homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"umflatura" ciudata

#1 2013-07-30 00:28:07

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

"umflatura" ciudata

din pacate, desi sunt studenta la medicina si am facut si ginecologie, nu pot sa descriu foarte bine ceea ce ma deranjeaza dupa contactul sexual care are loc dupa cate o perioada scurta de abstinenta. la baza vaginului, la coliziunea labiilor mari, n-as spune chiar pe perineu, apare o umflatura dureroasa, eritematoasa, imi provoaca mancarimi si usturimi cand urinez si e destul de inconfortabila. dispare dupa cateva zile mereu. nu este herpes, ar dura mai mult, de altfel nu am avut niciodata herpes. am o problema cu candidoza vaginala de multi ani, am luat multe anitibiotice cu spectru larg cand eram copil, si sunt foarte predispusa.

am fost la ginecolog cand aveam ambele probleme: candida+ umflatura aceasta. nici nu a bagat-o de seama, i-am explicat ca apare dupa contact sexual si nu i-a dat importanta. mi-a facut cultura pt chlamydia si candida albicans si doar candida a iesit pozitiv, am luat niste ovule si antifungice care nu prea m-au ajutat (asta acum un an)

eu cred ca este provocata de faptul ca uneori iubitul meu se mai rade in sfera genitala si posibil sa ma irite, dar trebuie sa fie ceva care sa ma ajute cat de cat sad mie mi-e sa nu fie altceva mai grav, desi, asa o inflamatie unica exact in aceeasi zona nu prea vad ce ar putea fi... mentionez ca momentan nu ma supara candidoza

daca dna dr Cristescu ar putea sa imi dea un sfat, si voi fetelor, ar fi minunat.

Ultima oara a fost editat de Banana Split (2013-07-30 00:28:59)

#2 2013-07-30 17:32:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: "umflatura" ciudata

Eu una sincer nu cred ca e nmic grav. Mai mult, avind in vedere ca umflatura in discutie nu apare constant, adica la fiecare contact sexual, p[ersonal ma gindesc sa nu cumva sa fie in legatura cu eficienta excitatiei si cu durata actulu sexual in sine.....pe scurt, cred ca e vorba despre o iritatie locala, nu datorata faptului ca partenerul se rade  ci mai degraba frecarii

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2013-07-30 18:45:05

Banana Split
Sr. member

asa m-am gandit si eu, apare de fiecare data cand avem o perioada de cateva saptamani cand nu ne vedem. multumesc mult, m-am linistit! big_smile

#4 2013-08-01 10:44:45

Banana Split
Sr. member

as mai avea o intrebare, ce as putea folosi ca sa-mi treaca mai repede? in casa am o crema pentru hemoroizi, eu zic ca rau n-ar avea ce sa-mi faca din moment ce are lidocaina si efect antiinflamator. e ok? daca nu, ce altceva imi recomandati?

#5 2013-08-01 12:50:59

daenarys
Vizitator

crema de galbenele

Publicitate

loading...

#6 2013-08-01 13:57:56

Banana Split
Sr. member

chiar am sa incerc, merci frumos daenarys ! smile

#7 2013-08-01 14:38:54

daenarys
Vizitator

sa ne spui daca te ajuta smile

#8 2013-08-04 20:43:58

Banana Split
Sr. member

nu am mai folosit nimic pana la urma, nu a disparut iritatia aceea dar nu mai ustura asa tare, probabil s-a inchis rana, mai greu nefiind un mediu uscat.

#9 2013-09-09 16:44:20

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

buna. am si eu o problema daca ma puteti ajuta. am simtit azi o mica umflatura  tare in zona genitala (mai exact perineu), dar nu ma doare nu nimic. stiti ce ar putea fi?...sunt ingrijorata sa nu fie cv grav.
Va multumesc!

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#10 2013-09-09 17:08:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

unde anume mai exact, cum ai facut s-o simti ?

#11 2013-09-09 17:22:34

d3vildelia
Hero member

exact pe perineu intre iesirea din vagin si anus...am pus mana cand ma spalam si am simtit, e mica si tare si nu ma doare

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#12 2013-09-11 12:48:42

d3vildelia
Hero member

ma poate ajuta s me mine cineva va rog:((

#13 2013-09-11 12:50:43

heimdall
Diamond member

pai nu stiu ce sa-ti spun, daca ar fi chiar in dreptul anusului ar fi un hemoroid, in zona aceea nu mi-e clar... daca ar fi de la un fir de par sau de la o glanda bartholin te-ar durea
mergi la medic daca nu dispare

#14 2013-09-11 12:57:46

d3vildelia
Hero member

nu e in in zona anusului e mai sus...si nu ma doare nici dak dau cu unghia....stiu k acum cativa ani a patit cnv cam la fel doar k in alta jona cica avea hpv din acest motiv sunt speriata...am sa ma duc la un control...

#15 2013-09-11 12:59:46

heimdall
Diamond member

pai daca e un neg se simte .. ca un neg (mic si in forma de conopida, cum sa zic), eu prin umflatura inteleg ceva rotund in relief

#16 2013-09-11 13:01:34

d3vildelia
Hero member

poi asa e o imflatura mica rotunda iesita in relief...deci nu e vorba de hpv?

Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2013-09-11 13:02:15)

#17 2013-09-30 01:04:53

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Pe mine umflatura nedureroasa ma duce cu gandul la  șancru.  "Aceasta este de obicei (?n 40% din cazuri) o ulcerație unică, fermă, nedureroasă, fără m?ncărimi, cu o suprafață curată și contur regulat, cu diametrul de ?ntre 0,3 și 3,0 cm" (sursa: wiki). Sancrul apare in sifilisul primar.

Nu vreau sa te sperii, dar am zis ca nu strica sa zic. Probabil ti-a si trecut intre timp.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#18 2015-02-02 16:43:50

Banana Split
Sr. member

buna fetelor, me again. m-am confruntat in continuare cu problema acelei rani la intervale de timp oarecare, de obicei provocate daca contactul sexual se relua dupa o pauza (gen dupa menstruatie, sau usor mai lunga). problema e ca de prin noiembrie mi s-a format exact in acea zona, pe perineu,  ceea ce eu credeam a fi o cicatrice, insa nu mi-a mai trecut si la o inspectie mai minutioasa am observat ca seamana f bine cu un neg. provoaca uneori mancarimi dar este nedureros, doare doar ca in cazul ranilor, dupa contacte reluate dupa ceva vreme. nu am fost la control insa fiind un neg unic tind sa cred ca nu e HPV...cel putin sper
ce-i drept am aflat ca o colega de apartament a intrat in camera mea pe timpul vacantei de vara... ne-a furat si mie, si celorlalte colege de apartament haine si ulteorior am aflat ca facuse si videochat la mine in camera neutral noi habar nu aveam ce activitati desfasoara ea..parea o fata normala. acum ma gandesc in toate felurile, sa nu-mi fi purtat lenjeria si apoi sa o fi pus la loc in sertare.. cine mai stie.. sunt facuta gand

#19 2015-02-07 12:50:37

Banana Split
Sr. member

dupa mult research am inteles ca ar putea fi si un acrocordon, ceea ce e mult mai plauzibil deoarece nu e pe mucoasa si e una din zonele predispuse. un tratament naturist ar fi tot uleiul de ricin asa ca il incerc in continuare seara inainte de culcare local

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.