|
Nu esti logat.
Hainele puratate de revelion...-3#39 2007-12-30 21:30:16
Re: Hainele puratate de revelion...mi'am luat o salopeta de blugi, neagra...dar cu corset...sper ca stiti la ce ma refer, din aceea care se poarta cu camasa...si o sa am camasa alba, si cred ca blugii bagati in cizme....mai vdm Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #40 2007-12-30 23:03:13
Re: Hainele puratate de revelion...niste bulgi gri ,botine negre si o bluza neagra sexoasa:D si accesorii mai am timp sa ma hotarasc:D At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #41 2007-12-30 23:07:46
Re: Hainele puratate de revelion...dragutze tzinute.... ati uitat de chilotzeii rosii... ca sa aveti noroc in dragoste in anul ce vine Offline #42 2007-12-30 23:42:17
Re: Hainele puratate de revelion...n-am nici o idee cu ce ma imbrac maine,orice haine numai sa ma simt eu bine... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #43 2007-12-31 00:05:08
Re: Hainele puratate de revelion...nici eu nu am nicio idee dar oricum il fac cu prietenul meu acasa, hainele vor fi in plus Offline Publicitateloading...
#44 2007-12-31 10:10:50
Re: Hainele puratate de revelion...
10q Offline #45 2010-12-29 11:16:35
Re: Hainele puratate de revelion...fetelor, cum se sa ma imbrac de revelion? merg in club de fitze, o sa fiu acolo pe post de tablou, toata lumea il cunoaste pe al meu si e prima daca cand merg si eu pe acolo. plus ca mergem cu persoane insuportabile care vor analiza fiecare fir de ata de pe mine. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #46 2010-12-29 11:18:36
Re: Hainele puratate de revelion...cora..si sa nu uiti pantofii albi,neaparat VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #47 2010-12-29 11:23:52
Re: Hainele puratate de revelion...clar, clar wild ma duc sa ii scot, nu cumva sa ii uit in jurul lor fac toata tinuta Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #48 2010-12-29 11:25:47
Re: Hainele puratate de revelion...eu as inclina spre rochie, merge luata cu un dres opac? Offline #49 2010-12-29 11:31:08
Re: Hainele puratate de revelion...cora, sincer eu zic sa te simti tu bine si confortabil in ce vei fi imbracata,am fost si eu in situatia ta si dupa multe ore de aranjat si stat in oglinda, probat toata garderoba, dupa indelunga studiere a "prietenilor" parerile au fost impartite cam 60% ok 40% prost imbracata, in fine asta era acum 6 ani, insa de atunci de fiecare data cand iesim undeva cu tontii ca sa zic asa ma imbrac in asa fel incat sa ma simt eu bine, ca lumea va vorbii si va critica oricum, fie din invidie sau rautate gratuita am inceput de vreo 2 ani sa nu mai pun asa mare baza pe ce zice lumea, sunt cu al meu de 6 ani , facem acum de revelion si daca lui ii place nu ma intereseaza parerea "gurilor" Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2010-12-29 11:32:29) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #50 2010-12-29 11:31:13
Re: Hainele puratate de revelion...ioana nu prea merge cu dres opac ca este foarte lejera si materialul e cam de vara. 2 poze cu ea e ff decoltata, ma gandeam poate cu un bolero ceva, un dres negru transparent si pantofi eleganti Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #51 2010-12-29 11:33:44
Re: Hainele puratate de revelion...adevar putin cam decoltata, dar foarte tare Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #52 2010-12-29 11:34:17
Re: Hainele puratate de revelion...da, e draguta, dar eu as lua-o fara pantaloni, clar.. daca e sub fund, e ok, important e sa il acopere Offline #53 2010-12-29 11:34:56
Re: Hainele puratate de revelion...As vrea sa merg astazi prin Mall sa caut ceva Ati vazut intr-un magazin anume rochii frumoase? Strong reasons make strong actions! Offline #54 2010-12-29 11:35:53
Re: Hainele puratate de revelion...
Mai bine ai pune-o cu niste colanti negri. Strong reasons make strong actions! Offline #55 2010-12-29 11:36:42
Re: Hainele puratate de revelion...cora,eu zic sa iei ceva in care sa te simti bine tu,sa poti si dansa fara sa te gandesti ca iti arati toate cele,sa fie si comod si frumos. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #56 2010-12-29 11:37:46
Re: Hainele puratate de revelion...eh ma bucur ca va place e singura rochie pe care o am mai de iarna, restul prea se vede ca sunt de vara. clar fara pantaloni as lua-o si eu. tre sa fac ceva cu decolteul ca sa ma pot si misca pana acum o purtam cu pntaloni lungi sau scurti si o mai ridcam, asa daca e rochie, cum ma misc, pleaca la plimbare Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-29 11:39:00) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #57 2010-12-29 11:45:13
Re: Hainele puratate de revelion...si eu ma duc azi sa-mi cumpar ceva pt rev de obicei ma imbrac elegant, o rochie ceva frumos... cizme cu toc.. de fapt asa e in anturajul meu, ne imbracam elegant pe la majorate etc asa ne place noua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|