|
Nu esti logat.
E posibil sa fiu insarcinata desi am avut menstra normala?#1 2013-09-11 21:55:16
E posibil sa fiu insarcinata desi am avut menstra normala?Buna seara tuturor! Sunt noua pe acest forum! Sper sa nu fi postat in locul nepotrivit. Am si eu o problema si as dori ca cele ce au trecut prin experiente asemanatoare sa ma lamureasca si pe mine. Eu nu am un ciclu regulat, ciclul meu menstrual fiind de 26-35 de zile (in fiecare luna imi vine diferit), insa in ultimele doua luni mi-a venit fix la 28 de zile, m-a tinut 7 zile ca de obicei, cu dureri de burta, cu cheaguri. Sunt ingrijorata deoarece la ultimul contact sexual, avut cu 14 zile inainte de sangerare, mi s-a parut ca prezervativul ar fi avut o mica gaura desi logodnicul meu mi-a spus ca l-a verificat. Credeti ca desi mi-a venit ciclu normal as putea fi insarcinata? Stiu ca sunt cazuri cand se poate intampla sa existe sangerare peste sarcina. Va multumesc! O seara frumoasa! Offline #2 2013-09-11 22:22:11
Re: E posibil sa fiu insarcinata desi am avut menstra normala?nu exista o "mica gaura"; un prezervativ care se rupe e sfasiat, se vede cu ochiul liber daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2013-09-12 13:51:23
Re: E posibil sa fiu insarcinata desi am avut menstra normala?Multumesc foarte mult pentru raspuns yoyolina. Am sa cumpar astazi un test si am sa-l fac maine dimineata inainte de a pleca la serviciu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|