homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale + genta injectabil = intarzierea menstruatiei ?!

#1 2013-08-07 13:10:05

cristinabrown
New member
Inregistrat: 2013-08-07

anticonceptionale + genta injectabil = intarzierea menstruatiei ?!

Bunaa..  rodnar , am si eu o mica problema, si am nevoie de niste raspunsuri. Asa ca am apelat la voi !
dupa cum scrie si in subiectul mesajului meu "anticonceptionale + genta injectabil = intarzierea menstruatiei ?!" , traiesc o mica sau mare dilema daca ii pot spune asa. De un an si jumatate cu o pauza in timpul asta de 3 luni, folosesc ac Karissa, n-am avut nicio treaba cu ele. Bun, pe langa asta ma supara o candidoza de care nu reusesc sa scap sub nicio forma. Mi-am facut analize de secretie pentru a vedea la ce este sensibila nenorocita asta de candida, siiiii surpriza !!  applause am descoperit ca, de pe undeva m-am ales si cu un stafilococ auriu ! misto, asa e? bun, pentru a trata acest stafilococ a trebuit sa fac antibiotic (am preferat injectabil pentru ca am fost o persoana bolnavicioasa la viata mea si nu mai raspund la pastilele pe cale orala), 40 de fiole in 10 zile de 2 ori pe zi, adica doza dubla (2fiole) si dimineata, si seara, dar fara ore fixe. Grozav pana aici. Pentru candidoza mi s-a prescris nistadina, asa.. pe durata injectiilor. Mi s-a mai spus la cabinetul medicului de familie, ca pana sa reiau analizele,sa las minim 2 saptamani sa treaca,pentru a-si face efectul,zis si facut! Doar caa.. in timpul acesta trebuia sa vina menstruatia.. a trecut saptamana de pauza,si nu s-a intamplat minunea. Azi e a 3a zi din noul blister ce-ar fi trebuit sa il incep, dar n-am facut-o ! Am uitat sa mentionez, pe durata injectiilor si inaintea acestora n-am mai intretinut relatii sexuale cu partenerul meu, candidoza l-a afectat si pe el, si am tinut tratament in acelasi timp smile. N-au mai existat contacte neprotejate, decat cu prezervativ si alea foarte putine la numar. Am facut totusi un test de sarcina care a iesit negativ. P.S. menstruatia anterioara a venit in cantitate si durata f mica comparativ cu normalul din restul lunilor, adica, de la o menstra de 2 zile jumatate/3, luna trecuta a fost o zi si putin ..ceea ce mi s-a parut suspect. Pe prospectul de la genta nu se specifica nimic legat de astfel de situatii  grater please help ! nici nu ma simt prea grozav ! balonari, senzatie de "stomac greu", si ceva dureri de ovare,dar nu seamana cu nicio senzatie din capitolul "menstruatie". O parere,doua,trei,zece, nu mi-ar strica  sad  sad . Multumesc ! o zi frumoasa !!

#2 2013-08-07 13:14:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: anticonceptionale + genta injectabil = intarzierea menstruatiei ?!

ori nu-ti mai sunt potrivite ac-urile, ori e de la antibiotic; destule femei se confrunta cu intarzieri ale menstruatiei cand iau antibiotice, chiar si daca nu iau pastile; legatura dintre astea doua nu o stiu.

daca nici luna viitoare nu-ti vine, du-te la planning si discuta cu medicul de acolo despre alte concentratii hormonale care sa rezolve problema cu menstruatia.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2013-08-07 13:29:26

cristinabrown
New member
Inregistrat: 2013-08-07

Re: anticonceptionale + genta injectabil = intarzierea menstruatiei ?!

Multumesc !!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.