|
Nu esti logat.
Dereglare?#1 2013-09-04 10:01:43
dereglare?Buna tuturor! Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #2 2013-09-04 16:00:23
Re: dereglare?daca nu vrei sa mergi la doctor, nu. poate un test de sarcina (daca ai avut contacte neprotejate inaintea menstrei din iulie). Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-09-04 16:01:08) Offline #3 2014-03-26 18:27:41
Re: dereglare?Scriu acum ca am cam rezolvat problema, poate o sa se confrunte cineva cu aceeasi problema, sa isi faca o idee. Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #4 2014-04-01 13:57:20
Re: dereglare?Am si eu o problema cam de 1 an jumatate si nu-i dau de cap, daca a mai patit cineva. Cam de 1 an jum am menstruatie din ce in ce mai putina cantitativ, imi vine la termen, dar f putina. Am luat inainte Rigevidon, neavand nici o problema imi venea in pauza dintre folii, chiar la aceeasi ora lunar, dar acum 3 ani am luat o data postinor, si mi-a venit apoi cu cate o zi mai tarziu, vreo 2 luni, apoi s-a reglat si acum 2 ani am mai luat odata, de atunci au venit aceste probleme, iar luna asta mi-a venit cate o picatura pe zi, sunt in a 4 a zi. am facut si pauza 4 luni, iar acum medicul mi-a recomandat marvelon, zice ca mareste fluxul. Am facut si anlize, papanicolau, nu am nimic. Poate fi efectul postinorului si acum dupa 2 ani sau altceva? (sarcina nu e). Ultima oara a fost editat de mihaela485 (2014-04-01 13:58:18) Offline #5 2014-04-01 14:00:22
Re: dereglare?cu siguranta nu e efectul postinorului dupa atata timp, poate dintr-un motiv sau altul ai endometrul mai subtire si de asta... sincera sa fiu nu stiu daca e intr-adevar o problema Offline Publicitateloading...
#6 2014-04-01 14:11:26
Re: dereglare?nu e problema sa imi imi doar cate o picatura in fiecare zi? Ma gandesc ca eu am mai demult o rana pe col, dar fac anual papanicolau si mi-a spus ca atata timp cat imi iese bine nu e o problema. problema e ca ma stresez in fiecare luna ca sunt insarcinata, daca imi vine asa aiurea Offline #7 2014-04-01 14:13:16
Re: dereglare?ai facut mai multe investigatii, o ecografie, niste analize hormonale ? Offline #8 2014-04-01 14:22:51
Re: dereglare?ecografie intravaginala, nu am facut analize hormonale Offline #9 2014-04-03 14:03:15
Re: dereglare?Este posibil sa imi vina menstruatia cam o picatura pe zi timp de 4 zile din cauza fizioterapiei (fac cu unde, laser, ultrasunete si curenti), kinetoterapiei si masajului? Eram in ziua 5 de fizioteraie, cand mi-a venit. Ce credeti? Offline #10 2014-04-03 14:08:03
Re: dereglare?nu cred ca are legatura Offline #11 2014-04-03 14:41:07
Re: dereglare?Mihaela, eu cand am facut fizio: impachetari cu parafina, bai galvanici pana la genunchi si coate, masaj, gimnastica), mi-a intarziat 2 sapt. nu mi-a explicat nimeni daca era vreo legatura intre cele doua...la control nu mi-a gasit nimic si mi-a provocat-o cu duphaston ca nu dadea semne de venire luna respectiva. pe urma s-a reglat la normal. ginecologul mi-a explicat ca baile galvanice pana la genunchi actioneaza pana la zona dorsala, deci s-ar putea sa afecteze cu8 ceva activitatea normala a organismului. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|