|
Nu esti logat.
"umflatura" ciudata#1 2013-07-30 00:28:07
"umflatura" ciudatadin pacate, desi sunt studenta la medicina si am facut si ginecologie, nu pot sa descriu foarte bine ceea ce ma deranjeaza dupa contactul sexual care are loc dupa cate o perioada scurta de abstinenta. la baza vaginului, la coliziunea labiilor mari, n-as spune chiar pe perineu, apare o umflatura dureroasa, eritematoasa, imi provoaca mancarimi si usturimi cand urinez si e destul de inconfortabila. dispare dupa cateva zile mereu. nu este herpes, ar dura mai mult, de altfel nu am avut niciodata herpes. am o problema cu candidoza vaginala de multi ani, am luat multe anitibiotice cu spectru larg cand eram copil, si sunt foarte predispusa. Ultima oara a fost editat de Banana Split (2013-07-30 00:28:59) Offline #2 2013-07-30 17:32:04
Re: "umflatura" ciudataEu una sincer nu cred ca e nmic grav. Mai mult, avind in vedere ca umflatura in discutie nu apare constant, adica la fiecare contact sexual, p[ersonal ma gindesc sa nu cumva sa fie in legatura cu eficienta excitatiei si cu durata actulu sexual in sine.....pe scurt, cred ca e vorba despre o iritatie locala, nu datorata faptului ca partenerul se rade ci mai degraba frecarii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2013-07-30 18:45:05
Re: "umflatura" ciudataasa m-am gandit si eu, apare de fiecare data cand avem o perioada de cateva saptamani cand nu ne vedem. multumesc mult, m-am linistit! Offline #4 2013-08-01 10:44:45
Re: "umflatura" ciudataas mai avea o intrebare, ce as putea folosi ca sa-mi treaca mai repede? in casa am o crema pentru hemoroizi, eu zic ca rau n-ar avea ce sa-mi faca din moment ce are lidocaina si efect antiinflamator. e ok? daca nu, ce altceva imi recomandati? Offline Publicitateloading...
#6 2013-08-01 13:57:56
Re: "umflatura" ciudatachiar am sa incerc, merci frumos daenarys ! Offline #8 2013-08-04 20:43:58
Re: "umflatura" ciudatanu am mai folosit nimic pana la urma, nu a disparut iritatia aceea dar nu mai ustura asa tare, probabil s-a inchis rana, mai greu nefiind un mediu uscat. Offline #9 2013-09-09 16:44:20
Re: "umflatura" ciudatabuna. am si eu o problema daca ma puteti ajuta. am simtit azi o mica umflatura tare in zona genitala (mai exact perineu), dar nu ma doare nu nimic. stiti ce ar putea fi?...sunt ingrijorata sa nu fie cv grav. Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #10 2013-09-09 17:08:12
Re: "umflatura" ciudataunde anume mai exact, cum ai facut s-o simti ? Offline #11 2013-09-09 17:22:34
Re: "umflatura" ciudataexact pe perineu intre iesirea din vagin si anus...am pus mana cand ma spalam si am simtit, e mica si tare si nu ma doare Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #12 2013-09-11 12:48:42
Re: "umflatura" ciudatama poate ajuta s me mine cineva va rog:(( Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #13 2013-09-11 12:50:43
Re: "umflatura" ciudatapai nu stiu ce sa-ti spun, daca ar fi chiar in dreptul anusului ar fi un hemoroid, in zona aceea nu mi-e clar... daca ar fi de la un fir de par sau de la o glanda bartholin te-ar durea Offline #14 2013-09-11 12:57:46
Re: "umflatura" ciudatanu e in in zona anusului e mai sus...si nu ma doare nici dak dau cu unghia....stiu k acum cativa ani a patit cnv cam la fel doar k in alta jona cica avea hpv din acest motiv sunt speriata...am sa ma duc la un control... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #15 2013-09-11 12:59:46
Re: "umflatura" ciudatapai daca e un neg se simte .. ca un neg (mic si in forma de conopida, cum sa zic), eu prin umflatura inteleg ceva rotund in relief Offline #16 2013-09-11 13:01:34
Re: "umflatura" ciudatapoi asa e o imflatura mica rotunda iesita in relief...deci nu e vorba de hpv? Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2013-09-11 13:02:15) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #17 2013-09-30 01:04:53
Re: "umflatura" ciudataPe mine umflatura nedureroasa ma duce cu gandul la șancru. "Aceasta este de obicei (?n 40% din cazuri) o ulcerație unică, fermă, nedureroasă, fără m?ncărimi, cu o suprafață curată și contur regulat, cu diametrul de ?ntre 0,3 și 3,0 cm" (sursa: wiki). Sancrul apare in sifilisul primar. Mami fericita de bebe Victor, 22 mar 2014 Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune! Cum a aparut minunea din burtica Offline #18 2015-02-02 16:43:50
Re: "umflatura" ciudatabuna fetelor, me again. m-am confruntat in continuare cu problema acelei rani la intervale de timp oarecare, de obicei provocate daca contactul sexual se relua dupa o pauza (gen dupa menstruatie, sau usor mai lunga). problema e ca de prin noiembrie mi s-a format exact in acea zona, pe perineu, ceea ce eu credeam a fi o cicatrice, insa nu mi-a mai trecut si la o inspectie mai minutioasa am observat ca seamana f bine cu un neg. provoaca uneori mancarimi dar este nedureros, doare doar ca in cazul ranilor, dupa contacte reluate dupa ceva vreme. nu am fost la control insa fiind un neg unic tind sa cred ca nu e HPV...cel putin sper Offline #19 2015-02-07 12:50:37
Re: "umflatura" ciudatadupa mult research am inteles ca ar putea fi si un acrocordon, ceea ce e mult mai plauzibil deoarece nu e pe mucoasa si e una din zonele predispuse. un tratament naturist ar fi tot uleiul de ricin asa ca il incerc in continuare seara inainte de culcare local Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|