|
Nu esti logat.
A facut cineva testul imupro?#1 2013-08-09 14:16:57
a facut cineva testul imupro?buna, ma confrunt cu probleme digestive de ceva timp. asta insemnand diaree, dureri abdominale, arsuri intestinale, tranzit accentuat...nu pot manca o gramada de chestii...homepatul mi-a spus ca am cu siguranta intolerante alimentare...o multime. Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #2 2013-08-09 14:26:59
Re: a facut cineva testul imupro?eu nu inteleg ceva... daca te duci la un homeopat el ce face, te trimite pe forumuri ? nu-ti da tratament pentru toate problemele astea pe care le ai ? daca tratamentul dat de el nu functioneaza, tot la el ar trebui sa te intorci ca sa-ti dea altceva, fiindca iti cunoaste istoricul (presupunand ca tu consideri homeopatia o varianta valida pentru tine - ca sa nu-mi sara iar lumea in cap ca vorbesc despre Mama Omida) Ultima oara a fost editat de heimdall (2013-08-09 14:37:46) Offline #3 2013-08-09 16:31:10
Re: a facut cineva testul imupro?homeopatul meu stie, mi-a dat un remediu care a fost ok...pe moment, dat am probleme multiple, nu bine tratez ceva ca apare alta problema...deci, ca sa intelegi, am hashimoto, am fibrom uterin cu ciclu graznic de dureors, fac colite frecvent, fac vaginite frecvent...deci nu apuc sa rezol ceva ca pusca iar atlceva, asa ca mai apelez si la alopate Ultima oara a fost editat de nataroman (2013-08-09 16:32:51) Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #4 2013-08-09 16:40:28
Re: a facut cineva testul imupro?doamne fereste, nu asta am vrut sa spun, imi pare rau ca s-a inteles gresit, ci ca homeopatia te poate ajuta mai mult decat alte metode si decat forumurile; si ca daca e remediul bun nu te ajuta doar pe moment, ci pentru totdeauna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|