homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hainele puratate de revelion...-3

#39 2007-12-30 21:30:16

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: Hainele puratate de revelion...

mi'am luat o salopeta de blugi, neagra...dar cu corset...sper ca stiti la ce ma refer, din aceea care se poarta cu camasa...si o sa am camasa alba, si cred ca blugii bagati in cizme....mai vdm smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#40 2007-12-30 23:03:13

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

niste bulgi gri ,botine negre si o bluza neagra sexoasa:D si accesorii mai am timp sa ma hotarasc:D

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#41 2007-12-30 23:07:46

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

dragutze tzinute.... ati uitat de chilotzeii rosii... ca sa aveti noroc in dragoste in anul ce vine tongue

#42 2007-12-30 23:42:17

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

n-am nici o idee cu ce ma imbrac maine,orice haine numai sa ma simt eu bine...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#43 2007-12-31 00:05:08

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

nici eu nu am nicio idee cesafac dar oricum il fac cu prietenul meu acasa, hainele vor fi in plus tongue
ma mai gandesc maine... ma hotarasc eu intr-un final

Publicitate

loading...

#44 2007-12-31 10:10:50

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

ivy a scris:

ps: girly, bestial avatarul lol

10q rotfl

#45 2010-12-29 11:16:35

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

fetelor, cum se sa ma imbrac de revelion? grater merg in club de fitze, o sa fiu acolo pe post de tablou, toata lumea il cunoaste pe al meu si e prima daca cand merg si eu pe acolo. plus ca mergem cu persoane insuportabile care vor analiza fiecare fir de ata de pe mine.
asa ca trebuie sa am o tinuta sexy, dar nu vulgara, speciala, nu de "toata ziua". ma gandeam la colanti luciosi cu un top cu paiete albastru inchis, dar parca colantii nu sunt asa eleganto-revelionesc. am o rochita neagra, scurta, e frumoasa, dar ffff decoltata si parca e putin vulgara, eu o portam cu pantaloni pana acum sa nu fiu dezgolita peste tot.
voi ce ziceti? cesafac

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#46 2010-12-29 11:18:36

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

cora..si sa nu uiti pantofii albi,neaparat rotfl  rotfl

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#47 2010-12-29 11:23:52

coraline
Addicted member

clar, clar wild rotfl2 ma duc sa ii scot, nu cumva sa ii uit rotfl2 in jurul lor fac toata tinuta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#48 2010-12-29 11:25:47

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

eu as inclina spre rochie, merge luata cu un dres opac?

#49 2010-12-29 11:31:08

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

cora, sincer eu zic sa te simti tu bine si confortabil in ce vei fi imbracata,am fost si eu in situatia ta si dupa multe ore de aranjat si stat in oglinda, probat toata garderoba, dupa indelunga studiere a "prietenilor" parerile au fost impartite cam 60% ok 40% prost imbracata, in fine asta era acum 6 ani, insa de atunci de fiecare data cand iesim undeva cu tontii ca sa zic asa ma imbrac in asa fel incat sa ma simt eu bine, ca lumea va vorbii si va critica oricum, fie din invidie sau rautate gratuita nocry am inceput de vreo 2 ani sa nu mai pun asa mare baza pe ce zice lumea, sunt cu al meu de 6 ani , facem acum de revelion si daca lui ii place nu ma intereseaza parerea "gurilor"
Sper sa iti iasa totul asa cum iti doresti tu  goodluck si sa te distrezi cat mai bine  goodluck te pup si sarbatori fericite nocry

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2010-12-29 11:32:29)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#50 2010-12-29 11:31:13

coraline
Addicted member

ioana nu prea merge cu dres opac ca este foarte lejera si materialul e cam de vara. 2 poze cu ea tongue e ff decoltata, ma gandeam poate cu un bolero ceva, un dres negru transparent si pantofi eleganti
e si scurtuta, cam o palma sub fund, o purtam cu pantaloni tongue

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/32652_hjgdf.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/32652_midnight_147.jpg

#51 2010-12-29 11:33:44

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

adevar putin cam decoltata, dar foarte tare cool

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#52 2010-12-29 11:34:17

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

da, e draguta, dar eu as lua-o fara pantaloni, clar.. daca e sub fund, e ok, important e sa il acopere lol
ideea cu little black dress nu prea da gres niciodata smile

#53 2010-12-29 11:34:56

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

As vrea sa merg astazi prin Mall sa caut ceva neutral neutral Ati vazut intr-un magazin anume rochii frumoase?

Strong reasons make strong actions!

#54 2010-12-29 11:35:53

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

coraline a scris:

ioana nu prea merge cu dres opac ca este foarte lejera si materialul e cam de vara. 2 poze cu ea tongue e ff decoltata, ma gandeam poate cu un bolero ceva, un dres negru transparent si pantofi eleganti
e si scurtuta, cam o palma sub fund, o purtam cu pantaloni tongue

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … _hjgdf.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … ht_147.jpg

Mai bine ai pune-o cu niste colanti negri.

Strong reasons make strong actions!

#55 2010-12-29 11:36:42

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

cora,eu zic sa iei ceva in care sa te simti bine tu,sa poti si dansa fara sa te gandesti ca iti arati toate cele,sa fie si comod si frumos.
daca iei ceva pe tine care e incomod,vei sta apoi ca o glastra de pe masa,in loc sa te distrezi!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#56 2010-12-29 11:37:46

coraline
Addicted member

eh ma bucur ca va place tongue e singura rochie pe care o am mai de iarna, restul prea se vede ca sunt de vara. clar fara pantaloni as lua-o si eu. tre sa fac ceva cu decolteul ca sa ma pot si misca lol pana acum o purtam cu pntaloni lungi sau scurti si o mai ridcam, asa daca e rochie, cum ma misc, pleaca la plimbare lol
un bolero ar merge? si dres subtire

sofy nu am vazut sad sau ce am vazut aveau preturi de.... eu numai bluze imi gasesc mereu nustiu am un teanc intreg. dar nu am pantaloni care sa mearga cu ele lol sau fuste, aoleo fuste, niciodata nu imi gasesc una sa imi placa lol

LE: am pus-o cu colanti negri, iese putin mai sport. pe seara am sa pun si poze cu ce tinute mai am prin casa.
wild asta vreau si eu, sa ma simt bine, dar vreau sa si arat bine. trebuie sa gasesc o combinatie..ceva..

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-29 11:39:00)

#57 2010-12-29 11:45:13

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si eu ma duc azi sa-mi cumpar ceva pt rev lol de obicei ma imbrac elegant, o rochie ceva frumos... cizme cu toc.. de fapt asa e in anturajul meu, ne imbracam elegant pe la majorate etc asa ne place noua

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.