homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?

#1 2013-09-16 22:19:54

Mentirosa
New member
Inregistrat: 2012-07-29

Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?

M-am oferit sa ajut un tip care va veni sa studieze din strainatate cu o bursa in orasul unde locuiesc eu. Am tot vorbit noi timp de o saptamana, toate bune, ne intelegeam, dar alaltaieri seara raspundea greu si, mna, intr-un final ma intreaba ce fac acum si i-am raspuns, apoi i-am intors intrebarea. A zis ca se uita la un film si i-am zis ca ok, n-o sa-l deranjez. Mi-a aratat emoticonul ala, cu o fata fericita. Sincer, pe moment am incercat sa maschez ca nu ma deranjeaza, dar mi s-a parut cam aiurea replica...
In fine, am mai stat online 1 ora si nu m-a intrebat nimic, nu mi-a mai zis nimic, asa ca m-am tinut de promisiune, am iesit fara sa zic la randul meu nimic.

Ieri n-am intrat, dar azi am zis sa vad ce mai face. De fiecare data cand intram, ma saluta primul, nici nu apucam sa vad lista, ca ma si lua in seama, dar azi...nimic. Pana cand l-am intrebat cum e in seara asta, a zis ca foarte obosit si tampenii de astea, ca nu stiu ce probleme are si raspunsuri seci cu da si nu. Si nu m-a intrebat inapoi, nu voia sa tina conversatie, asa ca m-am enervat, m-am simtit ca idioata pamantului, ca o catelusa proasta si mi-am dat sign out fara sa mai zic nimic. Acum is asa de infuriata ca ma gandesc sa nu mai intru deloc lol.

Exagerez sau am motive sa fiu suparata? Nu stiu...eu cand ma implic cu entuziasm in ceva, astept aceeasi reactie sa-mi vina inapoi, daca nu, mi se taie craca de sub picioare.

#2 2013-09-16 22:30:30

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?

Pai de ce ai asteptari de la el? ti-a dat de inteles ca te place sau ce?

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2013-09-16 22:35:39

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Re: Oare exagerez sau si-a pierdut el din entuziasm?

Probabil chiar are probleme/o perioada grea si ar prefera poate sa discute asta cu tine in fata si nu pe mess (de unde si raspunsurile seci). e o anumita relatie intre voi sau ai ceva planuri/intentii (pe langa chestia cu bursa)?
Nu intotdeauna iti vine aceeasi reactie inapoi, s-ar putea ca cealalta persoana sa inteleaga gresit sau sa nu fie atat de implicata smile

Ultima oara a fost editat de sub (2013-09-16 22:37:07)

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.