|
Nu esti logat.
Sex la ciclu?#1 2007-01-07 12:36:30
sex la ciclu?E bine sau nu sa faci sex in timpul menstruatiei. Iau anticonceptionale, dar ma gandeam k oricum sa fol un prezervativ sa nu patim ceva gen o infectie. Cu tot cu prezervativ, eu nu risc nimic altceva? Offline #2 2007-01-07 12:43:20
Re: sex la ciclu?Pentru unele cupluri, sexul in timpul ciclului nu e nimic neobisnuit, insa asemenea cazuri sunt destul de rare. Pentru majoritatea, acest lucru ramane un tabu, ceva privit ca dezgustator sau chiar periculos. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-01-07 12:45:18) #3 2007-01-07 12:43:49
Re: sex la ciclu?In timpul menstruatiei se transmit mai usor BTS-urile, alte probleme nu-s. Daca nu te stii ca avand probleme, merge si fara prezervativ. #4 2007-01-07 13:29:43
Re: sex la ciclu?andrutza eu sunt femeia aici .... Oricum e adevarat k ma simt mai excitata in timpul menstruatiei, in plus prietenul meu a zis k vrea, el a fost cu ideea (deci nu se pune vb k i-ar sila de sangele ala). Dureri nu am la menstruatie deci totul ar fi ok.... Ma gandeam doar sa nu fie vreo problema, cu consecinte pe mai tarziu. NU mai stiu unde auzisem k ar fi colul mai sensibil sau ceva de genu asta. Offline #5 2007-01-07 13:39:48
Re: sex la ciclu?si noi o facem , cand nu mai rezistam...dar de obicei nu,ptr ca e prea mare cantitatea de lichid..si ma jeneaza, cel putin pe mine.de obicei in primele 2zile nu o facem deloc. Cocorosie! Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-07 13:47:30
Re: sex la ciclu?dah...asha shtiam shi io...k bts`urile se transmit cel mai repede... shi k femeia e mai excitata..dar pt unele cupluri e ceva dezgustator... adik se pateaza...patu`...cearshafu` etc..de aia noi o facem in baie #7 2007-01-07 13:58:43
Re: sex la ciclu?eu am facut in penultima zi, in celelalte nu as face ca imi curge destul de mult si in prima zi ma doare burta, dar senzatiile sunt mult mai puternice cand esti pe ciclu, simti mult mai intens orgasmul. #8 2007-01-07 14:30:05
Re: sex la ciclu?noi am facuto da eram cam in penultima ultima zi ...ca nu imi place ca ii prea mult lichid acolo si nu prea se simte nimic ... da in ultimele zile e ok ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #9 2007-01-07 16:15:33
Re: sex la ciclu?li se pare ceva murdar?sexul in general este "murdar" + sangele lubrifiaza calumea si pt baieti ii o senzatie mai placuta dar se spune ca taria poate oprii sangerarea pentru cateva ore sau faceti sex in cada si nu vezi deloc sange cel mai bine ii sa stea fata dedesubt daca sta ea sus se agita si atunci curge mai mult sange. Offline #10 2007-01-07 16:17:02
Re: sex la ciclu?
eu stiam ca e aiurea ca e prea mult acolo si apoi ei nu simt prea bine ce se petrece acolo jos ca prea usor intra ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2007-01-07 16:43:26
Re: sex la ciclu?si eu o fac cand sunt la ciclu si e chair ok,nu mi s-a intamplat nimic.iar de dezgust nici nu poate fi vorba. expect the worst , hope for the best! Offline #12 2007-01-07 17:54:59
Re: sex la ciclu?cand ai o relatie stabila nu cred ca mai conteaza ca esti sau nu la ciclu. E important sa stie si partenerul prin ce trecem noi femeile. Am observat la mine de exemplu ca nu mai am asa dureri de burta dupa. La inceput ne simtem putin stingheri mai ales eu...dar atitudinea lui conteaza foarte mult si m-a ajutat sa treec peste. Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #13 2007-01-07 18:29:26
Re: sex la ciclu?si eu am facut in penultima zi,si a fost totul foarte frumos. Offline #14 2007-01-07 23:12:38
Re: sex la ciclu?eu i-am facut si cunilingus pe ciclu ewwwwwww totusi la clitoris nu e sange Offline #15 2007-01-07 23:32:00
Re: sex la ciclu?da? pfuai ... indraznet din partea ta it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2007-01-07 23:50:07
Re: sex la ciclu?primele datzi a stat ea dedesubt si cand s-a urcat sus cum s-a agitat a inceput sa curga mult sange dar era becul stins si nu ne-am dat seama era pus un prosop pe pat si ne-o luat valu si ne-o apucat tavaleala si inventam pozitii noi si dupa aceea cand am aprins becul am ramas masca si dupaia ne-o bufnit un ras cand am vazut cum aratam eram plin pe fatza si pe tot corpul....cand am facut dush era apa rosie nu trensparenta.... Offline #17 2007-01-07 23:55:02
Re: sex la ciclu?eu am patito asa si cand am aprins lumina am vazut ca miera patu tot o pata ... mam simtit un pic aiurea da ma linistit ca nuam dc ii un scump si il ador it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #19 2008-09-14 17:03:58
Re: sex la ciclu?am facut sex neprotejat cu prietenul meu cand eram in ultima zi de ciclu... vreau sa stiu daca e vrun risc sa raman insarcinata??? va rog astept un raspuns mersi mult Ultima oara a fost editat de adina_91 (2008-09-14 17:05:59) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|