|
Nu esti logat.
Ovare micropolichistice#1 2013-08-12 12:04:04
Ovare micropolichisticeBuna, in urma cu o saptamana am fost si mi-am facut o ecografie la sani pentru ca aveam ceva dureri la sanul stang de cateva luni si a descoperit doctorita ca am 2 chisturi de 0,7cm si nu mi-a prescris nimic mi-a spus sa imi fac un consult ginecologic,lucru care l-am si facut.Dr. ginecolog a descoperit ca ambele ovare au aspect de ovare micropolichistice si mi-a recomandat o cura cu anticonceptionale MILLIGEST.Nu stiu ce sa fac daca e ok sa le iau avand in vedere ca am luat in urma cu un an alte anticonceptionale si nu m-am simtit foarte ok imi dadeau depresii si chiar am facut o depresie dar nu stiu exact daca de la ele sau si din cauza problemelor pe care le avea atunci.Precizez ca singurele simptome is acneea destul de usoara zic eu, nervozitatea iar ciclul vine la interval de 31-32 de zile si este mai scazut cantitativ si ma tine doar 3 zile.Imi este teama ca anticonceptionalele sa nu afecteze si chisturile pe care le am la san.Nu stiu daca am fost la niste doctori buni dar simt ca nu au dat foarte multa importanta problemelor ori din cauza ca nu is buni doctori ori pentru ca nu este nimic ingrijorator.Am nevoie de niste pareri,experiente. Offline #2 2013-08-12 14:33:35
Re: Ovare micropolichisticeNimeni nici un raspuns?Nu are nimeni nici o parere sau experienta? Offline #3 2013-08-14 12:04:07
Re: Ovare micropolichisticechisturile nu sunt o problema majora si poti sta cu ele si fara sa incerci sa tratezi. oricum nu exista tratament care sa le faca sa dispara si sa nu apara altele dupa ce il intrerupi. eu nu te-as sfatui sa iei anticonceptionalele pt atata lucru, mai ales ca ciclul e regulat si nu ai pb mari din cauza lor. Offline #4 2013-08-21 19:18:01
Re: Ovare micropolichistice
Ideea ca repet ca o placa de patefon stricata mereu si mereu acelasi lucru ma baga pe mine in depresie....realizez insa ca e greu de rasfoit forumul asa ca iau un intaritor pentru nervi si repet a mia oara: Ovarele micropolichistice NU inseamna boala! E doar o descrie anatomica a ceea ce vede omul ala la ecograf. Deci nu necesita absolut nici un fel de tratament, nici cu anticonceptionale nici cu altceva. Punct Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2013-08-22 13:47:28
Re: Ovare micropolichisticeBine am inteles dar atunci ce ar trebui sa fac din moment ce dintr-o data mi-au aparut cosuri de care nu pot scapa nici cum, adica nu se vindeca bine ca imediat reapar si mi-au aparut fire de par negre pe gat daca nu e nimic grav atunci totusi de unde aceste simptome?Ar trebui sa stau asa fara sa fac nimic?Inainte cu un an nu aveam nimic nici cosuri,nici par nimic...Prima data au aparut cosurile,apoi durerea la san, si acum parul.Deci se agraveaza.De ce? Offline Publicitateloading...
#6 2013-08-22 17:20:11
Re: Ovare micropolichisticepai abia acum zici asta. initial spuneai:
ce povestesti acum, sunt semne de dereglare hormonala (posibil testosteron in exces), ce poate fi corelata cu chisturile de pe ovare... pana intr-acolo incat sa trimita la sindromul ovarelor polichistice. discuta cu un endocrinolog (daca nu ai incredere in homeopat); iti va da sa faci dozarile hormonale si se va vedea ce in neregula. daca se confirma sop, "tratamentul" alopat sunt anticonceptionalele. cat timp le iei, vei avea rezultate. Offline #7 2013-08-22 21:06:06
Re: Ovare micropolichisticeSi nu o sa scap niciodata de aceasta boala nui asa?Adica ce o sa fac o sa iau anticonceptionale pana fac copii si apoi ce? Offline #8 2013-08-23 00:50:43
Re: Ovare micropolichisticeNu am zis nimic de firele de par pentru ca doar le le-am observat dupa scurt timp si acneea nu e una severa doar ca e foarte persistenta.Nu exista nimic care sa echilibreze organismul meu?Adica chiar nu se poate trata niciodata dezechilibrul si chisturile? Offline #9 2013-08-23 07:15:31
Re: Ovare micropolichisticeiris,mergi al endocrinolog si cere o analiza de testosterom #10 2013-08-23 17:18:57
Re: Ovare micropolichisticeiris, organismul se poate regla de la sine daca elimini factorul care a produs dezechilibrul - stres / o alimentatie nesanatoasa / sedentarism / etc. de multe ori nu poti fi constienta de acel factor ori combinatie de factori. de aceea iti recomand sa discuti cu un medic homeopat. intereseaza-te de unul bun, sa nu ajungi la unul de duzina, ca degeaba te mai duci. Offline #11 2013-08-26 16:17:00
daca cosurile alea nu sunt din cele inchistate, tipic terstosteronice, nu au leghatura cu chisturile prezente sau nu pe ovare.....eventual vorbeste cu un dermatolog. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2013-09-06 18:51:17
Re: Ovare micropolichisticeMultumesc pt raspunsuri.Am 21 de ani,sunt studenta si da pot spune ca ma stresez ft usor si mai ales in sesiune stresul e maxim.In ceea ce priveste alimentatia, mereu am fost slaba poate chiar prea slaba si am mancat orice fara sa ma abtin si dulciuri si prostii si nu m-am ingrasat niciodata.Da poate fi de vina alimentatia si stresul.Nu prea stiu ce sa zic si ce sa fac oricum sunt derutata de opiniile diferite si chiar si de opiniile diferite ale doctorilor ceea ce ma pune pe ganduri.Oricum daca nu au nici o legatura microchisturile astea cu simptomele, de ce atat de multi doctori pun diagnosticul acesta de ovare micropolichistice daca nu e o boala?De ce ne mai dau anticonceptionalele ca "tratament"? Offline #13 2013-09-06 18:55:34
Re: Ovare micropolichisticept. ca unele paciente se streseaza foarte tare din cauza ciclurilor neregulate, sunt mult mai linistite daca sangereaza o data pe luna. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2013-09-07 20:21:12
n principiu de asta, cum a zis si Yoyo...ca sa fii linistita ca ai un diagnostic si un tratament si sa nici nu exista riscul sa ramii insarcinata si sa faci avort... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|