Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 30-52
- kristinika
- Sr. member
- De la: padova-italia
- Inregistrat: 2013-06-03
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 30
DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!! IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Buna dimineata burtici V-am povestit ca am de cateva zile niste gaze in burta .. am ajuns la concluzia ca e bebelina care face gimnastica ptr ca balonarea o simt altfel (am experimentat aseara din plin) In plus la anumite miscari simt lovituri in vezica ca imi vine sa ma duc la baie ... faza e ca le simt miscarile astea doar cand stau pe scaun, daca sunt relaxata in pat pauza
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Oau, Emi! Ce fain e E putin deranjant asa ca nu ne dam seama la inceput daca sunt gaze sau bebe, mai incolo o sa fie din ce in ce mai puternice si nu o sa le mai putem confunda
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Happy, aproape 7 lunite avem, fara cateva zile. Stiu ca e devreme, dar ea e ff energica, se rostogoleste de pe la 4 luni si ceva, nu sta locului o clipa, si de aceea a inceput si sa mearga de-a busilea. La inceput se arunca inainte pe burta ca nu stia miscarea...dar a invatat singurica ce are de facut. Acum nu te gandi ca merge in viteza, merge asa usurel, mai da si in spate, dar merge...
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Burtici
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Cris, multe lunite inainte! e harnicuta fetita ta, bravo!
- nati17
- New member
- Inregistrat: 2013-04-01
Buna mamici si bebei,intram mai rar dar ne bucuram, ca toata lumea e oki
Alinutza, doamne ajuta asa ai parte de nastere usoara. In rest tuturor burticiilor,numai bine ,bebei sanatosi si la termen.
Si noi crestem de zor am intrat in 28 de saptamani si incet ,incet ne organizam. Dragelor sunt in cautare de patut si ma tot uit pe diferite oferte,voi de unde ati cumparat,aveti ceva adrese??????
- Jasmina
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2008-05-14
Bună, fete dragi!
Ioana, bine că m-ai ?nțeles
Get, da, mă bucur că pot naște normal din punctul ăsta de vedere, vedem ce mai zice și dr. gineco. Așa e, mai am puțin, parcă mă aștept din clipă ?n clipă să mă ia cu durerile nașterii
Cris, ce fetiță energică ai tu
Em, simți numai c?nd stai pe scaun aplecată ușor ?n față? și eu mai simțeam așa pe la ?nceput c?nd stăteam la masă, undeva pe linia chilotului. E posibil să nu-i placă, mă g?ndesc că dacă stai așa, ?i restr?ngi puțin spațiul de joacă
Ali , tu c?nd faci 39 s? duminică?
Eu dorm tot mai rău, de ceva timp am ?nceput să sforăi și chestia e că atunci c?nd ațipesc mă aud sunt de r?sul curcilor fac cumva din g?t
La 15:45 am programare la dr. De azi merg la soțul doamnei dr. la care am mers, el se ocupă de nașteri. ?l știm din vedere, dar sunt curioasă cum rezonăm Am emoții...
Și vouă vi se ?ntărește burtica și noaptea? dar cu forme? ?n sensul că nu e ca un balon, rotundă, ci parcă a fugit bebe ?ntr-o parte?
Vă pup pe toate
Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră!
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Jasmina, si eu am inceput sa sforai in sarcina si am ramas cu sforaitul si dupa. Eu nu sforaiam inainte...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Buna fetelor!!
Angel buna!!Ce mai faceti voi?Mandrutele tale frumoase??Nu , poza asta am gasit-o pe google,dar numarul e de la 2 in sus si e intre 3 si 6 kg,sper sa fie bune macar numarul 2.Oare sunt multe / putine pentru inceput 10 pachete?Adica 441 de pampersi intre 3 si 6 kg?Deci sa cumpar tot ce au marca Huggies?
Cris incep sa le caut,si sa le las in boxa jos,ca de ma las pe ultima suta,poate nu pot,si sotul e mai in cap ca mine. Valeuuuu ce scumpi sunt bebei asa de-a busilea!!!
Getut da,joi ma duc,am facut un calcul vine cam 0,10 centi la pampers,si mi se pare convenabil.Tu ce faci,cum te simti?
Happy buna!!Pupici la fete frumoase!!
Kristinika ce faci?
Emy felicitari pentru gazele-miscatoare !!
Katey buna!!Pupici la fete frumoase!!
Alinus buna!!Cu ce te duci la control?Eu daca as fi,as lua gentuta cu mine,poate poate vine bebelinul asa nu mai faci 2 drumuri.Dar stai putin la urma urmei de trebuie sa ramai,ti-o pot aduce ai tai.
Elenus buna!!Sunt de acord cu tine,e fff util doppler-ul,si eu m-am calmat de multe ori,tinand cont ca buburuza mea nu misca mult.
Nati buna!!De ce nu scrii cand ai DPN -ul ?Asa te trec fetele la listuta?Si ce sex e bebe tau!!Cam rarut pe la noi!!Bine ca sunteti bine!!
Jasmina buna!! Si eu ma aud,cand imi canta gatul!! Fac si eu e fac,ca se sperie si al meu!! Succes la doctor si la vizita!!Aoleu nu-mi zi cu burta,parca e turnul Eifel!!O jumate e groapa,si celalta e bloc cu 10 etaje!!
- Getaway
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2013-02-25
Alinus drag, nu-mi vine sa cred ca acusi vine baiatul tau, acusica. Elenus, dupa graficul ala al tau parca pe la 16 sapt era cu o palma sub buric daac tin eu bine minte, pe site-uri zic 8 cm sub buric. Ei, pe acolo prin zona oricum. Jas, succes la doctor.
Bine ai venit pe lume, iubita Maria Elena 19 februarie 2014 Doamne ajuta
- Jasmina
- Full member
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna, fetele!
jas noi suntem bine, ma simt ft ok - chiar spuneam zilele trecute ca nu mi se pare deloc greu trim al 3-lea, mult mai dificil a fost primul, cu stare de rau 24/24. noaptea e mai ciudatel - cand ma ridic in fund ca sa ma dau jost din pat, imi trosneste un os undeva intre picioare . apoi, cand fac primii pasi, am senzatia ca merg pe proteze din lemn . peste zi, se intampla sa mai am dureri de burta, insa suportabile. sper sa stea bebe cuminte pana miercurea viitoare, cand avem consultatia si intocmim planul de nastere. am emotii in legatura cu consultatia asta. pe de o parte ca nu l-am mai vazut pe bebe de la 15s, pe de alta sa apuc sa o fac si pe de alta parte, sa fie bine pozitionat si sa-mi iasa bune analizele (iarasi, sper sa astepte bebe pana vin rezultatele ). abia astept ziua de 11, numar orele pana atunci . voi cand mai mergeti la control?
wow, elena, super devreme ai auzit inimioara! eu am incercat sa folosesc un astfel de aparat la 21s si nu m-am descurcat. ce bine ca poti sta linistita astfel! de multe ori ma intreb cum am reusit sa rezist pana la 24s fara sa am un indiciu zilnic ca bebe e bine. de cand incepi sa-l simti miscand, e cu totul altceva, se duc o multime de griji!
doamne, andy, ce medici! cum naiba sa-ti dea antibiotic si paracetamol pt picioare umflate? offf! bine ca ai descoperit o metoda sa fie mai bine... cand ziceai ca se intoarce doctorita ta si poti vorbi cu ea? eu in ultimele saptamani am avut cateva zile in care mi se umflau gleznele, se formau niste pernute cu lichid sub oscioare, devenea zona uniforma, oasele nu se mai recunosteau. asa patesti si tu, se umfla doar gleznele sau si restul piciorului? de regula treceau a doua zi, insa la sfarsitul sapt trecute m-a tinut 3 zile asa. am incercat sa stau si sa dorm cu picioarele mai sus decat restul corpului, degeaba. abia in weekend si-au revenit. de cand sunt acasa, n-am mai patit. cred ca erau din cauza faptului ca stateam mult pe scaun. ma bucur ca e bine bebelusa si tu esti pregatita. doamne ajuta, sa nasti usor!
cris, ce frumos povestesti! trebuie sa fie tare dragalasa fetita ta!
geta, 36. de ieri sunt in concediu .
kristinika, sa va fie de folos tratamentul! ma bucur ca te-a ajutat cris si ai aflat ce poate lua sotul pana in octombrie. cine stie, poate nu mai e nevoie de controlul la androlog!
alinutza, e posibil sa ramai internata vineri, a zis doctorul ceva? altfel, tu cum te gandesti sa procedezi cand incepe travaliul? are cine sa te duca la maternitate, cu masina? sau chemi ambulanta? cam cat faci cu masina de la tine pana in bv?
jasmina, ai dreptate cu miscarile bebelului. eu acum simt ce zici tu: daca stau pe scaun, usor aplecata in fata, misca foarte puternic, probabil din cauza ca nu-i ajunge spatiul . cand il simt asa, ma las repede pe spate. esti de coma cu sforaitul! eu nu stiu cum dorm, sotul nu mi-a zis nimic . multa bafta azi la doctor, sa va intelegeti bine! eu de pe la 20s am burta intarita peste noapte. initial ma ingrijora, acum e ceva obisnuit. cu forme, cum zici tu, patesc peste zi (noaptea nu realizez, daca dorm). se intareste doar o zona si parca da sa iasa ceva prin piele de acolo . eu presupun ca e bebe, se intinde.
iar am scris un roman
o zi frumoasa, va pup!
- Alinutza30
- Sr. member
- De la: Busteni
- Inregistrat: 2013-02-22
Elenus multumesc !
Nati ,doamne ajuta la toata lumea.Eu de patut m-am dus si am luat direct din magazin,de fel vreau sa vad ce iau.
Jasmina :8 ,da atunci intru in 39 s.
Ionus ,merg cu sotul unei prietene cu masina si in cazul in care ma opreste e distanta cam mare ca sa mi-l aduca(la 50km),nu ar ajunge prea repede.E rau tare fara sot,trebuie sa ma descurc singura.
Get asa e ,a trecut timpul de nici nu stiu.
Anca buna,dr. nu mi-a spus absolut nimic sa vin pregatita doar sa merg cu o trimitere la control si sa fiu la 8 dimineata acolo.Cand o sa inceapa travaliul o sa sun pe cineva cu masina sa ma duca facem in jur de 30-45 de minute,ambulanta va trebui sa o platesc mai ales ca e alt judet.
Fetele vroiam sa va intreb ,mi-a spus cineva acum ca nu ma lasa sa ies din spital fara certificatul de nastere.Asa e? Eu vroiam sa il fac atunci cand ma externez ca nu are cine altcineva.
Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
jas, exact, cand stau putin aplecata in fata (la computer de exemplu sau la masa) si se simt jos deasupra liniei chilotului
de cand incepi sa-l simti miscand, e cu totul altceva, se duc o multime de griji!
anca in cazul meu cred ca or sa dispara grijile cand incepe sa ma boxeze mai cu putere si nu mai am niciun dubiu ca e bb. Se zice ca fetitele lovesc mai putin si sunt mai delicate in miscari decat baieteii.
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Jasmina
- Full member
- Ioana84
- Insomniac member
- De la: In Europa
- Inregistrat: 2012-05-12
Jasminel daaaa,zici ca si-a luat gentuta,si pleaca la cumparaturi,imi las jumatate de burta goala,goluta.Vezi cum fac eu,fac acel zgomot ,il trezesc si pe el,si dupa incep sa tusesc,ii zic ca mi-a intrat ceva in gat si el rade pe infundatelea cand imi aude scuza.
Alinus deci e bine,daca esti cu masina,ia si gentuta cu tine,doar nu o duci in spinare.Asa e,cand esti singura,nu prea ai pe cine pune baza.Atunci da sunt ok pt a lua geanta.Mult succes.
Emy mai delicate fetitele??Inseamna ca a mea e o baietoaica,cand da,ramane semn!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|