homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Indemnizatie de maternitate -conditii.

#1 2013-07-28 23:52:28

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

indemnizatie de maternitate -conditii.

am si eu o intrebare pentru cine este foarte bine informat.
am nevoie mare sa stiu in ce conditii se primeste indemnizatia pentru bebe in concediul de maternitate. minim un an vechime obligatoriu la firma la care lucrez acum?
obligatoriu 1 an vechime inainte sa raman insarcinata sau se pune si perioada de sarcina pana la momentul in care nu mai poti lucra?
daca eu lucrez de 8 luni in prezent la aceasi firma dar inainte am lucrat cam tot atata la alta firma nu se tine cont?
pentru cazul in care nu imi ajunge vechimea la un an, am posibilitatea sa ma treaca cineva din familie sau nu neaparat ca si coasigurat, sa imi plateasca contributiile si sa am dreptul la indemnizatie?

as aprecia mult un raspuns, multumesc anticipat. O seara frumoasa!

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#2 2013-07-29 12:16:10

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: indemnizatie de maternitate -conditii.

mayra foloseste functia de cautare inainte de a deschide un topic. S-a mai discutat pe aceasta tema

aici e doar unul dintre ele
http://forum.anticonceptionale.ro/t1765 … alcul.html

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.