe labiile interioare (la exterior si interior, deopotriva) imi apara din cand in cand (niciodata in perioada menstruatiei) cate un cos. Initial arata ca un cos sub piele, dupa o zi doua face un cap alb (care doare la atingere), din care iese un lichid alb-galbui (ca la cosurile obisnuite), apoi putin sange.

Pentru ca nu apare la un interval exact, nu am reusit niciodata sa suprapun programarea la medicul ginecolog cu aparitia unui astfel de cos, pentru ca dispare in cateva zile.Insa i-am povestit medicului despre aceasta problema si spune ca ar fi iesit vre problema la examenul de secretie sau pap, amandoua fiind fara probleme.

Acum, eu nu stiu daca e o problema hormonala sau poate fi ceva periculos.

De asemenea, sunt o persoana cu tenul sensibil si usor acneic, iar genul asta de cosuri sub piele nu imi sunt deloc necunoscute, dar pentru alte zone ale corpului, nu acolo.

S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema? Ar trebui sa consult si alt medic?

#2 2013-07-25 22:19:10

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Cos in zona vaginala sau ceva mai serios?

in primul rand,un simptom inseamna ca organismul sufera,nu ar aparea acolo daca nu ai avea ceva,nu?

in al doilea rand,consulta un alt medic,incearca sa vb cu el sa poti veni in ziua cand iti apare acel "cos"

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.