homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie e coli

#1 2013-09-16 19:43:03

QueenBee
New member
Inregistrat: 2007-01-13

Infectie e coli

Buna ,

Am facut urocultura deoarece aveam simptomele unei infectii urinare , care aparea si dispareau de cateva luni. Doctorul ginecolog mi a spus ca de la candida sunt aceste simptome , insa ca nu e infectie urinara.
Eu totusi mi-am facut urocultura , de unde am aflat ca este prezent e.coli
Pt ca nu am reusit sa fac o programare la nici un urolog , am sunat unul, si i-am trimis prin email rezultatele la analize:

Surpiza cea mare a fost cand mi a trimis reteta : mi a prescris Tavanic 500mg (levloxacin)- care nici macar nu apare pe antibiograma

ca sa ma intelegeti , rezultatele analizelor sunt urmatoarele:
Prezent E.coli:
Antibiograma:
Ciprofloxacin-Sensibil

Norfloxacin-Sensibil

Nitrofurantoin- Sensibil

Trimethoprim/Sulfamethoxazole -Sensibil

Ampicillin- Rezistent

Amoxicillin- Rezistent

Amoxicillin/Clavulanic acid -Sensibil

Cephalothin -Sensibil

Cefalexin -Sensibil

Cefuroxime -Sensibil.

Va rog lamuriti-ma si pe mine Daca e buna reteta....
sau ce imi recomanda un medic , pt ca nu reusesc sa imi fac programare la un urolog  . si imi e teama sa nu se agraveze .
Deja stau cu ea de cateva luni , fara sa stiu , fiindca am crezut ca usturimile ,mirosul si restul sunt de la candida

Multumesc !!
O seara buna va doresc

#2 2013-09-16 19:55:15

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Infectie e coli

eu as lua mai degraba nolicin (norfloxacin), la mine a functionat in trecut la infectie urinara cu e coli. numai sa poti obtine de la farmacie, fara reteta.

#3 2013-09-16 21:28:43

QueenBee
New member
Inregistrat: 2007-01-13

pai si in ce fel ar trebui administrat norfloxacin?

si inca o intrebare pt care nu exista un raspuns concret : se transmite? ar trebui si partenerul sa urmeze impreuna cu mine tratament ?

#4 2013-09-16 22:18:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu se transmite sexual
de ex Nolicin de 400 mg iei  la 2 ore, timp de minim 5 zile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.