homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Disfunctie erectila

#1 2013-07-26 17:05:43

yoyo_yoyo
Membru
Inregistrat: 2013-07-26

disfunctie erectila

Buna ziua, sunt intr-o relatie de 3 ani  jumatate. De aproximativ 6-7 luni prietenul meu (25 de ani) are o problema. Nu mai are erectie asa cum avea odata. A fost la urolog si i-a dat sa ia o luna Enlarge. Pe durata tratamentul si dupa cam 1 luna de zile, a  fost ok.
Dupa care, problema a reaparut. A facut o alta vizita la urolog care i-a spus sa continue cu Enlarge pana cand erectia revine de la sine. Problema este ca de cand a inceput iar tratamentul nu mai are acelasi efect. Erectia este de scurta durata, si termina repede. Astept parerea dvs. Va multumesc!

#2 2013-07-30 17:36:31

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: disfunctie erectila

Eu una personal sunt de parere ca la 25 ani, daca nu am identificat vreo boala cronica ce s-ar putea relationa cu disfunctia erectila, problematica e mai degraba una psihica....asa ca eu una as merge la un psiholog specializat in probleme de sexualitate impreuna cu partenerul, stiut fiind ca disfunctia erectila ca dealtfel toate problemele de dinamica si sensibilitate sexuala sunt probleme de cuplu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2013-07-31 00:50:45

yoyo_yoyo
Membru
Inregistrat: 2013-07-26

Re: disfunctie erectila

Eu am zis ca poate este foarte stresat, salariul nu ii ajunge pentru ca are un credit la banca, trebuie sa terminam casa pentru a ne muta.. Comunicare exista intre noi, ne iubim. Ne intelegem foarte bine.. dar a aparut aceasta mica problema pe care eu cred ca o vom rezolva. Asa sper.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.