|
Nu esti logat.
Astept rsp#1 2013-07-26 12:23:26
astept rspbunaaaa am si eu o problema iau diane 35 de 3 luni si nu le mai gasesc am avut contact neprotejat fiind peultima zi de mentruatie si astazi trebuia sa incep alta folie si nu le mai gasesc e posibil sa raman insarcinata daca nu le iau luna asta negasind sa incep alta folie??? Offline #2 2013-07-26 12:33:04
Re: astept rspnu se mai gaseste diane in farmacii? Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2013-07-26 12:57:24
Re: astept rspAvand in vedere ca ai avut contact in penultima zi de menstra sansele sunt f f f f slabe sa ramai insarcinata, minime. Doar sa va protejati de acum pana incepi sa iei alta folie. Bine ai venit minune mica, te iubim mult! Offline #4 2013-07-26 13:16:28
Re: astept rspsi ce anticonceptionale sa iau ca azi trebuie sa incep altele si nu le mai gasesc nici unde.care seamana cu diane 35? eu inainte am luat marvelon28 da imi apareau cosuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|