|
Nu esti logat.
O nelamurire; sangerari re#1 2013-09-09 15:49:56
o nelamurire; sangerari reBuna! Stiu ca mai este subiectul pe undeva dar nu reusesc sa dau de el. Am o intrebare, de cand am inceput sa iau anticonceptionalele Karissa si pastila de escapelle acum 2 luni am o usoara sangerare in timpul contactului, un roz pal mai exact, am fost la ginecologie si am facut papa nicolau si mi-a iesit o inflamatie , nimic nou pentru ca fac infectii destul de des, pentru care am facut tratament cu ovule, intrebarea mea ii daca pot fi anticonceptionalele de vina? Alte simptome nu am. Offline #2 2013-09-09 17:08:44
Re: o nelamurire; sangerari reda, ar putea fi spotting de la pastile, de cat timp le iei ? Offline #3 2013-09-09 18:52:26
Re: o nelamurire; sangerari reasta ii deja a 3-a folie si mi se pare ciudat ca e doar in timpul contactului...oricum as vrea sa le schimb pentru ca imi creaza probleme cu tenul. Mersi pentru raspuns! daca mai are cineva o parere Offline #4 2013-09-09 18:54:12
Re: o nelamurire; sangerari revezi de luna viitoare daca se mai intampla, dupa 3 luni nu ar trebui sa mai ai spotting Offline #5 2013-09-20 13:55:17
Re: o nelamurire; sangerari reBuna am o prietena care ia anticonceptionale yasmin iar ieri i-au curs cateva picaturi de sange si azi a avut ca intr-o zi de menstruatie. I s-a mai intamplat si lunile trecute la fel a fost la un medic care i-a spus ca totul e ok, insa e speriata si se gandeste sa intrerupa administrarea pastilelor. Este spotting sau poate fi altceva:-? Offline Publicitateloading...
#6 2013-09-20 14:13:09
Re: o nelamurire; sangerari repare spotting, daca le ia de mai mult de 3 luni poate merge sa le schimbe, inseamna ca organismul ei nu le tolereaza foarte bine Offline #7 2013-09-20 14:17:53
Re: o nelamurire; sangerari repai le ia din martie 2012 apoi a facut pauza in septembrie - octombrie si din noiembrie le-a inceput pana acum Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|